mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.682
Svuda ima nacista i fašista na vlasti.Људи одлазе трбухом за крухом из разних земаља и у свим тим земљама није на власти Вучић.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svuda ima nacista i fašista na vlasti.Људи одлазе трбухом за крухом из разних земаља и у свим тим земљама није на власти Вучић.
Uvek je država kriva za sve što se dogodi i za to mora da odgovara.Ако тако гледамо, треба укинути све комерцијалне телевизије јер ко зна шта може бити узрок насилничком понашању код младих.Нико не може поуздано тврдити да је основни или непосредни узрок ријалити, могу то бити и филмови, серије, игрице, социјалне мреже или нешто сасвим друго што нема везе са медијима или интернетом.
Свуда има капиталиста на власти, а капитализам има своје законитости.Једна од законитости капитализма је и тржишна алокација ресурса.Тако људски ресурси из Србије и сличних земаља, бивају алоцирани са домаћих тржишта на којима нема довољно тражње за њима, на тржишта на којима има довољно потражње за тим ресурсима.Svuda ima nacista i fašista na vlasti.
Свуда има капиталиста на власти, а капитализам има своје законитости.Једна од законитости капитализма је и тржишна алокација ресурса.Тако људски ресурси из Србије и сличних земаља, бивају алоцирани са домаћих тржишта на којима нема довољно тражње за њима, на тржишта на којима има довољно потражње за тим ресурсима.
Сви су љубитељи капитализма и Вучић и опозиција.A SNS-ovci nisu kapitalisti?![]()
![]()
Vucic nije kapitalista?
![]()
Hleba i igara takvi zombirani i glasaju za njega, zabole me za rijaliti i ovako su nam od zivota napravili rijaliti.Овде је реч о замени теза.Не постоји ниједан доказ да је учинилац стравичног злочина у Рибникару био инспирисан неким конкретним тв-програмом.Опозиција тражи да се укине конкретан тв-програм, не зато што је тај програм инспирисао масовно убиство, већ зато што процењују да би укидање тог програма нашкодило Вучићевом рејтингу.
vucic veleizdajnik je lopov i zlo od coveka.A SNS-ovci nisu kapitalisti?![]()
![]()
Vucic nije kapitalista?
![]()
А има ли у Америци ријалитија?Hleba i igara takvi zombirani i glasaju za njega, zabole me za rijaliti i ovako su nam od zivota napravili rijaliti.
Сви су љубитељи капитализма и Вучић и опозиција.
Ne znam, ne zivim u Americi.А има ли у Америци ријалитија?
Они које ја знам нису чекали посао после дипломе ни дана јер су имали унапред резервисана места на основу јаких веза својих очева и мајки. Е они су први отишли.Ja sve koje znam koji su otišli za kanadu i ameriku su u srbiji bili sezonci i uglavnom bez ikakvog posla. Rešili su se srpske bede.
Ништа нека се не укида, све треба да постоји.Nužan je kompromis.Ukidanje Zadruge u zamenu za ukidanje N1 i Nove,Danas-a,Vremena i drugih drugosrbijanskih a u stvari američkih medija na srpskom jeziku.
I u komunističko vreme deca rukovodilaca odlazila su na studije uglavnom u London i u Švajcarsku.Malo ko se od njih vraćao .Они које ја знам нису чекали посао после дипломе ни дана јер су имали унапред резервисана места на основу јаких веза својих очева и мајки. Е они су први отишли.
Ево га један такав у Канади а код куће га чека пар стотина квадрата наслеђених некретнина, што у Земуну, што на Врачару.I u komunističko vreme deca rukovodilaca odlazila su na studije uglavnom u London i u Švajcarsku.Malo ko se od njih vraćao nazad.
Ако тако гледамо, треба укинути све комерцијалне телевизије јер ко зна шта може бити узрок насилничком понашању код младих.Нико не може поуздано доказати да је основни или непосредни узрок ријалити, могу то бити и филмови, серије, игрице, социјалне мреже или нешто сасвим друго што нема везе са медијима или интернетом.
Медији су јако битна ствар, али јако гадна ствар.
Медији могу много да утичу на једно друштво.
Зато, поред слободе, морају да постоје правила о томе шта се пушта на медијима. Новинари су јако моћни. Власници медија су јако моћни. Зато мора да постоји контрола од стране независног тела, а јавност мора да зна како то независно тело ради.
Слобода извештавања и изражавања - Да.
Али друштво мора да постави границе. Мора да ограничи промоцију насиља, неморала и сл. РЕМ мора да каже:"Задруга је дно, не може на јавну фреквенцију, већ негде на медијским ободима".
Наравно, ту је танка граница између медијских слобода и интереса друштва, и зато је идеја да то буде независно регулаторно тело, а да његов рад буде јаван, да друштво буде упознато са радом тог тела.
Ту границу је тешко одредити, али зато постоје чланови РЕМ-а, да вагају. Али, то вагање треба да буде поштено и професионално. Кад је поштено и професионално, онда је највећи број одлука исправан.
Država je apsolutno odgovorna za ovakve nesreće i mora da snosi posledice.Овде је реч о замени теза.Не постоји ниједан доказ да је учинилац стравичног злочина у Рибникару био инспирисан неким конкретним тв-програмом.Опозиција тражи да се укине конкретан тв-програм, не зато што је тај програм инспирисао масовно убиство, већ зато што процењују да би укидање тог програма нашкодило Вучићевом рејтингу.
To se samo u srbiji gleda ko ima koliko kvadrata i dal je useljiv, naročito besposlene i nezadovoljne domaćice. U međuvremenu je dobar i rijaliti i serije.Ево га један такав у Канади а код куће га чека пар стотина квадрата наслеђених некретнина, што у Земуну, што на Врачару.
Сиротан.
Ako REM ne radi svoj posao onda ga treba ukinuti.Зато држава формира једно тело, које ће да контролише шта се пушта на националним фреквенцијама.
И, онда, ако процени да се у насиљу, промовисању неморала, некултуре и сл. отишло предалеко, онда то тело изриче одговарајуће санкције, па онда телевизије са националном фреквенцијом пазе шта пуштају и у којој мери пуштају. Баш да се не би све укидало, већ да постоји тело које ће да мери где је граница.
Чекај..па то би требало већ да постоји.
Да, то се зове РЕМ.
САмо, РЕМ не ради свој посао.
А ако РЕМ не ради свој посао, онда морају људи који свој посао не раде да се смене.
Управо је то захтев са протеста.
Ukidanje javne frekfencije je bitno kako se nebi širila mržnja, kriminal i nemoral a kao posledicu imamo kurwe i lopove u skupštini a po školama masovna ubistva.Nužan je kompromis.Ukidanje Zadruge u zamenu za ukidanje N1 i Nove,Danas-a,Vremena i drugih drugosrbijanskih a u stvari američkih medija na srpskom jeziku.
Monarhija je isti kurton ko i vučić.Da skinemo gomna pa referendum za monarhiju...da narod kaže