Protesti "Srbija protiv nasilja"

Lako je smeniti.
Daj mi lostu imena koje cemo dovesti za vlast, predsednika, premijera, ministre. Imas li listu ljudi koji ce to preuzeti.
Uzmi u obzir da obrazovanje nije presudno, vec strucnost koja ide uz to, ako me razumes. Dzaba mi neko ko je zavrsio pravni fakultet ali je u medjuvremenu 20 godina pusio travu ili je kockar ili se zaduzivao kod zelenasa i slicno. To nam ne treba.
Izadjite sa listom, a ja cu proveriti svakonime ponaosob i izvuci sve iz njihove proslosti i uraditi procenu da li odgovaraju i koliko su potkupljivi. U krajnjem slucajunmozete mene predloziti za predsednika prelazne vlade i ja cu dovesti moje ljude na vlast.
Tu dolazimo do problema sada. Jer ko sam ja i ko su ljudi koje dovodim.
Sada razumes paradoks svega? Mozda dobijam pare u kogeru os amerikanaca, rusa, kineza . Ti to ne mozes da znas, a mozda. Oji ljudi stoje iza organizacije protesta. Jer ovo sto se prica o nekoj spontanosti je prica za retardirane. Nema ovde nista od spontanosti ali ima velikih finansihjskih tokova odredjenim lobanjama na protestu.
Daj mi za pocetak procenu ove petorke:

Mica Grcic
Toma Mona
Ana Brnabic
Sinisa Mali
Irina Vujovic

I iskreno reci da li je moguce naci gore kadrove od ovih, iskreno? :)

Lako je smeniti.
Daj mi lostu imena koje cemo dovesti za vlast, predsednika, premijera, ministre. Imas li listu ljudi koji ce to preuzeti.
Uzmi u obzir da obrazovanje nije presudno, vec strucnost koja ide uz to, ako me razumes. Dzaba mi neko ko je zavrsio pravni fakultet ali je u medjuvremenu 20 godina pusio travu ili je kockar ili se zaduzivao kod zelenasa i slicno. To nam ne treba.
Izadjite sa listom, a ja cu proveriti svakonime ponaosob i izvuci sve iz njihove proslosti i uraditi procenu da li odgovaraju i koliko su potkupljivi. U krajnjem slucajunmozete mene predloziti za predsednika prelazne vlade i ja cu dovesti moje ljude na vlast.
Sada razumes paradoks svega? Mozda dobijam pare u kogeru os amerikanaca, rusa, kineza . Ti to ne mozes da znas, a mozda. Oji ljudi stoje iza organizacije protesta. Jer ovo sto se prica o nekoj spontanosti je prica za retardirane. Nema ovde nista od spontanosti ali ima velikih finansihjskih tokova odredjenim lobanjama na protestu.

Чист да те подсетим шта си написао:

"Posle SNS i Vucica novi koji dodju na vlast ce preuzeti i kriminalne klanive i sve se nastavlja ponstarom. Afere, ubistva, pljacka…."

Дакле, не разумем онда чему сад ова твоја прича.

Кад су сви исти *****, шта ти има да их провераваш. Или, довешћемо тебе и твоју екипу, опет исти *****. И ко је то у овој држави уопште меродаван да проверава оне који су изабрани већинском вољом народа? И ове актуелне (који су ту народном вољом) и неке после њих, који ће доћи народном вољом.

Онда дај да смењујемо, џумбуса ради, ови више досадише и онима који их као воле, а камоли онима што их не воле.

А и нек одморе мало, па ћемо их вратити за 8-10 година, кад нам досаде они после њих.

Poenta o kojoj ovde drvim godinama je da vlast bude SMENJIVA. Od 2000 pa do dolaska SNS sekte svi su bili smenjivani na IZBORIMA. Izgube i dodje neka druga vlast...e sad vucic hoce da vlada dozivotno a to mu nece proci, makar koliko nasih para jos potrosio na kampanje.

Наравно да је поента.

Овде се та смена власти сваки пут представља као судбинско питање.

Та наша "видљива" Власт је ионако козметика. Систем је, на жалост, непромењив од 45-те.

И још се као аргумент за вечити опстанак актуелне гарнитуре на власти потеже како су сви исти, и како ће исто бити и ако дође неко други.

Па кад је тако, онда мењај, мене те промене ни најмање не погађају, осим што ће гарнитуре престати да ме смарају својом дуговечношћу.

Чист да те подсетим шта си написао:

"Posle SNS i Vucica novi koji dodju na vlast ce preuzeti i kriminalne klanive i sve se nastavlja ponstarom. Afere, ubistva, pljacka…."

Дакле, не разумем онда чему сад ова твоја прича.

Кад су сви исти *****, шта ти има да их провераваш. Или, довешћемо тебе и твоју екипу, опет исти *****. И ко је то у овој држави уопште меродаван да проверава оне који су изабрани већинском вољом народа? И ове актуелне (који су ту народном вољом) и неке после њих, који ће доћи народном вољом.

Онда дај да смењујемо, џумбуса ради, ови више досадише и онима који их као воле, а камоли онима што их не воле.

А и нек одморе мало, па ћемо их вратити за 8-10 година, кад нам досаде они после њих.
Kriminalni klanovi u Srbiji rade za drzavu. Na taj nacin drzava kontrolise kolicinu narkotike i stepen kriminala u zemlji.
Kada se osili nekonod kriminalaca i pocnu da gube kontrolu nad njim, biva ubijen i na njegovo mesto dolaze drugi koji nastavljaju da rade i tako u krug.
Pomiri se sa realnoscu da tako funkcionise sest.
Isto vazi za susedne zemlje.

Laicki da ti objasnim, sutra da pocnes da dilujes, ma mesec dana sluzbe bezbednosti znaju sve o tebiC sta prodajes , kome prodajes i koliko prodajes. Kada padne odluka da budes sklonjen ti si cao…. Pa kako te Bog pogleda. Primer je Beli uk koji ke jos na Banjici dilovao. Od tada se prati i pod prismotrom je. U jednom trenutku mu je prisla Drzava i iznela mu ponudu , koju je on kasnije mislio da moze da izvrda. Sada je cao. Poslove su preuzeli sledeci koji sada rade sta im drzava govori. Moze jos 10 garnitura politickih da se promeni, sistem se nece menjati. Svi moraju da se prilagode

Protesti ce se polako gasiti posto je opozicija skontala da sigurno uzima izbore u BG, a republika ne treba nikome dok Vucic ne resi Kosovo.

Samo nije im dobra da racunica posto izbori u BG dolaze na red 2026. Istina Vucic non stop prica o prevremenim izborima, ali ON NE MORA DA ih raspise. Raspisivao ih je dok je bio siguran u pobedu. Sad kad nije ne mora da zuri.

Kriminalni klanovi u Srbiji rade za drzavu. Na taj nacin drzava kontrolise kolicinu narkotike i stepen kriminala u zemlji.
Kada se osili nekonod kriminalaca i pocnu da gube kontrolu nad njim, biva ubijen i na njegovo mesto dolaze drugi koji nastavljaju da rade i tako u krug.
Pomiri se sa realnoscu da tako funkcionise sest.
Isto vazi za susedne zemlje.

Laicki da ti objasnim, sutra da pocnes da dilujes, ma mesec dana sluzbe bezbednosti znaju sve o tebiC sta prodajes , kome prodajes i koliko prodajes. Kada padne odluka da budes sklonjen ti si cao…. Pa kako te Bog pogleda. Primer je Beli uk koji ke jos na Banjici dilovao. Od tada se prati i pod prismotrom je. U jednom trenutku mu je prisla Drzava i iznela mu ponudu , koju je on kasnije mislio da moze da izvrda. Sada je cao. Poslove su preuzeli sledeci koji sada rade sta im drzava govori. Moze jos 10 garnitura politickih da se promeni, sistem se nece menjati. Svi moraju da se prilagode

Ма нисам ја тебе питао да мени објашњаваш оно што у Србији знају и деца од 6 година.

Него сам те питао просту ствар: ако ствари јесу баш такве какве јесу, такве о чему ти мени сад причаш, а сви знамо да јесу, онда у чему је разлика да мени у држави буде власт Вучић, СНС и та банда, или неки други?

Оно, никаква.

Дакле, ајде мало да мењамо власт, чисто да се не обахати до краја, као ови сад, и не уквари и себе, и државу до даске, као што сада јесте, чисто забаве ради, а та "Држава" нек ради свој посао, онако како га иначе ради, без обзира ко глуми власт.

Конташ? Ако морам да трпим државу што ради шта већ ради, не морам да трпим разноразне павијане и психичке болеснике да ми се иживљавају на телевизијама, и да ми глуме лудило, и да од свог опстанка праве питање опстанка и државе, и мене.

Врло је просто. Држава је и моја, припада свима нама, и она је континуитет, а власт је промењива категорија.

Nema perspektivu nacionalna opozicija. Vučić je uspeo da ubedi masu nacionalista da ništa nije prihvatio u Ohridu a nakon toga Rusija ga je podržala više puta. Gradjanisti mogu uzeti Beograd barem a ova voda Jana koalicija može da trubi do sutra kako je Vučić izdajnik, retko ko im veruje. Milica ode na porodiljsko. Miloš i Boško nestali u akciji.

Poslednja izmena:
Blkanska raja koja zbog gluposti cini zivot nesnosnim svojim bliskim iz okruzenja...
E toga sam se nagledao koliko hoces.
Od roditelja koji ne podnose svoju decu koja su inteligentnija od njih a oni poprilicno glupi i mediokriteti, mora onako kako su oni zamislili, ako se fasung skida ovako makar ga iskrivio pa posle kupio drugi , sto se obicno i desava, mora tako da se skida...
Ako se povredis, tako je dao bog, ako te drugi povrede zbog takvog benastog ponasanja, tako je dao bog....a nigde bozijeg u njihovom ponasanju , sve nevernicu koji samo seku kolac udaraju decu dok je slava i slicno..

Taj srpski nacionalni gen da se promovise glupost, ako je drustvo po njihovom misljenju za to, je uocljiva na svakom koraku...
Mislim da i u Bosni postoji isto u obliku , nemoj ko da te cuje, to mi izgleda upravo to....kad se drze nekih nebuloznih lokalnih obicaja koji uopste nisu zdravi ni po koga, sem u socijalnom smislu , tu priznajem pamet, kad kazu kad se zapuca jedni na jednu stranu drugi na drugu inace preko noci svi zavrse u jami...tu moras da postujes njihovo iskustvo u krvozednistvu i to sam takodje video da je itekako prisutno u praksi , jer nagutale su se pecine nevinih nocnih poseta i ubistava u svim tim krajevima..

Dok onaj najgluplji ne shvati da ima i boljih nacina. Takozvani, autoput mudrosti. Najduzi meter na svetu. Onaj od du*eta do glave....

Jhebo protest i ovako ne vodi nicemu.
Alex-Car vs Ana.

BROJIMO SITNO DO PROGLAŠENJA POBEDNIKA! Za ŠEST SATI počinje SUPERFINALE 'Zadruge 6'! Ovo su IMPOZANTNE BROJKE pregleda koje šou beleži na društvenim mrežama! Oboreni svi rekordi!​

https://pink.rs/zadruga/510448/brojimo-sitno-do-proglasenja-pobednika-za-sest-sati-pocinje-superfinale-'zadruge-6'-ovo-su-impozantne-brojke-pregleda-koje-sou-belezi-na-drustvenim

I dalje mi pink preskace na daljincu...

Lako je smeniti.
Mislim da oni malobrojni, koji su uspjeli da steknu neke vještine i snađu se u ovom sistemu, mimo političkih ili kriminalnih tokova, ni u luduliu ne bi ulazili u samoubilačku misiju promjene ovog društva. Gledaju svoja posla i ne vjeruju nikome, sa razlogom.
Taj voz, da se skupi kritična grupa sposobnih ljudi koji će pokušati neke sistemske promjene je davno prošao.

Ма нисам ја тебе питао да мени објашњаваш оно што у Србији знају и деца од 6 година.

Него сам те питао просту ствар: ако ствари јесу баш такве какве јесу, такве о чему ти мени сад причаш, а сви знамо да јесу, онда у чему је разлика да мени у држави буде власт Вучић, СНС и та банда, или неки други?

Оно, никаква.

Дакле, ајде мало да мењамо власт, чисто да се не обахати до краја, као ови сад, и не уквари и себе, и државу до даске, као што сада јесте, чисто забаве ради, а та "Држава" нек ради свој посао, онако како га иначе ради, без обзира ко глуми власт.

Конташ? Ако морам да трпим државу што ради шта већ ради, не морам да трпим разноразне павијане и психичке болеснике да ми се иживљавају на телевизијама, и да ми глуме лудило, и да од свог опстанка праве питање опстанка и државе, и мене.

Врло је просто. Држава је и моја, припада свима нама, и она је континуитет, а власт је промењива категорија.
To ljudi ne mogu da razumeju, ako ih pitas objasni sta znaci “Drzava”

Back