Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.068
koji su to Centri Moći koji ovako komanduju blokaderima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Probaj Savo da prođeš kroz 22. oktobra ulicu, pošto ima samo 4 gume i jedan kontejner neće ti biti problem.4 контејнера и 8 гума, и блокиран Земун?
Да ли су ови што преврћу контејнере убачени Вучићеви елементи, као и они што су моткама насртали на полицију?
Izdahnuo Šešelj sad su javiliMora nocas da cuva strazu a dodje san na oci
Slatko ce da xalegne haha
e ovo je vec zanimljivo , sta bi uradio da si policajac.....Ех, што нисам полицајац.
kme kme kmeeeee
blokirate zeleznicu po drugi put jel ? tada nisi kmecala
a sad kmecis
pa i narod ume dapravi podmetacine
tek ces da kmecis
e ovo je vec zanimljivo , sta bi uradio da si policajac.....
Ја гледо лајв на КТВ из Зрењанина, и лепо се видело како пленумаши са моткама прилазе и нападају полицајце са штитовима, а ови се само бране.Zna se ko se služi motkama. Crne kapuljače. Jel slabo pamtiš?

Sve što ja vidim je jedno veliko, benevolentno, nasmijano Sunce.
Показао бих овој садашњој полицији како се правилно примењују Закон о полицији, Закон о јавном реду и други важећи прописи.e ovo je vec zanimljivo , sta bi uradio da si policajac.....
mislis drzao bi se ps bukvalno do daske, bez uvazavanja realne situacije i iskazivanja narodnog nemira...Показао бих овој садашњој полицији како се правилно примењују Закон о полицији, Закон о јавном реду и други важећи прописи.
Sve što ja vidim je jedno veliko, benevolentno, nasmijano Sunce.
Moja zvijezda vodilja, moj Mizar.
Pogledajte prilog 1749382
![]()
Ја гледо лајв на КТВ из Зрењанина, и лепо се видело како пленумаши са моткама прилазе и нападају полицајце са штитовима, а ови се само бране.
govoris o drugoj blokadi zeleznice srbije pred veliki protest ?Показао бих овој садашњој полицији како се правилно примењују Закон о полицији, Закон о јавном реду и други важећи прописи.
Показао бих овој садашњој полицији како се правилно примењују Закон о полицији, Закон о јавном реду и други важећи прописи.