Protesti protiv Milovog rezima u CG

Вође Отпора су ЦИА, Ђинђић њемачки човјек, Веља српски измет, Вук православни усташа. Не спорим чињенице. Тврдим да је било масу народа којем је Слобо, комуњара, дозлогрдио. А та се чињеница радо одбацује међу (вазда) неписменим националистима.

А , шта је био Коштуњави .."светлост у мраку" , не ..био је једнако као и Ђинђић човек ЦИА ..само је у једном моменту променио страну и извукао дупе .

Људи знате ли ви ко долази на власт кад Мило пође? Долази Ранко Кривокапић (мада је већ у власти, али сукоб са ДПС), Жарко Ракчевић,Дритан Абазовић,Небојша Медојевић све осједочени србомрзци који мрзе све Српско. Мило ради све само да сачува своје дупе. Ни Мило ни ткз. опозиција само гледати сопствени интерес.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/59...ja-okupirala-centar-Podgorice-ima-povredjenih

Sad ce EU da izda jedno ostro saopstenje jer se krse ljudska prava, sloboda govora i kretanja a ako to ne pomogne nazvace protestante teroristima ili separatistima, jbg nismo u siriji ili u ukrajni pa da budu pobunjenici iz opozicije koji se bore za bolji zivot i demokratiju.

- - - - - - - - - -

nisam primetio da je vec otvoreno, samo me spojite ako je moguce. hvala

gotov-je.jpg

Овако је и Милошевић тукао...нека, нека...почетак краја.

Batinašu se batina vraća...
U formi metka, konopca ili čaja od "hibiskusa" !

To je pravilo života, izbeći se ne može.

- - - - - - - - - -

Govorio sam vam ja Milo nece mirno predati vlast
Doso je na vlast silom kao veliki Srbin,promjenio je politiku da bi scuvao vlast i sad iza sebe ima nato
Silom samo moze otici

- - - - - - - - - -

предсједник мировног покрета „НЕ у рат, не у НАТО“, испребијан у марици.

http://www.in4s.net/index.php/gojko-raicevic-zavrsio-u-urgentnom-centru/

Čim dođe na vlast nasta pljuvanje po srpstvu.
To je OK.
Misija gotova, šta će mu više....?

Шта је завршено 5.октобра ,убијање Србије ..које је започео Коштуњави са Ђинђеићем ..неће Коштуњавог ни једна вода да опере за оно што је урадио Србији

- - - - - - - - - -

Шта је завршено? То је лако питање.

1. Завршено је осамдесетогодишње једноумље, монархо-комунистичких злочинаца који су од Србије начинили Африку у европи.

2. Коначно је уведен демократски систем који носи процват и благостање какво постоји у Швајцарској и Данској нпр, преко 100 година.

3. Коначно је почела крвава транзиција која је требала почети 1921. Претапање из феудалне економије у кејнзијанистички капитализам. Најпросперитетнији економски систем у историји човјечанства.

4. Народ је добио потпуно одријешене руке, слободу избора, и огромну одговорност. Јасно је да ми као најмлађа демократија Европе, на политичку одговорност нисмо спремни. Сулудо је од нас очекивати да након толико година интелектуалног силовања имамо развијену политичку свијест. Али дочекали смо ипак, препород, и настало је вријеме одрастања и учења. Споро учимо, али научићемо, развићемо се у модерну, конзервативну, јаку нацију. Једноумље је заувијек нестало.

5. Војислав Коштуница је најмудрији српски државник након Душана. ДСС, који су нам он и Пекић оставили у аманет, не само да нам указује пут, него служи као мјерило. Кад ДСС буде имао 20-30%, знаћеш да је просјечан Србин духовно и интелектуално на добром путу.

Poslednja izmena:
Само ментало поремећена протува, болесник одавно зрео за Доброту, може овуда котрљати
брабоњке Мила ШИПТАРА са таквом сладострашћу као што ти радиш. ЧИБЕ! ;)
milo_siptar1-300x219.jpg

E, jes' lijep, ćaća ga jeb'o !
I fino mu stoji titovka....

А , шта је био Коштуњави .."светлост у мраку" , не ..био је једнако као и Ђинђић човек ЦИА ..само је у једном моменту променио страну и извукао дупе .

Никад Коштун није мијењао страну, него је напустио манијаке у Влади 2001. Отад са ДС и осталим европеистима договора нема.

Е а ко је овај мали у средини?
Да­хлан, ко­јег је па­ле­стин­ски пред­сјед­ник Мах­муд Абас оп­ту­жио за уми­је­ша­ност у уби­ство Ја­се­ра Ара­фа­та и про­не­ве­ру на де­се­ти­не ми­ли­о­на до­ла­ра из др­жав­них фон­до­ва, зва­нич­но има че­ти­ри фир­ме у Цр­ној Го­ри, а цр­но­гор­ска власт је ње­му и ње­го­вом парт­не­ру Мо­ха­ме­ду Ра­ши­ду по­сљед­њих го­ди­на омо­гу­ћи­ла број­не по­вла­сти­це.

По на­ло­гу цр­но­гор­ског пре­ми­је­ра Ђу­ка­но­ви­ћа, Да­хлан је 2012. го­ди­не по­стао и др­жа­вља­нин Цр­не Го­ре. Фо­то­гра­фи­ју на ко­јој су Ву­чић, Ђу­ка­но­вић и Да­хлан об­ја­вио је арап­ски ме­диј „Ин­лај­тпрес”, а вје­ру­је се да је сни­мље­на у ку­ћи срп­ског пре­ми­је­ра у Бе­о­гра­ду у мар­ту ове го­ди­не.
Суд у Ра­ма­ли је у ма­ју ове го­ди­не у од­су­ству осу­дио Да­хла­на на дви­је го­ди­не за­тво­ра због мал­вер­за­ци­ја, а па­ле­стин­ске вла­сти су, пре­ма пи­са­њу но­вин­ске аген­ци­је „Ман­њуз”, за­тра­жи­ле по­моћ од Ин­тер­по­ла у по­ступ­ку ње­го­вог хап­ше­ња.

Ме­ђу­тим, ин­тер­нет пор­тал „Ми­дли­стер­нај” на­во­ди да Да­хлан жи­ви у Ује­ди­ње­ним Арап­ским Еми­ра­ти­ма, ко­ји не при­зна­ју од­лу­ке па­ле­стин­ских вла­сти. Тај пор­тал твр­ди да је бив­ши па­ле­стин­ски ми­ни­стар пре­ко сво­јих ве­за омо­гу­ћио Ђу­ка­но­ви­ће­ву по­сје­ту кра­љев­ској по­ро­ди­ци Ује­ди­ње­них Арап­ских Еми­ра­та у ја­ну­а­ру про­шле го­ди­не.
Пре­ма пи­са­њу пор­та­ла „Ми­дли­стер­нај”, Да­хлан сто­ји иза уго­во­ра ври­јед­ног 200 ми­ли­о­на до­ла­ра из­ме­ђу срп­ске ком­па­ни­је Ју­го­им­порт СДПР, ко­ја се ба­ви про­ме­том оруж­ја, и арап­ске ком­па­ни­је ЕАРТХ. Тај уго­вор пот­пи­сан је про­шле го­ди­не на из­ло­жби ме­ђу­на­род­не од­бра­не у Абу Да­би­ју.

Бив­ши са­вјет­ник у Ми­ни­стар­ству при­вре­де Ср­би­је Ду­шан Па­вло­вић ка­зао је ра­ни­је да се до­го­во­ри из­ме­ђу Ује­ди­ње­них Арап­ских Еми­ра­та и Ср­би­је др­же да­ле­ко од јав­но­сти.

–Сва­ка ин­ве­сти­ци­ја ко­ја до­ђе из УАЕ има при­о­ри­тет у од­но­су на до­ма­ће до­го­во­ре – ре­као је та­да Па­вло­вић.

......

Jos jedna stvar koju prenosi IN4S: Према сазнањима портала, начелник подгоричке полиције, Јовица Речевић, током трајања бруталне полицијске акције је узвикивао: ”Све ћемо вас побити ако треба”.

Samim tim pričama o građanskom ratu nema mesta. Milo vrlo čvrsto kontroliše sve u MN, ima NATO koji ga podržava, a Srbija je slaba i nezainteresovana...

1. Завршено је осамдесетогодишње једноумље, монархо-комунистичких злочинаца који су од Србије начинили Африку у европи.

2. Коначно је уведен демократски систем који носи процват и благостање какво постоји у Швајцарској и Данској нпр, преко 100 година.

3. Коначно је почела крвава транзиција која је требала почети 1921. Претапање из феудалне економије у кејнзијанистички капитализам. Најпросперитетнији економски систем у историји човјечанства.

4. Народ је добио потпуно одријешене руке, слободу избора, и огромну одговорност. Јасно је да ми као најмлађа демократија Европе, на политичку одговорност нисмо спремни. Сулудо је од нас очекивати да након толико година интелектуалног силовања имамо развијену политичку свијест. Али дочекали смо ипак, препород, и настало је вријеме одрастања и учења. Споро учимо, али научићемо, развићемо се у модерну, конзервативну, јаку нацију. Једноумље је заувијек нестало.

5. Војислав Коштуница је најмудрији српски државник након Душана. ДСС, који су нам он и Пекић оставили у аманет, не само да нам указује пут, него служи као мјерило. Кад ДСС буде имао 20-30%, знаћеш да је просјечан Србин духовно и интелектуално на добром путу.

Demokratija je iluzija.
Eto krnja srbijica je 15 god pod americkom demokratijom pa gde je to blagostanje i procvat o kome govoris.

4. Народ је добио потпуно одријешене руке, слободу избора, и огромну одговорност. Јасно је да ми као најмлађа демократија Европе, на политичку одговорност нисмо спремни. Сулудо је од нас очекивати да након толико година интелектуалног силовања имамо развијену политичку свијест. Али дочекали смо ипак, препород, и настали је вријеме одрастања и учења. Споро учимо, али научићемо, развићемо се у модерну, комзервативну, јаку нацију. Једноумље је заувијек нестало.

КРЕМЕНКО,
Ти си ово све сам написао или ти је помагао рахметли АДЕМ ДЕМАЋИ? :hahaha:

Ко је комуниста , шта лашрдаш ..где су комунисти , не једи ..ово је чист капиталистички диктаторски олош

Зна се ко је расрбио Црну Гору, глупачо!!
Нисам рекао да су ови данас комунисти него да су копила комуниста, деца комуниста а и раде на истим циљевима коминтерне и циониста!

Samim tim pričama o građanskom ratu nema mesta. Milo vrlo čvrsto kontroliše sve u MN, ima NATO koji ga podržava, a Srbija je slaba i nezainteresovana...
Србија нема намеру ни да се меша у сукобе у Црној Гори.
И који се диктатор одржао уз полицију и страну подршку?
Чак му то и неиде у прилог!
Диктаторски режим се не може сменити демократским путем, никад се није ни смењивао на тај начин.

Људи знате ли ви ко долази на власт кад Мило пође? Долази Ранко Кривокапић (мада је већ у власти, али сукоб са ДПС), Жарко Ракчевић,Дритан Абазовић,Небојша Медојевић све осједочени србомрзци који мрзе све Српско. Мило ради све само да сачува своје дупе. Ни Мило ни ткз. опозиција само гледати сопствени интерес.

kako e oni da dodju kad svi zajedno na gomili jedva predju cenzus ?

Ako padne DPS na vlast dolaze srpske stranke DF, Nova, SNP u koaliciji sa bosnjackim strankama.

Зна се ко је расрбио Црну Гору, глупачо!!
Нисам рекао да су ови данас комунисти него да су копила комуниста, деца комуниста а и раде на истим циљевима коминтерне и циониста!
"Борба" је, у уторак, 1. маја 1945. објавила текст Милована Ђиласа "О црногорском националном питању".
Многи овај текст, без сумње писан по Титовој наруyбини и диктату, сматрају даном званичног рађања црногорске нације.
Како то изгледа кад се на неколико новинских картица поништи "историјски рад"
десетине векова - прочитајте у тексту:

Milovan-Djilas.jpg

Милован Ђилас – лист Борба, 1. мај 1945. године
О ЦРНОГОРСКОМ НАЦИОНАЛНОМ ПИТАЊУ

http://www.srpsko-nasledje.rs/sr-c/1998/11/article-12.html

Poslednja izmena:

Novinaru "Vijesti" naoružani policajac je prišao kod zgrade Vrhovnog državnog tužilaštva i ne traživši mu legitimaciju, kolegi policajcu rekao "Ukloni ovoga, neka se makne s ulice".

809fd10cfdad337f15147c3c13592b5c.jpg

Nakon toga novinar "Vijesti" se okrenuo ka njemu da ga slika, a od policajaca je neko doviknuo "Nemoj ga slikat, puknuće ti aparat".

Nijedna ulica nije blokirana i saobraćaj se u cijelom gradu odvija normalno.

Policija je jutros nenajavljeno oko 6 sati razbila proteste Demokratskog fronta (DF) ispred Skupštine Crne Gore.

ПАНДУРСКА ГОВЕДА:

NJUJORK
Prepametan za policajca

AMERIKANAC Robert Dzordan nije primljen u policiju - zato sto je isuvise inteligentan.
Dzordan je podneo tuzbu protiv grada Njujorka, ali je ona odbijena. Apelacioni sud je ocenio da grad nije diskriminisao Dzordana, nego se samo pridrzavao standarda koji vaze za sve koji traze zaposlenje. Dzordan (49) je na prijemnom ispitu za policiju skupio 33 poena, sto je ekivivalent koeficijentu inteligencije 125.
Prema pravilniku, u sluzbu se primaju samo kandidati koji sakupe izmedju 20 i 27 poena.....

Ваљда је јасно чија су школа говеда Мила Шиптара? :think:

Back