MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni su vasa briga i vi njihova, sto bi se reklo mi iz Srbije smo drugi OUR.Mamma Mia Talijani bi se upiškili u gaće kad bi im se reklo da moraju s vojnom opremom prijeći Jadran. Godine 2021. samo je 20% Talijana izjavilo da bi ratovalo za Italiju i njene interese. Previše nade polažeš u jadne kukavice.![]()
dokaziOk, posrbljeni.![]()
Vidiš li da ne smeju ni da se oglase povodom toga? Pobedili smo ih i ćao.Kakve švabe,kakvi bakrači...Nego žabari me brinu,napraviće vam pašaluk od države.Zašto vi ne vratite folksdojčere u Vojvodinu koje ste istjerali i ne vratite im sve što su im komunisti oduzeli?![]()
Pa šta se tiče EU šta se događa u Ukrajini, po toj logici?Super, još samo da nađeš dovoljno Istrijanaca i Dalmatinaca koji bi hteli da budu nezavisni.
Ali ja stvarno ne vidim šta se to nas tiče. Ako ćemo tako podsetiću te da i Orban želi Vojvodinu. Pazi, predsednik susedne države, ne tamo neki anonimni demonstrant.
Zaista ne razumem kako neki ljudi mogu da se raduju takvim stvarima. Ne priželjkuj tuđu nesreću jer i tebi može da dođe.
Pa ujedinite seŠmrc!Bidni fašisti! Baš mi ih je žao.
![]()
Oni su vasa briga i vi njihova, sto bi se reklo mi iz Srbije smo drugi OUR.
Ali da cete ko dalmatinci pohisterisati kada u Saboru dobiju zvanicno pismeno iz Zabarije, kinfac dragi, ni 3 najaca zvingla na eks vam nece pomoci da se sastavite sa sobom.
dokazito sto sam Dalmatinac ne znaci da sam Hrvat
Vidiš li da ne smeju ni da se oglase povodom toga? Pobedili smo ih i ćao.Kakve švabe,kakvi bakrači...Nego žabari me brinu,napraviće vam pašaluk od države.
a sta to nas srbe zabole? opet aljekovi botovi luduju, pakoste braci hrvatima, kao da ce to da nam vrati kosovo, izdajnici aljekovi!Imaju li pravo?Isterani su odatle a živeli su tamo do kraja ww2.Treba li im vratiti njihovo što im komunisti oduzeše?
Neću. Preventivno kopam rupe da posadim Talijane duboko. Volim hortikulturu.Pa ujedinite se![]()
Bolje bi bilo pod Talijanima, nego pod HDZ-om.a sta to nas srbe zabole? opet aljekovi botovi luduju, pakoste braci hrvatima, kao da ce to da nam vrati kosovo, izdajnici aljekovi!
@Jugoslav Čvarak nema smisla vise da podrzavas aljeka pedera, oce da vas preda zabarima
Crni radasine koga si ti pobedio?Vidiš li da ne smeju ni da se oglase povodom toga? Pobedili smo ih i ćao.Kakve švabe,kakvi bakrači...Nego žabari me brinu,napraviće vam pašaluk od države.
koje ludorije, Hrvati= cakavci, stokavci= SrbiŠto ću dokazivati? Dovoljna je statistika, svjedočenja o pravoslavnim popovima koji su nasilno popravoslavljivali stanovnike u Dalmaciji, o čemu su sačuvani sudski spisi u arhivima u Veneciji, kao i činjenica da su katolički Hrvati u Bosni u nedostatku vlastita svećenstva kojeg su Turci protjerali, radije prelazili na pravoslavnu vjeru nego na islam. Ti isti su kasnije naseljavali Dalmaciju.
Da, to što si napisao su ludorije. Imaš pravo.koje ludorije, Hrvati= cakavci, stokavci= Srbi
Jadan si sam, jer si neobrazovan pa se sramotiš. Ispadaš baš budala.
Naši rodoslovi se mogu pratiti daleko prije vaših. I to službeno vođeni, zapisani i dokumentirani, a ne rekla-kazala, baba mi je pričala i ostale mitomanske gluposti kao kod vas.mi smo iz Hercegovine naselili Dalmaciju i imamo i rodoslove, a vi se zapitajte ko ste i sta ste
John Fine je srpski zet. Njegova nepristranost je u najmanju ruku sumnjiva. Također, ako si čitao njegovu knjigu, sigurno si morao primjetiti da je nekonzistentan i da je stotinu puta upao sam sebi u usta. Uglavnom, jako neozbiljan rad.Pa nije bitno što sam ja budala nego što ispadoše neobrazovne budale svi strani istoričari koji su na osnovu istoriijskih izvora (a ne bajki) pokušali rekonstruisati srednjovekovnu hrvatsku istoriju. Jedan od njih je recimo američki istoričar John Fine koji je napisao knjigu o ranoj srednjovekovnoj istoriji Balkana i o tim silnim istorijskim izvorima o srednjovekovnim Hrvatima napisao ovo:
Pogledajte prilog 1686656
ne seri BugarceBukvalno se niko ne trigeruje na slobodu misljenja o teritorijama nekih drzava kao srpski i ruski podanici svojih diktatora.
Mislite o tome zasto smo toliko zatucani.
bila je i jedna baba katoliknja u Kninu, i kad je unuka pitala kad je njihov sveti Luka, ona rekla to si sad rekla i nikada, jedan je to popovi podeliliNaši rodoslovi se mogu pratiti daleko prije vaših. I to službeno vođeni, zapisani i dokumentirani, a ne rekla-kazala, baba mi je pričala i ostale mitomanske gluposti.
Srbija je mnogo jaka.Nema brige sa te strane.Nego,pošto vam se eu/nato raspada,biće igranke kod vas u uniji kao u vreme korone.Ima da se grabite kao da ste gladni,pa ko šta otme.Mislim da i nama ide jedan deo,ali neću sad da te sekiram.Ne trebaš brinuti zbog Talijana. To su jadni klaunovi. Radije brini da ti Mađari ne uzmu Vojvodinu, Bošnjaci Sandžak, a Albanci i Bugari sve do Niša, na što imaju pravo. Osobito Bugari.