Jos davne 1775. Samuel Johnson rekao je da je "nacionalizam zadnje pribježište nitkova!"
To reci svojim Hrvatima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos davne 1775. Samuel Johnson rekao je da je "nacionalizam zadnje pribježište nitkova!"
Jel 'ebeš ti šta?O, Bože, ima li te!? Pa ti, dečko, stvarno nisi normalan.Jel 'ebeš ti šta?

U Vojvodini bi OBAVEZNO trebalo STROGO ZABRANITI Dveri i SS jer one POSrEDNO POTPIRUJU SEPARATIZAM I SUKOBE U VISENACIONALNOJ SREDINI.
Te partije u Vovodini SAMO ZLO mogu da donesu, NISTA DOBRO !
stotine, bajo!!!
On nije decko i impotentan je.
Pa dobro, ima li onda bar da njega neko povali? Dečko (ili već šta god je) je stvarno pukao. Ovo više nije za'ebancija.
Pre negde oko sat vremena prođoh pored katedrale i na Trgu ispred spomenika Svetozaru Miletiću videh tridesetak besposličara iz Dveri. Valjda neki protest, šta li, miting nije sigurno, budući da oni ne učestvuju u drugom krugu izbora. Luzeri. Treba da se ljute što nisu prešli cenzus. Neće ih narod. Dosta mu je šovinizma. Niko ne voli da ga neko bez ikakvog razloga naziva ustašom. Kako ih je mizerno videti u tolickom broju. Bilo mi je došlo da pozovem susetkinju, devojčicu od 10-ak godina, da dođe sa majkom i povede kerića, mislim da je marke čiuauauauauauauauaua, da ih sve zapiša a da ni ne digne nogicu. Zabrana za Dveri i sve fašiste u ovoj zemlji...
RTS - Vase pravo da znate sve![]()
У тим Дверима је позната професорица антропологије Мила Алечковић, ћерка књижевнице Мире Алечковић јадо...... Ћути јер о Дверима појма немаш.....

U BG bilo na stotine vozila.
Ni reči.
Vozio sam bajo duž cele trase protesta, nisam brojo precizno ali ima jedno 8 km auta, tesno napakovanih.

У тим Дверима је позната професорица антропологије Мила Алечковић, ћерка књижевнице Мире Алечковић јадо...... Ћути јер о Дверима појма немаш.....
Bio je i pok. prof. Kijuk kome su plaćeni "antifašisti" skandirali fašisto! na jednoj tribini.