Protesti protiv Milovog rezima u CG

Za prijem Kosova u UNESKO glasali su:
Avganistan, Albanija, Austrija, Belize, Velika Britanija, Gabon, Gambija, Gvineja, Dominikanska Republika, El Salvador, Estonija, Italija, Kuvajt, Makedonija, Nemačka, Pakistan, Sent Kits i Nevis, SAD, Tajland, Togo, Ujedinjeni Arapski Emirati, Francuska, Holandija, Crna Gora, Češka, Čad i Švedska.
Stoga, ja glasam za crnogorsku opoziciju u subotu.

mozda ih vise ne zele na vratima eu i nato. :lol:

Ne žele!!!!!!
Žele itekako samo je Rogozin podigao glas i rekao:
-Neće ga više Amerikanci srati po mojoj đedovini.
Putin kao i uvijek vuče 5 poteza unaprijed i na kraju samo šah-mat.

Rusija mora ući u srce NATA (Srbija, CG i možda Mađarska) koje mora biti povezano sa otvorenim morem.
Tu postaviti svoje baze i rakete koje za nekoliko minuta mogu da pogode bilo koji cilj u EU i Turskoj.
Dakle, za tu stratešku poziciju nema cijene za Ruse.
Crnogorska i srpska vlast, koja nije za Ruse biće odstranjena bez milosti i debate.

Poslednja izmena:
sad posle onog sto su glasali u unescu, nesto bih volela da im predskazem gradjanski rat, malo da se zabave. :D

Od njih se nije moglo drugacije ni ocekivati, lezi lebu da te jedem, u ovom slucaju biraju sebi lagodniju opciju....Nego, sta uradise gradjani Srbije da ne dodje do ovoga? Je l neka opozicija organizovala neko okupljanje? Dveri, npr, te velike patriote na jeziku?

imas neki problem ocigledno.

- - - - - - - - - -

prema tvom pisanju na drugim pdf, rekla bih da nisi cista..zato lepo odhebi od mene.
????????????????

- - - - - - - - - -

Vlast je ovim konačno pokazala da nije sa narodom.
Ovo će ih koštati vlasti a možda i bubrega.

Sta ima Srbija od toga?

- - - - - - - - - -

Мило се опасно коцка, јер сад због ове одлуке доћи још итекако људи на протесте.

Evo, polomise noge...

Vlast je ovim konačno pokazala da nije sa narodom.
Ovo će ih koštati vlasti a možda i bubrega.

Мило је готов!

- - - - - - - - - -

Мило се опасно коцка, јер сад због ове одлуке доћи још итекако људи на протесте.
karikatura20102015.jpg

Back