Протест "Стоп разбијању Србије" у петак у Новом Саду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve himne slave DRZAVU, a ne pojedine narode u njima. (Narodi se samo eventualno pominju)

Kako ide hrvatska himna: " Lijepa naša domovino,
Oj junačka zemljo mila,
Stare slave djedovino,
da bi vazda sretna bila!"

samo na JEDNOM mestu se pominju hrvati!

A koliko se pota u srpskoj himni pominju Srbi i srpski rod?

hahahaha... Blajbi, sada si se razotkrio. pa, hebo te patak, pa ti si ujkan. Kako dobro znaš hrvatsku himnu. Ma, bravo!

Nego, ne spominju se eventualno konstitutivni narodi, nego se spominju još kako u svakoj državi koja je nacionalna, odnosno koja nije nastala oslobađanjem kolonija i naseljena doseljenicima iz celog sveta.

5000 ljudi?

miting-stop-razbijanju-srbije-1365786237-295865.jpg

Ma da, ovi jadnici pred penzijom su se sami spontano okupili. Dosao cica o svom trosku iz Vrsca

Ne kažem da je spontano. Zato mene tamo danas nije bilo, jer mene neće izvoditi stranke na ulicu. Da je bilo spontano, Pajtić bi odavno pobegao kod svoga tatice u Sent Andreju i tražio mađarski azil. Pardon, njemu ne treba azil. On je njihov građanin.
Svaka vlast neka se dobro čuva spontanog izlaska građana na ulicu. To obično ne završava dobro po ljude na vlasti.

Gledao sam prenos protesta i nisam stigao da procitam sve komentare ali da napisem i neke moje utiske. Naravno da podrzavam svaki vid otpora pljacki skrivenoj pod sifrom "gde su nasi novci" ili najavom ovakve deklaracije. Ali, mislim da je ceo protest zloupotrebljen od strane SNS za njihovu predizbornu promociju. Dopao mi se nastup Miroslava Parovica i jos nekih koji su delovali iskreno. Ono sto mi je posebno zapelo za oko jeste velicanje Vucica i naglaseno "preskakanje" imena Tomislava Nikolica. Pomenuta je u jednom slucaju funkcija predsednika ali ne i ime, za razliku od pominjanja Vucicevog imena i zahteva za pozdravljanje istog. Ako sam nesto precuo, neka me neko ispravi.

Gledao sam prenos protesta i nisam stigao da procitam sve komentare ali da napisem i neke moje utiske. Naravno da podrzavam svaki vid otpora pljacki skrivenoj pod sifrom "gde su nasi novci" ili najavom ovakve deklaracije. Ali, mislim da je ceo protest zloupotrebljen od strane SNS za njihovu predizbornu promociju. Dopao mi se nastup Miroslava Parovica i jos nekih koji su delovali iskreno. Ono sto mi je posebno zapelo za oko jeste velicanje Vucica i naglaseno "preskakanje" imena Tomislava Nikolica. Pomenuta je u jednom slucaju funkcija predsednika ali ne i ime, za razliku od pominjanja Vucicevog imena i zahteva za pozdravljanje istog. Ako sam nesto precuo, neka me neko ispravi.

Pa zar niste izbacili Parovića iz Dveri?

Na toj slici je izmedu 2500 i 3500 hiljade ljudi.

masa nije kompaktna vec RAZVUCENA.
Tu bre nema 2000 ljudi to je prostor od 100 puta 20 metara idite bre ovo je fijasko.

- - - - - - - - - -

ne vidi se ni kraj, ni pocetak

policijska procena: 30 000 ljudi
lupetanje - u strahu su velike oči ilti kako bi đoka balašević rekao: nema tih 100 evra za koje novinari neće napisati koliko je bilo ljudi.

Tu bre nema 2000 ljudi to je prostor od 100 puta 20 metara idite bre ovo je fijasko.

- - - - - - - - - -

lupetanje - u strahu su velike oči ilti kako bi đoka balašević rekao: nema tih 100 evra za koje novinari neće napisati koliko je bilo ljudi.

alo decko, 30 000 ljudi!

to je poprilicno veliki broj za teritoriju sa manje od 2 miliona ljudi

Autonomaški portal... Šta očekuješ nego da se tamo sjate svi autonomaši?Zašto su na tom portalu komentari onih koji imaju drugačije mišljenje izbleđeni????

Ja opet ponavljam, ako je to tako kako vi kažete, neka izađu autonomaši na svoj miting, i neka pokažu svima da Vojvodina razmišlja drugačije. Eto, izađite i odbranite Vojvodinu od ostatka Srbije. Ako biste to uradili niko vam više ništa ne bi mogao. E, ali znate vi da od toga nema ništa, i da nemate koga da izvedete na ulicu. Pa, ne dobija Čanak džabe iz izbora u izbore svega 2-3 % glasova.

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

novinarka na RTSu rekla - policijska procena je 30 000 ljudi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back