Protesti "Srbija protiv nasilja"

Они које ја знам нису чекали посао после дипломе ни дана јер су имали унапред резервисана места на основу јаких веза својих очева и мајки. Е они су први отишли.
Moji prijatelji nisu bili učlanjeni u stranke a završili su ozbiljne državne univerzitete. Bili su primorani da odu. Vučić i ekipa kurwi i lopova su im oduzeli budućnost.

Ако тако гледамо, треба укинути све комерцијалне телевизије јер ко зна шта може бити узрок насилничком понашању код младих.Нико не може поуздано доказати да је основни или непосредни узрок ријалити, могу то бити и филмови, серије, игрице, социјалне мреже или нешто сасвим друго што нема везе са медијима или интернетом.
Ovde se tačno zna ko je kurwa i lopov a to je vučićeva sns sekta na vlasti.

Ulice i saobraćajnice kao javna dobra pripadaju svima ali za kretanje a ne za mitingovanje.Ako neko mitinguje na ulici ili na saobraćajnici znači da je uzurpira i da drugome onemogućava slobodu kretanja.
Šta vi stranački vojnici jedni drugima govorite u Skupština mene ne interesuje niti ja mogu tumačiti da li je to nekakvo verbalno nasilje.Važno je da vi i jedni i drugima prema ostalima ne primenjujete nasilje a blokada ulica i saobraćajnica jeste nasilje.

Него, да не губимо време глупим расправама, ти си по сопственом признању политикант...него ти кажем просто, и ту нема промене: почели смо, на жалост, сви да жањемо оно што Вучић, владајућа "коалиција", и ти са њима, сејете 11 година.

Не свиђа ти се? Ни мени, *******, али је јасно ко је за стање у држави одговоран.

Poslednja izmena od moderatora:
Сви које знам а да су по Канадама, Аустралијама и сличним колонијама нису имали нити један животни проблем овде, за разлику од мене и мени сличних.

Sa druge strane ja znam mnoge koji su morali da se zaduže za kartu da odu do tamo.

Svako od života očekuje više.

Međutim kada od detinjstva trpi nepravdu, prvo u školi, onda uvidi da su mu i roditelji u istom sosu, kad god nešto proba suoči se s tim da je to rezervisano isključivo za uzurpatorsko potomstvo, poltroni bez ličnog i predačkog dostignuća se penju u hijerarhiji dok dobri stagniraju...

Onda shvati da to nije njegova zemlja, da je narod otupaveo od terora do tačke da nije u stanju da pruži otpor, da će mu kriminalci koji se rotiraju na vlasti uništiti život. I ode.

Milion ljudi nas je koštala alavost i bahatost hunte. To je tragedija za koju će morati da odgovara.

Него, да не губимо време глупим расправама, ти си по сопственом признању политикант...него ти кажем просто, и ту нема промене: почели смо, на жалост, сви да жањемо оно што Вучић, владајућа "коалиција", и ти са њима, сејете 11 година.

Не свиђа ти се? Ни мени, *******, али је јасно ко је за стање у држави одговоран.
Nisam ja tumač ulice nego tumač prava a znam ponešto i o urbanizmu i o saobraćaju.
To ko je od vas za šta odgovoran mene se ne tiče.Otac sin,iver klada.Iz moje perspektive vi ste svi jedno.Samo se pojavljujete u različitim oblicima.Ti kao partijski vojnik teško možeš da razumeš da ima onih koje sve to ne zanima bilo zato što su siti i presiti partizanštine ili partijašenja i kala dnevne politike ili zato što ih to nikad nije interesovalo.

Poslednja izmena:
Džabe se ložiš znaš šta je moja baba rekla kada je pao sloba? Eeee sad će da bude ko u doba kraljevine, bogati će da se bogate i uživaju a sirotinja će da crkava od boleština i gladi. Bila sudija i nikada član partije.
Mora da je baba imala 200 godina...nije više vreme luja 14
Moderna parlamentarna monarhija je jedino rešenje i jedini način za procvat srbije...
Uostalom ko sam ja da sudim? Dajte referendum ...skinete ovog zlikovca i onu pederku pa svi na referendum

И поред нових саплитања протеста, покушаја да се огади људима разним другосрбијанским и изразито либералним ликовима, народ је показао да неће дозволити подвале, да сада нема подела на левицу и десницу и да је истрајан у обарању диктаторског режима.

Вучић синоћ није спавао: Нестваран снимак протеста, Србија се умирити не може

Diktatorski rezim a nikog ne hapse niti sluzbe reaguju?!Kako to?!

Mora da je baba imala 200 godina...nije više vreme luja 14
Moderna parlamentarna monarhija je jedino rešenje i jedini način za procvat srbije...
Uostalom ko sam ja da sudim? Dajte referendum ...skinete ovog zlikovca i onu pederku pa svi na referendum
Imala 90 kada mi je to rekla živela u doba kraljevine, nosila šešire sa nojevim perjem. To je ono na šta se ti pališ elita buržoazije. Sanjaš da si neki general vojskovođa pa kao žene lude za tobom jelda? U rl moraš na poso' i da ćutiš.

Politika najstariji i najuticajniji list na Balkanau ( kako sama sebe naziva ) objavila je eksluzivnu vest sa protesta

Демонстрант вршио нужду испред Владе Србије​

Синоћ је одржан шести по реду протест „Србија против насиља”, на ком је велики број грађана окружио зграду Владе Србије, направивши такозвани „прстен”.

677z381_demonstrantvlada.jpg

Jедан демонстрант, чији је идентитет за сада непознат, који је вршио малу нужду на вратима зграде Владе на углу Немањине и Кнеза Милоша.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...v-nasilja-demonstrant-mala-nuzda-zgrada-vlade

Poslanicki klub SNS je najostrije osudio ovakva vandalsi cin i dali su izjavu - Takvi ce da nas vode u svetlu buducnost?

Nužan je kompromis.Ukidanje Zadruge u zamenu za ukidanje N1 i Nove,Danas-a,Vremena i drugih drugosrbijanskih a u stvari američkih medija na srpskom jeziku.
Укинути све телевизије и све новине, искључити интернет и сигнал мобилне телефоније.Првих месец дана би било тешко, а после би људи почели да се понашају нормално.

Укинути све телевизије и све новине, искључити интернет и сигнал мобилне телефоније.Првих месец дана би било тешко, а после би људи почели да се понашају нормално.
Često se potcenjuje ali ni fiksna telefonija nije bezopasna a ni telefaksi,teleprinteri i sva slična sokoćala.Čovek treba da se vrati prirodi i da se vrati sebi.

Back