Протест "Стоп разбијању Србије" у петак у Новом Саду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milunka, himna je oda DRZAVI, A NE (jednom) NARODU!

Treba da budi patriotska osecanje svih, a ne samo JEDNOG DELA NARODA te drzave.

Jer drzavu Srbiju NE CINE SAMO SRBI: cine je i "SVI OSTALI KOJI U NJOJ ZIVE"
Докле више тога да су други важнији од нас који овде чинимо већину, Срба?

Твоја логика инсинуира управо то.

. . .

Na mitingu je oko 5.000 ucesnika...(Manje nego kad igra fudbal Dorcol i Crna bara :rotf:)

Od toga preko 80% nisu ljudi iz Vojvodine....

A neki od prisutnih miting opisuju ovako:

Kakav rečnik, kakvi govornici, sve isto kao i pre 20 godina, ništa se nije promenilo, isto ispiranje mozga, sada su samo još veći prostaci došli i još gori rečnik. TUŽNI SMO kada smo dozvolili da se ovakva gamad okoti. TUŽNO je što se samo oni vide i čuju. Ja ne mogu da verujem da je većina ovog naroda toliko ne obrazovana da ništa apsolutno ništa ne razume i da još uvek voli da stoji i sluša ovaj prostakluk. JADNI SMO MI ko nas vodi.....

Poslednja izmena od moderatora:
Na mitingu je oko 5.000 ucesnika...(Manje nego kad igra fudbal Dorcol i Crna bara :rotf:)

Od toga preko 80% nisu ljudi iz Vojvodine....

A neki od prisutnih miting opisuju ovako:

Kakav rečnik, kakvi govornici, sve isto kao i pre 20 godina, ništa se nije promenilo, isto ispiranje mozga, sada su samo još veći prostaci došli i još gori rečnik. TUŽNI SMO kada smo dozvolili da se ovakva gamad okoti. TUŽNO je što se samo oni vide i čuju. Ja ne mogu da verujem da je većina ovog naroda toliko ne obrazovana da ništa apsolutno ništa ne razume i da još uvek voli da stoji i sluša ovaj prostakluk. JADNI SMO MI ko nas vodi.....

svi autobusi su vojvodjanski registracije... ne tesi se dzabe... i bilo je mnogo vise ljudi nego sto pise portal 021

tek ce se sutra izaci sa priblizno tacnim brojem ;)

Српска химна је - молитва.

Та химна је изабрана као историјска, у знак поштовања наше традиције.

И зашто би у њој морали да се помињу остали?

А чак и кад би то било тако, као што није, који остали, и колико је тих? Да се сви наброје, химна би требало да траје најмање 20 минута.

Србију оптужују за некакав национализам, а једино овде од земаља у региону признате су и равноправно третиране толике националне мањине и етничке групе.

Ne vredi ti njemu apelovati na zdrav razum.

Војводство Српско је историјска категорија, и једино као такав појам "Војводине" има смисла данас користити

Наш средњорочни национални циљ је - укидање ове "Војводине", авнојевске творевине.

Tačno...ali nijedan od tih velikih Vojvođana ne zahtevaju obnovu granica tog vojvodstva. Ne pada im na pamet da uzmu od Hrvata i Mađara Baranju, od Hrvata zapadni Srem, od Rumuna istočni Banat. Samo bi od Srbije da uzmu. Ista gowna kao i Makedonci kada su izmislili naciju. Samo su uzeli srpski deo Makedonije i na njemu proglasili državu, a nisu imali muda da traže grčki i bugarski deo Makedonije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back