Protesti protiv Milovog rezima u CG

А ти, у кратким панталоницама, гледао са Камењара, како је "Милошевић тукао" београдске квислинге,

којима су претходно џепове напунили ЦИА и БНД, у "интересу демоКрадије"?

Замјена тезе.

Тукао их је јер се бојао истине. Исто као Мило, и Американци кад је у Њу Јорку почео "occupy wallstreet."

Путин је неки дан пустио свих 65 изневјерених грађана Москве да протестују. Зато што се ничега не боји. Чист ко суза, и пред Богом и пред народом.

А да ми је знати, које кљусе у 2015 још увијек вјерује да су сви на улици против Слобе били ЦИА плаћеници?!

Само ментало поремећена протува, болесник одавно зрео за Доброту, може овуда котрљати
брабоњке Мила ШИПТАРА са таквом сладострашћу као што ти радиш. ЧИБЕ! ;)
milo_siptar1-300x219.jpg

Stari, sviće zora u sto boja, eo čekam dase Mađo i Čajo dognaju pa dase vozimo bulevarom, slobodarski duh svetog Petra Cetinskog sa nama, a mi gore dolje, pa zastavu izbačmo, pa leži na sirenu ka dasu lavice nešto osvojile il dae pobjeda na demokrackim izborima, lijepo li je danas bit Crnogorac!
Samo kasu makli okupatorske zastave!

Stari, sviće zora u sto boja, eo čekam dase Mađo i Čajo dognaju pa dase vozimo bulevarom, slobodarski duh svetog Petra Cetinskog sa nama, a mi gore dolje, pa zastavu izbačmo, pa leži na sirenu ka dasu lavice nešto osvojile il dae pobjeda na demokrackim izborima, lijepo li je danas bit Crnogorac!
Sta brabonjas Mustafa

Mило Ђукановић је спреман и крв да пролије у Црној Гори како би остао на власти!
И то је за Европску унију и НАТО демократски лидер региона 20 година z:D

Saudijska arabija je serijatska zemlja i tamo nema ni d od demokratije pa je njihov najveci saveznik
ne biraju oni sredstva da dodju do cilja,danas ovako sutra onako,nikad sa njima nisi nacisto

Замјена тезе.

Тукао их је јер се бојао истине. Исто као Мило, и Американци кад је у Њу Јорку почео "occupy wallstreet."

Путин је неки дан пустио свих 65 изневјерених грађана Москве да протестују. Зато што се ничега не боји. Чист ко суза, и пред Богом и пред народом.

А да ми је знати, које кљусе у 2015 још увијек вјерује да су сви на улици против Слобе били ЦИА плаћеници?!

КОЈЕ ИСТИНЕ, Каменко? "Истине" НАТО нациста?!?

ОНАЈ који после 15 година НЕ ЗНА ко је био ПЛАЋЕНИК, а ко је себе ставио у улогу СТОКЕ
у служби ПЛАЋЕНИКА, треба га као маторо ждребе уписати у школу за ОМЕТЕНЕ У РАЗВОЈУ!

Личиш на кандидата.. :D

Стани мало.. Па ти се јављаш УЖИВО ИЗ ДОБРОТЕ?!? :hahaha::hahaha::hahaha:

Da se ovako nesto na primer desilo u Rusiji, Belorusiji, Siriji, ili nekoj drugoj drzavi gde amerikanci ne kontrolisu vlast - svi svetski mediji bi pisali o tome da vlast prebija poslanike opozicije na mirnim protestima.

Ovako nista. Cuti se.

Jer sto bi rekli amerikanci "He is son of a bitch. But he is OUR son of a bitch".

Која је друга алтернатива? Да се сруши на изборима? А знамо како се у Марлборо републици добијају избори.
Ово ће у малој Црној Гори да појача тензије и унесе трајни раздор, страх, мржњу и бес. Тамо се скоро свако међусобно зна и тачно ће се знати ко је где.
Постоје две опције:
1. Пуч просрпске антимилове коалиције (од тога нема ништа)
2. Падобрански десант руске војске
3. Грађански рат

- - - - - - - - - -

Молимо Русију да бомбардује недемократски Милов режим, без одлуке Савета безбедности!

Back