Protesti "Srbija protiv nasilja"

Uskoro će medijske kuće početi da pucaju jedni po drugima, sačekuše i bombe ko 90tih. Ista ekipa. 90tih su se tukli oko podzemlja a danas je to podzemlje na vlasti!
Ono što mnogi koji su verovali u robihudovski karakter lokalnih kriminalaca ne razumeju jeste da su oni najveći izdajnici koje je moguće zamisliti.

NJIHOV BOG JE NOVAC a ne kako veli Elektirka da je novac Bog milona neprivilegovanih mladih ljudi koji su napustili Srbiju zato što svi mi nismo imali hrabrosti da se suprotstavimo monstruoznim kriminalcima koji su uzurpirali vlast.

Pogazili su Ustav, sve zakone, najosnovnije norme uljudnosti što je više nego dovoljan osnov da kriminalna kasta brižljivo uzgajana decenijama bude rasklopljena do tančina i pozvana da odgovara za sve zločine koje je počinila nad srpskim narodom.

Ono što mnogi koji su verovali u robihudovski karakter lokalnih kriminalaca ne razumeju jeste da su oni najveći izdajnici koje je moguće zamisliti.

NJIHOV BOG JE NOVAC a ne kako veli Elektirka da je novac Bog milona neprivilegovanih mladih ljudi koji su napustili Srbiju zato što svi mi nismo imali hrabrosti da se suprotstavimo monstruoznim kriminalcima koji su uzurpirali vlast.

Pogazili su Ustav, sve zakone, najosnovnije norme uljudnosti što je više nego dovoljan osnov da kriminalna kasta brižljivo uzgajana decenijama bude rasklopljena do tančina i pozvana da odgovara za sve zločine koje je počinila nad srpskim narodom.

Сви које знам а да су по Канадама, Аустралијама и сличним колонијама нису имали нити један животни проблем овде, за разлику од мене и мени сличних.

Сви које знам а да су по Канадама, Аустралијама и сличним колонијама нису имали нити један животни проблем овде, за разлику од мене и мени сличних.
Ja sve koje znam koji su otišli za kanadu i ameriku su u srbiji bili sezonci i uglavnom bez ikakvog posla. Rešili su se srpske bede.

И шта ћемо са њима - да их побијемо?
ДОС реформатори су садашње Вучићеве бираче гурнули на социјално дно, и сада су "реформатори" љути што они неће за њих да гласају.То нема нигде на свету, да политичари одређују који бирачи више или мање вреде.

shvatam nostalgija...ali samo da znaš jednu stvar...nisu klanje u SFRJ vodili marsovci već titovi pioniri obrazovani na ofanzivama i mitu save kovačevića

Ne, vodilu su neo-nacionalisti, obrazovani od ulicara koji su i dan danas na vlasti, i od drzavne bezbednosti.
Na svim stranama si imao po jednog ili vise Seselja i Arkana.
I svi su isti - kriminalci i gowna.
Na celu sa vodjama: Milosevicem, Tudjmanom i Alijom.

Nema to više veze sa demokratijom ljudski život je u pitanju i egzistencija.
Ако тако гледамо, треба укинути све комерцијалне телевизије јер ко зна шта може бити узрок насилничком понашању код младих.Нико не може поуздано доказати да је основни или непосредни узрок ријалити, могу то бити и филмови, серије, игрице, социјалне мреже или нешто сасвим друго што нема везе са медијима или интернетом.

Poslednja izmena:

Back