Протест "Стоп разбијању Србије" у петак у Новом Саду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne moze se vladati sa 10 % podrske - ostavke , bagro separatisticka, lopovska i izdajnicka !!!

Pomerite debele guzzice iz fotelja - sto ste pokrali , pokrali ste - sad je na redu odgovor pravnne drzave i nadleznih drzavnih organa !!! :cool:

Pa ovaj današnji cirkus baš i neće nimalo impresionirati Pajtića , moraće Vučić da traži dozvolu od gazda sa zapada da preduzme neke druge korake protiv Vlade Vojvodine (da do kraja istraži i procesuira njihov nabujali lopovluk ) ,pošto oni i dalje imaju većini i ne nameravaju da idu pre vremena .
U suštini SNS se , isto kao i Pajtić sa tom deklaracijom ,zaleteo ,preračunao i zajebao pa i pored ovog mitinga nemaju snagu da urade nešto više , zato je Vučić usred najveće euforije,sakupljanja mase i zbijanja redova neočekivano zauzeo tobože neutralan stav i upozorio i jedne i druge da ne talasaju , kao da to rade neka leva i nebitna treća lica, a njegovi organizovali miting i on je do juče uveče bio najavljivan kao glavni govornik i gost iznenadjenja . Izgleda da je pala berba ušiju od strane onih njegovih prijatelja iz odredjenih ambasada i Brisela pa je rešio da prikoči .:think:

I ko je ta Treća Srbija što su lepili plakate po Novom Sadu gde je pisalo da je Novi Sad glavni grad Srbije ?
Očigledna je prevara na vidiku, za nastavak pljačke po Srbiji od strane tih istih parazita

Pljačka... Uvek ta čarobna reč kojom se opravdavaju svakakve radnje protiv države. Evo, hajde da lepo svi mi u ovoj našoj Srbiji ustanemo protiv pljačke! Zar to nije bolji način da se pljačka zaustavi. Hajde da učinimo to svi mi građani ove naše otadžbine. Hajde da posle toga uklonimo sve mehanizme koji služe za pljačkanje građana! Hajde da napravimo pravu i temeljnu decentralizaciju, a ne da jednu centralizaciju zamenimo drugom. Zašto je najviše autonomaša u Novom Sadu? Pa, zato što bi oni da centralizuju vlast isto kao i Beograđani, i da sve pare iz Vojvodine slivaju u svoj džep. I onda, kakve koristi od "slobodne" Vojvodine ima neko u Subotici, Kikindi, Šidu, Pančevu...?

Evo, ja sam stvarno za zaustavljanje harača koji beograd uzima, ali ne dam da mi ga uzima ni Novi Sad. Decentralizujmo državu po američkom principu. Dajmo veća ovlaštenja i veće odgovornosti lokalnim samoupravama, a da zauzvrat pare ostanu tamo gde se i zarade. Šta će nam onda Vojvodina?

Pa ovaj današnji cirkus baš i neće nimalo impresionirati Pajtića , moraće Vučić da traži dozvolu od gazda sa zapada da preduzme neke druge korake protiv Vlade Vojvodine (da do kraja istraži i procesuira njihov nabujali lopovluk ) ,pošto oni i dalje imaju većini i ne nameravaju da idu pre vremena .
U suštini SNS se , isto kao i Pajtić sa tom deklaracijom ,zaleteo ,preračunao i zajebao pa i pored ovog mitinga nemaju snagu da urade nešto više , zato je Vučić usred najveće euforije,sakupljanja mase i zbijanja redova neočekivano zauzeo tobože neutralan stav i upozorio i jedne i druge da ne talasaju , kao da to rade neka leva i nebitna treća lica, a njegovi organizovali miting i on je do juče uveče bio najavljivan kao glavni govornik i gost iznenadjenja . Izgleda da je pala berba ušiju od strane onih njegovih prijatelja iz odredjenih ambasada i Brisela pa je rešio da prikoči .:think:

Rekoh ja da ti umes koristiti svoju inteligenciju samo ako se oslobodis predrasuda. Ovo je blizu mog razmisljanja.

Ni jedean PRAVI Novosadjan ne podrzava ovaj protest.

U Vojvodini NIKADA nisu ROVARILI CETNICI!

Vojvodine je SLOBODARSKA ZEMLJA!

Kakvi se tebi četnici priviđaju, Hrvatiću?

- - - - - - - - - -

5000 ljudi?

miting-stop-razbijanju-srbije-1365786237-295865.jpg

op-trt-gevejzl autonomaši...

Bravo za fotku!

Gledao sam prenos protesta i nisam stigao da procitam sve komentare ali da napisem i neke moje utiske. Naravno da podrzavam svaki vid otpora pljacki skrivenoj pod sifrom "gde su nasi novci" ili najavom ovakve deklaracije. Ali, mislim da je ceo protest zloupotrebljen od strane SNS za njihovu predizbornu promociju. Dopao mi se nastup Miroslava Parovica i jos nekih koji su delovali iskreno. Ono sto mi je posebno zapelo za oko jeste velicanje Vucica i naglaseno "preskakanje" imena Tomislava Nikolica. Pomenuta je u jednom slucaju funkcija predsednika ali ne i ime, za razliku od pominjanja Vucicevog imena i zahteva za pozdravljanje istog. Ako sam nesto precuo, neka me neko ispravi.

U pravu si. Skup je zlopupotrebljen od strane nekih stranaka, a posebno SNS-a. Ali, ipak ti ljudi nisu se okupili zbog Vučića, nego zbog Pajtića i njegovog separatizma.

Pljačka... Uvek ta čarobna reč kojom se opravdavaju svakakve radnje protiv države. Evo, hajde da lepo svi mi u ovoj našoj Srbiji ustanemo protiv pljačke! Zar to nije bolji način da se pljačka zaustavi. Hajde da učinimo to svi mi građani ove naše otadžbine. Hajde da posle toga uklonimo sve mehanizme koji služe za pljačkanje građana! Hajde da napravimo pravu i temeljnu decentralizaciju, a ne da jednu centralizaciju zamenimo drugom. Zašto je najviše autonomaša u Novom Sadu? Pa, zato što bi oni da centralizuju vlast isto kao i Beograđani, i da sve pare iz Vojvodine slivaju u svoj džep. I onda, kakve koristi od "slobodne" Vojvodine ima neko u Subotici, Kikindi, Šidu, Pančevu...?

Evo, ja sam stvarno za zaustavljanje harača koji beograd uzima, ali ne dam da mi ga uzima ni Novi Sad. Decentralizujmo državu po američkom principu. Dajmo veća ovlaštenja i veće odgovornosti lokalnim samoupravama, a da zauzvrat pare ostanu tamo gde se i zarade. Šta će nam onda Vojvodina?

Naravno, politički paraziti su sve lepo osmislili...Samo bi da vladaju, a korupcija, nezaposleniost, pljačka, trovanje....to se ne rešava.
Poenta je da se sva ta govna jednom za svagda pošalju u kanalizaciju zaborava, od SPSDS do SNSPS stranačkih parazita

Ovaj miting je veoma vesto osmisljen , organizovan i sproveden - sve sto si napisao moze da stoji - ali rezultat mitinga je jasan : dani vlasti DS u Vojvodini su danas odbrojani .... DS je popio jos jedan debakl - danasnja siroka koalicija stranaka i pokreta jednostavno ih je pocistila - to ce pokazati sledeci izbori , ma kad oni bili .....

Мој утисак је да овај толико потребан и оправдан скуп није испунио задатак дан у наслову.Већ први ,визуелни утисак,јасно показује да се радило о страначком скупу,а говори учесника су то само потврдили.Када на скупу против цепања Србије ,доминирају страначке заставе у односу на српску јасно је свакоме очему се ради.Мислим да је прилично јефтино продата јако добра и актуелна тема зарад страначких интереса.

Ma, naravno... O Vučiću ništa dobro... Ipak, ubeđen sam da su ljudi većinom došli da pokažu Pajtiću šta misle o njemu i njegovoj politici. A, i sam Pajtić, pokreće deklaraciju u momentu kada se protiv njega vodi istraga zbog lopovluka.

zar na danasnji dan?
Mitinguju, zar ne znaju sta je bilo na danasnji dan...

12. 04. 1997. — Бивши албански краљ Лека I вратио се у земљу после 58 година изгнанства

1941. - Немачке трупе у Другом светском рату ушле у Београд.
1999. - Током НАТО бомбардовања СРЈ ракетиран путнички воз на мосту у Грделичкој клисури.

1941. - Немачке трупе у Другом светском рату ушле у Београд.
1999. - Током НАТО бомбардовања СРЈ ракетиран путнички воз на мосту у Грделичкој клисури.

a on se latio albanskog kralja... ocigledno zov krvi i domovine

Ma jok on je samo rekao da upozorava i jedne i druge da ne dođe do provokacije i incidenta na mitingu. A da treba da istraži sve lopovluke Pajtića i kompanije treba umesto što mitinguje. Samo je pitanje da li će? Svi su oni uvezani kao creva, eto recimo kada bi se krenulo od šire istrage u vezi RBV morao bi da optuži i Dinkića jer od samog osnivanja RBV nelegalno je uzurpirana i opljačkana Metals banka, tu je bilo svaga i svačega, a Dinkić i Pajtić su to odradili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back