- Poruka
- 2.707
Velicanstven miting Srbadije - danas smo svi mi Novosadjani !!!
Prosao miting, uzmite dnevnice i sendvice pa pravac kuci..kao sto je neko spomenuo ,,sledeci miting je u Pristini,,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Velicanstven miting Srbadije - danas smo svi mi Novosadjani !!!
ako ih je bilo manje od 10 hiljada tada je skup promašaj , s obzirom da su dovlačili i kurtu i murtu iz pizdinaca bolje je da se radikalniji likovi poklope sa svojim ušima.
Iz javnih preduzeca su sa pretnjom otkaza morali da uvelicaju ovaj velicanstveni dogadjaj.
Ma, ne serri! Nije ovo Titovo i Slobino vreme. I baš ti iz KG znaš šta je ovde bilo.
inače pratim malo po malo trg a od demonsttranata ni traga ni glaSA SAMO PROLAZNICI OUBIČAJENA GUŽVA ZA LEP DAN.
Meni ne smeta, meni se...А теби баш смета што се помињу Срби и српски род.
sta, 5000 ne mogu ih nazvati ljudima, nije ih bilo ni komada 100
Ma, ne serri! Nije ovo Titovo i Slobino vreme. I baš ti iz KG znaš šta je ovde bilo.
ВОЈВОДИНА ЈЕ СРПСКА И ОСТАЋЕ СРПКА!
Kako da ne. Garantujem da tamo ni 5% nema onih iz centralne Srbije ili BGD-a.
ТУ, НА ЧАНКОЛИЗ УСТАШКОМ "ГЛАСИЛУ" КОЈЕ ПЛАЋАЈУ ЗАПАДНЕ СЛУЖБЕ?Procietajte ovde KOMENTARE sta narod Vojvodine MISLI O MITINGU:
http://www.021.rs/novi-sad/vesti/77934-sve-spremno-za-protest-protiv-deklaracije.html
Procietajte ovde KOMENTARE sta narod Vojvodine MISLI O MITINGU:
http://www.021.rs/novi-sad/vesti/779...klaracije.html
ТУ, НА ЧАНКОЛИЗ УСТАШКОМ "ГЛАСИЛУ" КОЈЕ ПЛАЋАЈУ ЗАПАДНЕ СЛУЖБЕ?![]()
to nije 'narod Vojvodine' vec placenici Lige i VPa, koji pisu komentare i lupaju pluseve i minuse u odrenjenom periodu
danas rasturaju sa komentarima i ocenama, juce ih nesto nije bilo
to nije 'narod Vojvodine' vec placenici Lige i VPa, koji pisu komentare i lupaju pluseve i minuse u odrenjenom periodu
danas rasturaju sa komentarima i ocenama, juce ih nesto nije bilo
Што се појма "Војводина" тиче, данас га толеришем једино у поеми "Војводина" Мике Антића, због изврсне поезије.
Kao Novosadjanin iskreno podrzavam ovaj protest.![]()