Protesti protiv Milovog rezima u CG

Cemu je vakat tome je i vrijeme.

fapjt3.jpg

Чини се да више ниједни протести ма где у свету не могу да прођу без Путинове слике. :D

Po šatrorima i parolama, meni liči na režiju Canvasa i Srdje Popoviča, dakle amerikanci....

procitala celu vest, pa mi je malcice sumnjivo, jer se navodno zapad slaze da narod treba da izabere. :think: da ne bude stvarno nije sija, nego vrat..al ako bude smene pokazace se koji su i ciji su. a od ovog 'gotov je' podilazi me jeza. :lol:

iz kurira prva se oglasila rusija, ali...ali..ovo mi se uopste ne svidja

I Američka ambasada je izdala saopštenje u kojem je Đukanoviću poručila da mora pustiti ljude da slobodno protestuju.

- Američka ambasada poziva sve strane da pokažu suzdržanost i poštovanje vladavine prava. Uvažavajući princip slobode okupljanja, demonstracije treba da budu mirne - saopšteno je iz Ambasade SAD-a u Podgorici.

Poslednja izmena:
procitala celu vest, pa mi je malcice sumnjivo, jer se navodno zapad slaze da narod treba da izabere. :think: da ne bude stvarno nije sija, nego vrat..al ako bude smene pokazace se koji su i ciji su. a od ovog 'gotov je' podilazi me jeza. :lol:
Баш тако. Једино што је сигурно, догађаји се убрзавају.

Stvarno veruješ u spontana okupljanja naroda radi smene vlasti, na balkanu? Jedino spolja može da dođe direktiva da se smeni kapo ali ne vidim zašto kad izvršava sve što mu zapad naredi.

Kad prezervativ zavrsi posao ide u kantu. Niko mu ne zahvaljuje.

Postoji jos prezervativa u malenoj, casnoj i postenoj cg.

Tako malena a puna prezervativa :D

Back