Protesti protiv Milovog rezima u CG

Crna Gora je samostalna i neovisna država!ovo što si primjetio da je Milo učinio je samo pomaganje vama da prihvatite činjenično stanje!je li vam i pomogao da dobijete napokon i državu!:cool::cool:

Bila je Crna Gora i ranije nezavisna država pa se njeno stanovništvo izjašnjavalo kao Srbi, čak su i njeni vladari veličali srpstvo (Njegoš, kralj Nikola itd.) ovo danas je prvi slučaj u istoriji kad se većina Crnogorca više ne izjašnjava kao Srbi

Bila je Crna Gora i ranije nezavisna država pa se njeno stanovništvo izjašnjavalo kao Srbi, čak su i njeni vladari veličali srpstvo (Njegoš, kralj Nikola itd.) ovo danas je prvi slučaj u istoriji kad se većina Crnogorca više ne izjašnjava kao Srbi
Iskreni da budemo, ima tamo gomila arbanaško-turskog nakota koji se množi geometrijskom progresijom.

Zanimljiva je situacija u Istri, po popisu iz 2011. čak 13% sa tendencijom rasta se izjasnilo kao Istrijani, žele ljudi da budu što jesu - Istrijani! Otkud znaš možda kroz desetak godina budemo gledali proteste po Puli "Stop velikohrvatskoj asimilaciji Istre" :)

nije mi jasno u čemu je problem?ako žele neka budu!:ok:većina odlučuje i to je demokracija:ok:pokušajte to shvatiti:rtfm:,a manje vrištite vi manjinci,kao da vas deru:cool:

jedini nakot koji se stvorio iz ničeg,tj.na papiru je bio serbaljski!
u 20ak godina od par postotaka u većinu:think:,a političke protivnike pod zemlju:evil:!svetosavlje je "čudo":cool:

Vidiš koliko si retardiran pa ne znaš ni ono što sam ti ranije objašnjavao, da je srpski živalj bio apsolutna većina u Crnoj Gori još od početaka njene državnosti. Da ti osvežim pamćenje, mada si indijanac, prva vladarska loza Crne Gore novijeg veka, Petrovići, datira nekih par stotina godina unazad, i svi su se izjašnjavali kao Srbi, a takođe i njihovi podanici. Mutanti su ovi koji danas drže vlast u Crnoj Gori...

Poslednja izmena:
ne znam zašto vas to brine?ne zato što im želite dobro!vi bi najsretniji bili kad bi mogli poslati crnogorce npr. kao nekad u Vojvodinu ili u kakvu nepotrebnu bitku nek ginu,a svoje podanike dovesti u Crnu Goru i evo većine!svetoslavlje je "čudo":evil::cool:

Kaže se Svetosavlje, indijancu nepismeni, i za razliku od tvoje vatikanske sekte, reč je o pravom i iskrenom hrišćanstvu...

Vidiš koliko si retardiran pa ne znaš ni ono što sam ti ranije objašnjavao, da je srpski živalj bi apsolutna većina u Crnoj Gori još od početaka njene državnosti. Da ti osvežim pamćenje, mada si indijanac, prva vladarska loza Crne Gore novijeg veka, Petrovići, datira nekih par stotina godina unazad, i svi su se izjašnjavali kao Srbi, a takođe i njihovi podanici. Mutanti su ovi koji danas drže vlast u Crnoj Gori...

glupko!srblji su postali većina dekretima i praznim političkim floskulama o južnoslavenstvu:evil:glupko,ideju su srbalji zloupotrebili pa i Njegoš je pao pod taj utjecaj a i oni poslije njega!:evil:sad su doše bure i očistile vidike:rtfm:a srbalji ostali na vjetrometini:mrgreen:ko se nije skrio magarac je bio:mrgreen::cool:

glupko!srblji su postali većina dekretima i praznim političkim floskulama o južnoslavenstvu:evil:glupko,ideju su srbalji zloupotrebili pa i Njegoš je pao pod taj utjecaj a i oni poslije njega!:evil:sad su doše bure i očistile vidike:rtfm:a srbalji ostali na vjetrometini:mrgreen:ko se nije skrio magarac je bio:mrgreen::cool:

I pre Njegoša su Petrovići bili vladari Crne Gore, a i pre njih su sve bitne ličnosti sa tog prostora sebe nazivali Srbima. Nego, kad ti se sledeći put bude ukazala gospa, pitaj je da te izleči od maloumnosti...

nije mi jasno u čemu je problem?ako žele neka budu!:ok:većina odlučuje i to je demokracija:ok:pokušajte to shvatiti:rtfm:,a manje vrištite vi manjinci,kao da vas deru:cool:

Ako je tako što onda vrištite zbog ono malo Bunjevaca oko Subotice i Sombora ?
Vi ste kao tobož demokrate a očekujete da Bunjevce teramo da se izjašnjavaju kao Hrvati :hahaha:
Mogu da mislim kako će tek biti sa Istrijanima kad pređu 50% :kafa:

Poslednja izmena:
To bi i za Srbiju bilo najbolje, ne moramo u svakom loncu biti poklopac, ionako uvek najgore prođemo.

Никад ми нисмо бирали да будемо поклопац.
Дође неки ултиматум из Беча, Берлина, Брисела.
И онда поступамо онако како једино можемо, борећи се за независност ове земље, тако ће бити и наредни пут, кад нам западњаци не буду дали избора.

Back