Protesti protiv Milovog rezima u CG

Ja ne bih rekao. Ne verujem da će biti nereda većih razmera.
И ја мислим да неће бити нереда. Мило ће се склонити, а замениће га Мурта.
Убеђена сам да је ово све у режији англосаксонаца. На жалост.

- - - - - - - - - -

Demostranti demolirali ambasadu Albanije u Podgorici
Нема потврде.

Вечерас за 19 часова, заказан је велики народни митинг са јасним захтевом да се вишедеценијском актуелном режиму на челу са Милом Ђукановићем каже: "Доста је било! Одлази Мило!".
Режим Мила Ђукановића, у Црној Гори влада још од 1991 године кроз партију ДПС. Основне одлике овог режима, узимајући и бројне западне референце, је изузетно велики степен аутократије која се обезбеђује нераскидивим везама са најгорим облицима организованог криминала (гангстерски кланови), а неретко се Црна Гора назива земљом у канџама Мафије (нешто попут Сицилије са почетка 19.века или сада тзв. Косова). Због тога се огроман број грађана Црне Горе већ деценију и по налази у својеврсном мраку и бива принуђен да учествује у политичком животу онако како му се сугерише (пацификација услед страха за егзистенцију, губитка посла, физичке репресије па и ликвидације).
Црна Гора је и изнутра подељено друштво. Заслугом управо овог режима, извршен је напад како на физичку тако и на духовну димензију овог поднебља, а "мафија" уцењена тешким инкриминишућим доказима из јаких центара моћи, принуђена је да извршава њихове налоге и да врши насилне неприродне експерименте који се косе са елементарном људском логиком и здравом памећу.

10537036_1077404972294315_537775016494591055_n.jpg

napad na ambasadu Albanije osudio je i Milov rezim.

"Osuđujemo kamenovanje Ambasade prijateljske, susjedne Albanije", objavljeno je na zvaničnom Tviter nalogu Vlade Crne Gore.

https://twitter.com/VladaCG/status/657982798121279488?ref_src=twsrc^tfw
Вест јесте пуштена, али нико са терена не може да потврди да је истина.

Radulović je pozvao policiju da "bace štitove i budu pametni večeras".
U ovom trenutku, zajedno sa Nebojšom Medojevićem, svi okupljeni su se okrenuli ka policiji i zajedno zapjevali "Priđite narodu" i "Bacite štitove"!

То су требали пре протеста да среде. Да уговоре дротове који ће да пређу на народну страну, па би и остали пошли са њима.

Тако смо ми радили петог октобра.

20:33 - Jedan od lidera DF-a, Andrija Mandić, kazao je da se večeras "stvar mora dovesti do kraja". On je pozvao policiju da se spakuje, i vrati u kasarnu, jer bi trebalo da državu štiti od kriminalaca, a ne od sopstvenih građana. Mandić je, kako javlja naš reporter, poslanike pozvao da uđu u Skupštinu.

Jeл је јебо за житија Зорановог ил тек након што су га уцмекали?

Док је био жив, наравно.
Међу именима оних који су задржали Ђинђићев новац су, тврде упућени, и Чедомир Јовановић, Владимир Беба Поповић и Зоран Јањушевић. Ова тројица су, основано се сумња, и учествовала у Ђинђићевом стрељању. На дан премијеровог стрељања, Чедин таст Мијат Савић био је испитиван пред истражном судијом Другог општинског суда у Београду, поводом захтева тужилаштва…

Господин Савић је замолио судију да му одобри да не искључује мобилни телефон, јер очекује једну веома важну вест. Судија је дозволила Савићу да не искључује телефон, а када је телефон зазвонио, Зоран Јањушевић је обавестио Савића да је – „онај готов“! Чедомир Јовановић се истог дана вратио са скијања, а Владимир Поповић, кога је Зоран отерао из свог окружења због потврђене вести да Беба одржава сексуалне односе са Ружицом, добио је својих пет минута. Енглеска обавештајна служба организовала је Ђинђићево убиство, у којем Ружицина улога још није расветљена.

Back