Protesti protiv Milovog rezima u CG

O ovome covjeku se radi... On je pretucen:
Snimak is 2013.

Prebijanje Mije Martinovica je bilo namerno, tacno su znali koga mlate. Ali meni nije jasno zbog cega? Javljaju mi se dve varijante:
Prva je jednostavna- Mijo je "kontraverzni biznismen" sa bogatom prosloscu, pa je neko iskoristio priliku da mu naplati u guzvi stare dugove, krace receno,iskoriscena je prilika za lokalni obracun.
Druga je malo interesantnija. Mijo,inace iskreni Crnogorac(nista ono Crnogorci=Srbi) je devedesitih godina dugo vremena boravio u Rusiji i tamo stecao kapital. Prijatelji i partneri su mu bili bivsi ruski sportisti,vecinom rvaci,ukljucujuci i olimpijske sampione.Prica se da su neki od njih bili "autoriteti' u odredjenim "sumnjivim" krugovima, a danas su postovani gradjani bliski vlasti. Moguce je da Milo zaista veruje(da li sa pravom ili ne to ne znam)
da je sve ovo rusko maslo i da postoji sumnja da su preko Mija bili angazovani "zestoki momci" koji ce se obracunavati sa policijom. U tom slucaju ovo prebijanje moglo bi se protumaciti kao Milova osveta, dal iz paranoje ili opravdano,ne znam.

ДСС: Огласи се и Ђукановићев покровитељ НАТО – само Вучић и његова влада ћуте
ДЕМОКРАТСКА странка Србије (ДСС) осудила је бруталност полиције и специјалне антитерористичке јединице Црне Горе, које су, како се наводи, „режирале лажни напад демонстраната на полицију, разбијале протест грађана сузавцем и шок бомбама, премлаћивале грађане, новинаре растеривали сузавцем и ухапсили под лажним оптужбама председника и потпредседника Нове српске демократије Андрију Мандића и Славена Радуновића и друге челнике Демократског фронта”.

„Српски народ, који чини трећину становништва Црне Горе, већ је дуго изложен дискриминацији, а сада и бруталном терору којим се онемогућава да као појединци, грађани Црне Горе, на миран начин протестују против диктаторског режима Мила Ђукановића. Апелујемо на црногорски режим да ухапшене одмах пусти да се бране са слободе, како се политичка и безбедносна ситуација не би даље компликовале”, наводи се у саопштењу.

ДСС је у саопштењу осудила Владу Србије и њеног председника који, како се наводи, одбија да коментарише догађаје у Црној Гори „занемарујући своје обавезе старања о српском народу ван Србије у случају угрожавања његових права”.

„Огласили су се Русија, ЕУ, ОЕБС, па на свој начин и Ђукановићев покровитељ НАТО, само Влада Србије ћути”, наводи се у саопштењу.

Prebijanje Mije Martinovica je bilo namerno, tacno su znali koga mlate. Ali meni nije jasno zbog cega? Javljaju mi se dve varijante:
Prva je jednostavna- Mijo je "kontraverzni biznismen" sa bogatom prosloscu, pa je neko iskoristio priliku da mu naplati u guzvi stare dugove, krace receno,iskoriscena je prilika za lokalni obracun.
Druga je malo interesantnija. Mijo,inace iskreni Crnogorac(nista ono Crnogorci=Srbi) je devedesitih godina dugo vremena boravio u Rusiji i tamo stecao kapital. Prijatelji i partneri su mu bili bivsi ruski sportisti,vecinom rvaci,ukljucujuci i olimpijske sampione.Prica se da su neki od njih bili "autoriteti' u odredjenim "sumnjivim" krugovima, a danas su postovani gradjani bliski vlasti. Moguce je da Milo zaista veruje(da li sa pravom ili ne to ne znam)
da je sve ovo rusko maslo i da postoji sumnja da su preko Mija bili angazovani "zestoki momci" koji ce se obracunavati sa policijom. U tom slucaju ovo prebijanje moglo bi se protumaciti kao Milova osveta, dal iz paranoje ili opravdano,ne znam.
Zaista ne znam sto se krije iza svega. Mnogo teoretskih i povrsnih razloga bi se moglo naci za torturu nacinjenu nad covjekom.
Znam da je Mijo bio iskreni Liberal devedesetih godina.

spc je glavni začin u ovoj kuhinji u to ne sumnjam i to se proteže kroz(koliko ja pamtim) zadnjih 30god.:rtfm:ove stranke su joj kao prezervativ kao što je jedan forumaš usporedio!jedno govore,drugo misle a treće rade!to im je povjesna konstanta!:evil::cool:

Ruka Svetog Jovana Krstitelja je prenešena iz CG u Rusiju i na tom dešavanju su donete pare da se ruši Milo. Videćemo šta će dalje biti.

Zaista ne znam sto se krije iza svega. Mnogo teoretskih i povrsnih razloga bi se moglo naci za torturu nacinjenu nad covjekom.
Znam da je Mijo bio iskreni Liberal devedesetih godina.

Policijske kerove i eskadrone smrti mafijas i ubica Milo pustio sa lanca da ubijaju i prebijaju sopstveni narod

I oni su to radili. Prebijali su svakoga koga su se docepali. Cim si na ulici i na domasaju njihovog pendreka - kriv si.

Al ono sto me tesi u celoj prici jeste da ko god je digao ruku na narod i krenuo sa represijom - vratilo mu se nazad isto petostruko.

SRBIJU ocekuju nemiri takodje....

NATO je preduslov da se udje u Evropsku Uniju. Sadasnja vlast u Srbiji radi na tome. Na eventualnom referendumu oko ulaska u NATO ne vjerujem da bi Srbija ispunila 50+1%.
Kako sve to upakovati narodu vidjecemo.
Nema tu sta da se pakuje, narod je kratkog pamcenja(da ne kazem glup ko qurac).Ima tome bezbroj primera.Setimo se samo "niko ne sme da vas bije-svi Srbi u jednoj drzavi pa embargo na Drini", pa nikom nista,Sloba je jos dugo vladao. Tako je i sad, godinama se prica totalno nebulozna i apsurdna prica- i EU i Kosovo. Treba biti totalni retard da bi se u to verovalo, ali kao sto vidis-narod glasa za one koji im serviraju ovu apsolutno debilnu parolu.

Kao i uvek milove ubice su se infiltrirale u masu protestanata sa fantomkama i satro krenuli da bacaju kamenice i baklje na policiju da bi milovim eksadronima smrti i placenim ubicama dali povoda za premlacivanje gradjana i razbijanja protesta.

Slicno se desilo i 2008 godine prilikom protesta u Podgorici zbog priznavanja nezavisnosti Kosova od diktatorskog rezima mafijasa i ubice Mila Djukanovica

Pripadnici demokratske opozicije Crne Gore su snimili milove placene ubice kako sa fantomkama i naoruzani palicama izlaze iz sedista Milove stranke DPS-a i krecu da se ukljuce u protest.

Policijske kerove i eskadrone smrti mafijas i ubica Milo pustio sa lanca da ubijaju i prebijaju sopstveni narod

I oni su to radili. Prebijali su svakoga koga su se docepali. Cim si na ulici i na domasaju njihovog pendreka - kriv si.

Al ono sto me tesi u celoj prici jeste da ko god je digao ruku na narod i krenuo sa represijom - vratilo mu se nazad isto petostruko.
Lijepo si kazao: "Cim si na ulici i na domasaju njihovog pendreka - kriv si."
To je savremena americka demokratija.

Ukalupice narod onako kako oni zele.

Nema tu sta da se pakuje, narod je kratkog pamcenja(da ne kazem glup ko qurac).Ima tome bezbroj primera.Setimo se samo "niko ne sme da vas bije-svi Srbi u jednoj drzavi pa embargo na Drini", pa nikom nista,Sloba je jos dugo vladao. Tako je i sad, godinama se prica totalno nebulozna i apsurdna prica- i EU i Kosovo. Treba biti totalni retard da bi se u to verovalo, ali kao sto vidis-narod glasa za one koji im serviraju ovu apsolutno debilnu parolu.
Iz mog ugla gledano najbolje je da se ostane neutralan ali je ta opcija - nemoguca.
Kojem se prikloniti carstvu pitanje je sad.

Definitivno svi mi volimo da pusimo Marlboro, pijemo viski, Koka Kolu.... vozimo automobile proizvedene na zapadu itd

kazu ljudi iz crne gore da su zatvorenici KPZ Spuz lojalni Mafijasu Djukanovicu dobili slobodan vikend i smanjenje kazne u zamenu da obuku fantomke i izazovu incidente koji bi posluzili policiji kao razlog za razbijanje protesta i represiju.

Pogledaj ovaj snimak - isti ovi mafijasi snimljeni sa fantomkama kako izlaze iz sedista DPS-a evo ih u prvim redovima ruse ograde i bacaju kamenje i baklje na policiju

Sve je to rezim mafijasa Djukanovica iscenirao

Kao i uvek milove ubice su se infiltrirale u masu protestanata sa fantomkama i satro krenuli da bacaju kamenice i baklje na policiju da bi milovim eksadronima smrti i placenim ubicama dali povoda za premlacivanje gradjana i razbijanja protesta.

Slicno se desilo i 2008 godine prilikom protesta u Podgorici zbog priznavanja nezavisnosti Kosova od diktatorskog rezima mafijasa i ubice Mila Djukanovica

Pripadnici demokratske opozicije Crne Gore su snimili milove placene ubice kako sa fantomkama i naoruzani palicama izlaze iz sedista Milove stranke DPS-a i krecu da se ukljuce u protest.

jer ste ih poslali pa znate tko su :evil::evil::cool:

Ruka Svetog Jovana Krstitelja je prenešena iz CG u Rusiju i na tom dešavanju su donete pare da se ruši Milo. Videćemo šta će dalje biti.

Mosti Svetog Jovana Krstitelja su nakon "Oktobarske revolucije u Rusiji 1917. " prenesene , zajedno sa ikonom "Bogorodicom Filjermosa" i jos mnogobrojnim crkvenim relikvijama u Beograd , kod Karadjordjevica , a pred pocetak bombardovanja Beograda `41 - ve su se one premestile iz Beograda u manastir Ostrog , pa na Cetinje , gde su i sada .

Ovde je mnogo bolje i preciznije opisano :

http://www.svetosavlje.org/svetinje/Mosti/rukasvJovanaKrstitelja.htm

"...Evo sta o dospjecu svih svetinja u Crnu Goru pripovijeda iguman Marko (Kalanj):
"Kada je aprila 1941. kralj Petar II Karadordevic stigao pod Ostrog, rekao je: 'Ove tri svetinje necu da nosim iz Jugoslavije', i ostavio ih je u manastiru, sa jos dosta zlata i drugih dragocjenosti. Kada su 1951, u sobi starjesine Manastira, arhimandrita Leontija (Mitrovica), ispod duplog patosa, otkrili zlato, ponijeli su ga u Titograd, zajedno sa relikvijama. Jeromonah Gerasim (Cecur), koji je tada bio u Ostrogu, stalno je govorio: 'Nista mi nije zalije od one tri svetinje, sto su odnijeli komunisti. Sigurno su dragulje uzeli, a svetinje pobacali.' Slicno je o tome govorio i tadasnji dak, a potonji arhimandrit ostroski, otac Serafim (Kasic), a jedan Crnogorac-partizan, kome ja ime ne znam, sto je radio na otkrivanju zlata u Ostrogu, izjavio je: 'Oce, tamo su bile neke svete stvari. Odnesene su u Titograd i po naredenju Blaza Jovanovica, stavljene u trezor'.
Isao sam sekretaru tadasnje Vjerske komisije, Bozu Martinovicu, i on je rekao da su ruka Svetog Jovana Krstitelja, cestica Casnog Krsta i ikona predate Muzeju na Cetinju, po naredenju Marka Orlandica. Ruka Svetog Jovana i cestica Krsta su predate Manastiru Svetog Petra Cetinjskog i dok smo postavljali manastirsku riznicu izvrsili smo provjeru: ruka Svetog Jovana nema citava dva prsta, mali i do maloga, inace je u cjelini ocuvana, do lakta."
Cetiri desetljeca bjehu one opet skrivene prvo na mjestu nepoznatom, pa u riznici Cetinjskog manastira, sve dok ih, kao nekad arhijerej Konstantinovog grada, ne uze na ruke arhijerej grada Ivana Crnojevica, o Ivanjdanu godine 1993., i dok se ruka najveceg rodenog od zene ponovo ne pokaza medu ljudima."...

Back