Protesti "Srbija protiv nasilja"

Shvati rušenje u figurativnom smislu, nema frekvencije dok se emituje šljam sa šljama... Vlasnik TV se zna.Nema diskusije A to, kao, podći institucije, to je levičarska mantra da sistem valja, a da ne valjaju ljudi koji ga vode. Tačno se zna i nema naklapanja. Ako sistem ne funkcioniše, pa ne postoji.
Bio ideološki levičar ili desničar, nema u ovom slučaju nikakve važnosti. Što kaže gore u postu vesbole, demagogije i vremena za to više nema.
Upravo je to problem , nema ideologije.
To je SNS , sve može , sve što godi partiji tj sistemu.

Ima i toksičnijih epizoda.

Kada recimo vlasnik televizije koristi dnevnik da bi javno pretio novinarki Brankici Stanković emitujući snimak na kome joj plaćeni navijači prete da će proći ko Ćuruvija.

Ili kada svoj medij stavio u funkciju ličnog obračuna sa konkurentskim koji je pomno pratio dešavanja oko njegovog sina koji je džipom usmrtio devojku i pobegao sa mesta nesteće.

Iz moje prespektive, sve ovo se ne bi dešavalo da je on zbog pomnutih krivičnih dela izgubio dozovlu za bavljenje medijskim poslom.

Ми десничари презиремо револуционарне методе и разноразне забрањиваче.
liberale navodno, a u biti predatore, rusitelje, ali svoga i svojih, autosoviniste, kojima nista nije sveto, koji bi da budu kalif umesto kalifa, citaj - kolonijalni upravnik koji bi se bolje od njega uslihtao natou i eu, bolje bi izdali od av-a

samo patriotska desnica moze da izbavi srbiju, nista crveno-crna koalicija podvucena zutim - svi su oni izdajnici, samo su zuti predali vlast znajuci sta ide, i preobukli se u sns sektu, kao i radikali - nema vise stranaka, samo jedna koja magarci narod, ej na birackom mestu snimak pokazuje da ona uzima podatke, a nije nadlezna

liberale navodno, a u biti predatore, rusitelje, ali svoga i svojih, autosoviniste, kojima nista nije sveto, koji bi da budu kalif umesto kalifa, citaj - kolonijalni upravnik koji bi se bolje od njega uslihtao natou i eu, bolje bi izdali od av-a

samo patriotska desnica moze da izbavi srbiju, nista crveno-crna koalicija podvucena zutim - svi su oni izdajnici, samo su zuti predali vlast znajuci sta ide, i preobukli se u sns sektu, kao i radikali - nema vise stranaka, samo jedna koja magarci narod
Тачно.

Не разумем везу између државних фирми и певаљки. Мораш да будеш прецизнији.
Најбољи млади Срби су остали.
lajavica karleusa muze telekom koji ide u bankrot
lajavica olajava pa kada shvati da su sns onda brise, ne smeta joj mucenje zivotinja onda kada sazna da su iz sns sekte mucitelji, itd

samo sto je sns ne placa iz svog dzepa, vec smatra da mu je telekom prcija, dedovina, a kada ode u bankrot, cela srbija ce placati... isto i eps, muzu i zaduzuju zarad svoje koristi, a steta ostaje celoj srbiji

robija bre za lopurde
svi koji su javna preduzeca doveli do bankrota preko uo da im se zapleni imovina, kapital koji su iz istih isisavali, i njima i ako su uplacivali familiji, inace se pljacka legalizuje, srbiji 30 milijardi duga, a sns sekti dobar % od srpske propasti i duznickog ropstva

На ТВ се свашта нуди. И на улици се свашта нуди. Твоје је да бираш и да гледаш своја посла.

Ali su moja posla svakako kada državni mts, pošta, eps i ostali plaćaju basnoslonvne pare režimskim tabloidima u privatnom vlasništvu i privilegovanim pojedincima.

U filmu Don't Look Up može se videti tragikomična scena. Klinac dobija neko obaveštenje na tel i zapanjeno konstatuje: Moj telefon je kupio album DJ Chella a nije me ni pitao.

Tako i moj telefon kupuje album primitivne pevaljke a čak me i ne obavesti.

samo patriotska desnica moze da izbavi srbiju, nista crveno-crna koalicija podvucena zutim - svi su oni izdajnici, samo su zuti predali vlast znajuci sta ide, i preobukli se u sns sektu, kao i radikali - nema vise stranaka, samo jedna koja magarci narod, ej na birackom mestu snimak pokazuje da ona uzima podatke, a nije nadlezna
Ја то кад кажем нападају ме да сам сендвичар

Лично познајем ивана костића потпредседника двери. Био сам им у кући 10000 пута. Људи који уопште не живе на високој нози, дакле, нису плаћеници. Живе веома скромно, од посланичке плате иванове

Back