Protesti "Srbija protiv nasilja"

Mislim da oni malobrojni, koji su uspjeli da steknu neke vještine i snađu se u ovom sistemu, mimo političkih ili kriminalnih tokova, ni u luduliu ne bi ulazili u samoubilačku misiju promjene ovog društva. Gledaju svoja posla i ne vjeruju nikome, sa razlogom.
Taj voz, da se skupi kritična grupa sposobnih ljudi koji će pokušati neke sistemske promjene je davno prošao.
Samo baciš oko na 1,2 miliona srba koji nisu ni osnovnu školu završili. I lepo spakuješ koferče.

Ja idem iz principa jer sam ovde, sretnem u kraju vršnjake iz škole, umorni, stari, oćelavili... Devojke postale babe a srbija nikad grđa.

Samo baciš oko na 1,2 miliona srba koji nisu ni osnovnu školu završili. I lepo spakuješ koferče.

Ja idem iz principa jer sam ovde, sretnem u kraju vršnjake iz škole, umorni, stari, oćelavili... Devojke postale babe a srbija nikad grđa.
Nisu zavrsili pa sta,mislis da si bolji covek zato sto si dr.mr.?
Nikad nemoj da se smejes celavom i debelom coveku.

Mozda je preciznije da primecuje one koji nisu ni zeleli da zavrse, a ne one koji nisu mogli zbog raznih stvari da zavrse.....

Svedoci smo da devojke imaju finansije od roditelja, da ih zastite tako , od manje plate, od prostitucije, od dosade dok se ne udaju i slicno....muskarci nemaju , ali kao posledica se javlja povecanje formalnog nivoa obrazovanja zenske populacije...i smanjenje nivoa obrazovanja muske populacije...

Isto tako se moze kontrolisati obrazovanje velikih masa...

Isto vazi i za kontrolu indoktrinacije....kod nas je prisutna ciganska i lopovska indoktrinacija, da ne poveruje covek, ali te dve dominiraju....

Iskreno izabrani na izborima.

Niko od njih nece biti u prelaznoj vladi.
Daj mi imena ljudi koje predlazes da budu u prelaznoj vladi. Cekam…
Laz. Na izborima je bilo samo ime Aleksandar Vucic, i za parlamentarne, lokalne i za predsednicke izbore jer on sam ima vecu popularnost od svih njegovih satrapa i od same sns sekte. To oni dobro znaju i zato njega uvek guraju kao kandidata za sve.

Nisam video tvoju procenu ovih sa liste, nije valjda da ne smes da kritikujes? Mozda ti stranka kontrolise sve sto napises?

Nisu zavrsili pa sta,mislis da si bolji covek zato sto si dr.mr.?
Nikad nemoj da se smejes celavom i debelom coveku.
Nije uopšte pitanje da li su bolji ljudi i koja je raspodjela obrazovanih po polu.
Problem je što ne postoji tzv.kritična masa, to jeste odgovarajući procenat obrazovanih (a to ne podrazumjeva samo formalno obrazovanje, već i vaspitanje, opšte znanje, sposobnost kritičkog razmišljanja, dispilinu, radne navike, stečene praktične vještine, odgovarajući sistem vrijednost i td) da bi društvo djelovalo kao korektiv sistema na svakom koraku tj. na raznim nivoima, da bi bili funkcionalna zajednica u konačnici.
Mi smo toliko dugo bili u fazonu 'kako zeznuti sistem' da smo stvorili sistem koji će nepogrešivo zeznuti svakoga od nas, i našu djecu.

Laz. Na izborima je bilo samo ime Aleksandar Vucic, i za parlamentarne, lokalne i za predsednicke izbore jer on sam ima vecu popularnost od svih njegovih satrapa i od same sns sekte. To oni dobro znaju i zato njega uvek guraju kao kandidata za sve.

Nisam video tvoju procenu ovih sa liste, nije valjda da ne smes da kritikujes? Mozda ti stranka kontrolise sve sto napises?
Cim sam za menjanje vlasti nemam sta da procenjujem, procenio dam ih kao nesposobne.
Dajte imena , listu ljudi koje predlazete za prelaznu vladu.
Zasto cutite?
Nemate koga da predlozite?
Evo ja cu biti predsednik prelazne vlade.
Sigurno ispunjavam sve kriterijume, ako postoje? Koji su kriterijumi kod vas? Kod nas u Srbiji svako moze da se kandiduje, ali kod vas koji su?

:lol:

Screenshot_20230617_133933_Firefox.jpg

Back