bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Sa time da zavađaju penzionere koji su još živi sa mlađim ljudima Č

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa time da zavađaju penzionere koji su još živi sa mlađim ljudima Č

Izbili joj osiguraci na djerdapu,nema jeJe li sw javila elektrika sa pitanjem ''zašto protestvuju kada nam je sve do jaja"?
Godinama vileni za svaku pobunu protiv vlasti ,pišući da je apolitična. U pitanju je nezaposlena žena kojoj muž radi u ministarstvu i donosi joj hleb na stoIzbili joj osiguraci na djerdapu,nema je
Ja sam je skoro zapazio ovde,vidim da napinje nesto u praznomGodinama vileni za svaku pobunu protiv vlasti ,pišući da je apolitična. U pitanju je nezaposlena žena kojoj muž radi u ministarstvu i donosi joj hleb na sto
Sve im to treba naplatiti sa debelom kamatom.O svemu tome sam već rekao šta imam i ne bih se vraćao na to.
Na nekoliko incidenata koje je nekako moguće povezati sa opozicijom imamo hiljade primera eksplicitnog nasilja koje su vršili pripadnici vlasti.
Počev od onog medijskog pa sve do jurišanja konjicom na studente 2020., prebijanja Borka Stefanovića, paljenja kuća novinara i sindikalaca,
šamaranja žena ispred Skupštine, svakojakih pretnji i zastrašivanja, mnogo je toga poremećenog što su radili da bih se nabrajao,
To nije video samo onaj koji nije hteo da vidi.
Ovo je samo jedan od primera.
Hapse i ubijaju novinare, mirne ljude nazivaju nasilnicima a sve su to oni.pa to ti ja i pricam: tamo imas nasilje i paljenje, a kod nas toga nema! pa zasto onda pozivate na nasilje nad porodicnim ljudima i decom, sns sekto?
![]()
AAA, pa to onda sve objasnjavaGodinama vileni za svaku pobunu protiv vlasti ,pišući da je apolitična. U pitanju je nezaposlena žena kojoj muž radi u ministarstvu i donosi joj hleb na sto
To si bas dobro zapazioНего ми помало упада у очи како од јуче прекључе сви дежурни бранитељи власти на овом славном форуму нису чланови ни једне странке.
Је ли то Покрет већ узео маха?
И нико не ради у државним институцијама, одједном сви раде код приватника.

Mozda se spremaju za preletTo si bas dobro zapazio![]()
samo cekamo da se nahuskaju dovoljno av-ovci na narod, i neka laju pa ce im se uskoro i desiti narod koji se jos na protestima omasovljuje - secas se "desavanja naroda"?Hapse i ubijaju novinare, mirne ljude nazivaju nasilnicima a sve su to oni.
Onaj Vucicevic danas na Pinku opet vredjao ljude,nabice tenziju dok ne izbije neki cirkussamo cekamo da se nahuskaju dovoljno av-ovci na narod, i neka laju pa ce im se uskoro i desiti narod koji se jos na protestima omasovljuje - secas se "desavanja naroda"?
ako, ako, "tako treba" samo neka pljuju narodu u oci, da narod progleda, sve je to deo plana, veruj planu i ubroj sebe u mirne protesteOnaj Vucicevic danas na Pinku opet vredjao ljude,nabice tenziju dok ne izbije neki cirkus
Hoće li Bole,u toj vladi biti mesta i za mene i za druge korisnike Foruma Krstarice ?
ako ne promenite sistem, tesko, jer 'de da se kvari ovo do sada? samo ce pozivati nas iz inostranstva, kao brnabu, djedovicku itdHoće li Bole,u toj vladi biti mesta i za mene i za druge korisnike Foruma Krstarice ?
E pa ondak ništa.Mene protesti videti neće.Protestujem samo ako ću biti ministar.ako ne promenite sistem, tesko, jer 'de da se kvari ovo do sada? samo ce pozivati nas iz inostranstva, kao brnabu, djedovicku itd
Opet neki sns lopovluk ponestalo ideja?Oterali su isto tako i toliko i oni onomad.
Jedina dobra stvar sa izvozom srba svuda je, da su bili svuda i svasta nesto naucili - moze biti od pomoci.
Ne znam, mada su dijasporu ionako cimali za svasta svi koji su bili na vlastiOpet neki sns lopovluk ponestalo ideja?
Ko?Sve im to treba naplatiti sa debelom kamatom.
Elektrika primila dodatak na penziju i sve je do yaya ekstraJe li sw javila elektrika sa pitanjem ''zašto protestvuju kada nam je sve do jaja"?
Brnabićka ti nije dijaspora, otišla u englesku, kupila diplomu i istim avionom se odmah vratila kući.Ne znam, mada su dijasporu ionako cimali za svasta svi koji su bili na vlasti
Bolje da je bar zavrsila prvi osnovne,cisto da ne baguje dok prica,ipak je premijer.Brnabićka ti nije dijaspora, otišla u englesku, kupila diplomu i istim avionom se odmah vratila kući.
Klasična autoprojekcija ličnosti. Uostalom nađi mi srbina kome nije neko drugi kriv za sve i svašta.Hapse i ubijaju novinare, mirne ljude nazivaju nasilnicima a sve su to oni.
Samo sto su ovde sve oci uprte u vladajucu stranku,oni polazu racune gradjanima.Klasična autoprojekcija ličnosti. Uostalom nađi mi srbina kome nije neko drugi kriv za sve i svašta.
Nije se dala naša dijaspora.Ne znam, mada su dijasporu ionako cimali za svasta svi koji su bili na vlasti