OvajOnaj
Elita
- Poruka
- 15.848
Ranije je moglo da stane i 50 hiljada dok nije bilo fontane. Sada manje. Trg je nocas krcat, a i susjedne ulice. Ja zivim ovdje. Bio sam na licu mjesta.
Jesi pevao "Milo lopove" ili si mešetario?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ranije je moglo da stane i 50 hiljada dok nije bilo fontane. Sada manje. Trg je nocas krcat, a i susjedne ulice. Ja zivim ovdje. Bio sam na licu mjesta.

Knezević: Djukanovic i Krivokapić imaju 45 minuta da prihvate naše demokratske zahtjeve za prelazn vladom

Knezević: Djukanovic i Krivokapić imaju 45 minuta da prihvate naše demokratske zahtjeve za prelazn vladom
A šta ako ne prihvate?
Отићи ће милом јер ће му налогодавци обезбедити мирну будућност, а Црној Гори Миловог клона.Ne verujem da će Milo milom da ode! Moraće silom!
Knezević: Djukanovic i Krivokapić imaju 45 minuta da prihvate naše demokratske zahtjeve za prelaznom vladom
Ne verujem da će Milo milom da ode! Moraće silom!
Pogledajte kolikoje ovdje mlzdosti ...
![]()
Отићи ће милом јер ће му налогодавци обезбедити мирну будућност, а Црној Гори Миловог клона.
Vjerovali ili ne, ovo su slike ljudi koji stoje iza bine jer ne mogu da se probiju ispred. Gotov je!
Пуна је латинска америка таквих као Мило. Ни први ни последњи.eh, kad bi se s đavolom pravile takve nagodbe...![]()
Пуна је латинска америка таквих као Мило. Ни први ни последњи.
Тврдим да је ово као пети октобар-иста иконографија, исти вокабулар и иста будућност.