- Poruka
- 36.746
A koja je tačna slika, pray tell
Vrv je na sličnoj liniji kao orban
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koja je tačna slika, pray tell
E pa eto, znači pro-agresorska snaga.Vrv je na sličnoj liniji kao orban
Ne znam.E pa eto, znači pro-agresorska snaga.
A znaš zašto su mu poništili krug, jer su otkrivene kriminalne veze s Rusijom
A vaši ruski mediji su objektivni do mojegaNe znam.
Ali znam kako lako mediji mogu bilo šta izmanipulisati
Koji moji ruski?A vaši ruski mediji su objektivni do mojega
SRPSKI KOMŠILUK TRESU OZBILJNI PROTESTI: Desetine hiljada ljudi na ulicama brani svoj izbor za predsednika! "Protestujemo protiv državnog udara" (FOTO)
https://www.google.com/amp/s/www.kurir.rs/amp/9555139/protesti-u-rumuniji
Podrzimo proteste u Rumuniji kao i proteste studenata patriota u Srbiji![]()
Gle sad kad se Tramp I Putin dogovore, pa sve ove evropske hijene počnu da se uvlače Rusiji![]()
Nudi se da organizuje susret Tramp/Putin u BG pored Švajcarske i valjda Turske, Slovačke, Madjarske. Jeste jaka konkurencija ali ima šanse.Prvi Vucic ce ono u razmaku od 48h reci - "U NIS-u je sve ok, nastavljamo dalje sa Hit Twitom, gledajte me sa razvedenima Karaleušom i Čedom!"
...
Nudi se da organizuje susret Tramp/Putin u BG pored Švajcarske i valjda Turske, Slovačke, Madjarske. Jeste jaka konkurencija ali ima šanse.![]()
Da su studenti patriote ne ni duvali u istu tikvu sa Milanovićem, Plenkovićem, Kurtijem i Ramom ?
što jes, jes? Da se razimemo, u samom startu.![]()
Gle sad kad se Tramp I Putin dogovore, pa sve ove evropske hijene počnu da se uvlače Rusiji![]()
...
Jedan autorski osvrt na demokratske proteste u Rumuniji !
Gde ste saradnici NATO okupatora...
Evo Rusa na Dunav![]()
SRPSKI KOMŠILUK TRESU OZBILJNI PROTESTI: Desetine hiljada ljudi na ulicama brani svoj izbor za predsednika! "Protestujemo protiv državnog udara" (FOTO)
https://www.google.com/amp/s/www.kurir.rs/amp/9555139/protesti-u-rumuniji
Podrzimo proteste u Rumuniji kao i proteste studenata patriota u Srbiji
...
Taj film nećeš gledati.Dobro, a kad se budeš probudio znaćeš da će Rusi biti još više oterani od tog istog Dunava. Pridnjestrovlje je u kolapsu zbog ukrajinskog zavrtanja gasa i za koji mesec su Rusi završili tamo.
Rent freeИншалах!
трансџегулеску на хапаратима.![]()
Kako su ga pljuvali Duplo ce se vise ulizivati jer to je vekovna praksa ljigavacaGle sad kad se Tramp I Putin dogovore, pa sve ove evropske hijene počnu da se uvlače Rusiji![]()
Čujem nešto Rusi pominju denacifikaciju hrvata ?
Kako da ne, svi koji razmišljaju sopstvenom glavom su za vas putinovi igrači.Pa taj kandidat je pro-putlerovski
Tako je i Čaušesku razmišljao?10 000 u zemlji od 30 miliona
Svi ostali obožavaju Klaus Švaba