Protesti protiv Milovog rezima u CG

kako e oni da dodju kad svi zajedno na gomili jedva predju cenzus ?

Ako padne DPS na vlast dolaze srpske stranke DF, Nova, SNP u koaliciji sa bosnjackim strankama.

Очито не познајеш ситуацију у ЦГ. ДФ је нека врста коалиције неколико странака (Нове Српске Демократије,Покрета за промјене,Радничке партије,Демократске народне партије), СНП,Демократе па и Демос важе за грађанске странке. И за ове поменуте гласају готово искључиво Срби уз мали проценат Црногораца то је око максимум 35%. Јер национални Црногорци гласају за ДПС и СДП углавном, сад се у опозицији појавио Грађански покрет УРА у којем су готово сви антисрби тако да за српску владу или просрпску нема шансе. Срби могу само да учествују у власти, а ништа промијенити не могу.

Poslednja izmena:
Kakvi gotov dok svi Albanci, Muslimani i Duljani za njega glasaju nece se nista promeniti.
Грешиш!
Мило БРИТВА је само око себе окупио олош међу Шиптарима у Црној Гори и Муслиманима,
а они остали Муслимани и Шиптари једнако трпе лудило тог криминалца као и већинска Црна Гора!

ПАНДУРСКА ГОВЕДА:

AMERIKANAC Robert Dzordan nije primljen u policiju - zato sto je isuvise inteligentan.
Dzordan je podneo tuzbu protiv grada Njujorka, ali je ona odbijena. Apelacioni sud je ocenio da grad nije diskriminisao Dzordana, nego se samo pridrzavao standarda koji vaze za sve koji traze zaposlenje.
Dzordan (49) je na prijemnom ispitu za policiju skupio 33 poena, sto je ekivivalent koeficijentu inteligencije 125.
Prema pravilniku, u sluzbu se primaju samo kandidati koji sakupe izmedju 20 i 27 poena...

Ваљда је јасно чија су школа говеда Мила Шиптара? :think:

:hahaha:

Demokratija je iluzija.
Eto krnja srbijica je 15 god pod americkom demokratijom pa gde je to blagostanje i procvat o kome govoris.

Прочитај још једном шта сам написао. Одговор на твоју примједбу је # 4.

Демократија јесте илузија заосталом човјеку. Ја сам међутим увјерен да ми нећемо заувијек бити најзаосталија нација у Европи.

Poslednja izmena:
Diktator....

diktator.jpg

Прочитај још једном шта сам написао. Одговор на твоју примједбу је # 4.

Демократија јесте илузија заосталом човјеку. Ја сам међутим увјерен да ми нећемо заувијек бити најзаосталија нација у Европи.

ти си паметнији од Сократа

2qapxko.jpg

комуна, комуна, тачно, било је и време да и ти једном потрефиш истину, као она ћорава кока из србске пословице...

то су они што су ти дали нацију не знајући ни сами шта је то, а тек о народу не вреди причати...

ЗНАЧИ ФАТО, да си ти само Фата испала из вица, фрустрирана и опседнута мржњом.. ;)

Izgleda , ništa od četničkog srbovanja po CG ..
U civilizaciji zakupiš kafanski prostor i slaviš rođendan , ne praviš ražanj ispred skupštine države .. rođendanlija da plati čišćenje ..

ти си паметнији од Сократа

2qapxko.jpg

Сократ ту бљувотину никад није изјавио. Ако ико, онда Платон.

Тај цитат не постоји у Платоновим дијалозима. Типична балканска глупост, да би се људи одвукли од гласања. Националистичка демагогија. То је та неписменост коју помињем у сваком коментару. Кретенизам који скупо кошта.

Poslednja izmena:

Back