Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
538905_3023570800558_1601374725_32176014_46831930_n.jpg

Jel to reklama za tezak zivot u Srbiji? :lol: trebali ste neke stojadine da vozite da pokazete kako narod tesko zivi :D

Мора.
Без активације килавих дсс-оваца и снс-оваца, ништа од протеста.
Али колико сам схватила, интерно су разменили мишљење .
Е сад, шта ће бити епилог, видећемо.
Ако дсс и снс не изведу људе на улицу, онда су и они део фолклорног програма.

Ma ebalo ih mišljenje.

Ako ostane na ovome sledeći koje otvoreno podržavam su Dveri.

Свесни су они. Зато су и покрали изборе.

Mora i ostatak opozicije da se digne.

Наравно да знају колико је народ бедан и незадовољан. ;)

Да не знају, не би крали гласове на изборима.
Ako neko plati bus ljudima sirom Srbije, nezadovoljstvo ce preplaviti Beograd, jer mnogim ljudima je puno i kartu da plate do BG-a.
Eto, toliko je "srece" doneo Tadicev rezim...
Slazem se da bi opozicija morala sad da se ujedini.

ZAOKRUZITE BROJ TRI NATERASI TAAKO CU JA DA URADIM I PREDLAZE DA TO SVI URADIMO, SLIKAMO I DONESEMO OVDE I POKAZEMO
TO JE ODLUKA PRAVA OUYEA

Људи, видите ли ви да нам се натераско мало заљубишка... Распитује се о Бошку на све стране, а и његову слику је почео да држи крај узглавља :)

A kad se Dveri izbore za Nikolicevu pobedu, ovi ce opet pljuvati po njima.............pa onda se neko pita zasto se radikali ne izjasnjavaju o kradji, najbolje s budalama ne imati posla:dash::dash:

Pa klasika za musavce takav im i mustafa , mene čudi što ih Dveri ne nappuše zbog ovoga i jasno se ne ograde o krpelje ? :think:

p.s. Ti ne živiš ovde pa da ti čovek i oprosti kad bi negde rekla da po lepom vremenu posle duže zime i to predveče i uveče nema gužve u gradu al' kad neka tupsonka koja priča da šatro živi u Beogradu to kaže , to je već kretenizam .:dash:

Ne preterujem: znam ja odlično kako ljudi u Srbiji žive, ali "Dveri" to demonstriraju na sasvim pogrešan način... Trebalo je da organizuju protestni marš.
Ovo nije ništa manje ogavan potez od Tominog štrajka prošle godine

Па шта треба? Сви да будемо у ритама да би ти поверовао да је неко достојан протеста? Јел требам да будем го и бос на митингу да бих показао да лоше живим?

"susetkinju"..:roll:
e moje jadno malo pilence..sta je smisao ove tvoje temilice?

Da, neću valjda da kažem "komšinicu", nisam Turčin.
E moje jadno malo telence, šta je smisao ovog tvog komentara?

kad mi dodjemo POSTENI na vlast VI LOPOVI I KRADLJIVCI NARODNIH GLASOVA STE TI KOJI CETE BITI ZABRANJENI

Šta se dereš? Caps Lock kao recidiv histerije (ženske bolesti) i šizofrenije. Nema više ni Dveri ni radikala. Adio. Ove prve ćemo zabraniti.

ustaša provaljen :mrgreen:

Pišam ti na sve ustaše.

Престани да називаш 200.000 грађана фашистима.

Koliko god da ih ima - ako su fašisti fašisti su.

svaka čast ljudima koji su podržali dveri srpske u njihovim protestima povodom nameštanja rezultata istih......pogledajte na ovim fotkama te ljude......normalni i pretežno mladi ljudi......tu srednjih godina......i još jedna stvar.......njima niko nije platio po iljadu dve ,sendvič i sok da dođu na protest.......drugi su razlozi za to......

Da, naročito je "normalna" smrdulja, ženturača od onog Glišića, Lidija govnjidija, što nije prešao cenzus, što određuje ko je Srbin a ko Hrvat po nacionalnosti, kako joj se prohte.

Какав је ЛСВ Двери су златне, и треба да се протестује, а усташе могу само да цркну од муке.

У тим Дверима је позната професорица антропологије Мила Алечковић, ћерка књижевнице Мире Алечковић јадо...... Ћути јер о Дверима појма немаш.....

Da i ženturača od jadnika Glišića. nemaš pojma.

Па шта треба? Сви да будемо у ритама да би ти поверовао да је неко достојан протеста? Јел требам да будем го и бос на митингу да бих показао да лоше живим?
Ne, brate, ali ovi ljudi očito nisu ni goli, ni bosi, ni prosečni.
"Hyundai" i novu "Bubu" može da kupi neko ko knjiži barem dve prosečne plate (kao jednu) i to na kredit.
Slučajno znam zašto moja familija ne može da kupi automobil. Prosečno domaćinstvo u Srbiji nije kreditno sposobno.
No dobro, "Dveri" nisu socijalni, već nacionalni pokret, tako da imaju drugačiji cilj.

Back