Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Неће проћи никаква "револуција" , нити "нови пети октобар".
Жандармерија, САЈ и ПТЈ треба да употребе сва расположива средства против хулигана.
Ивице, задај им такав ударац од којег се фашистички хулигани никад неће повратити!

Фашистичке групе неће мењати изборну вољу грађана Србије!

ptj-velika.jpg

Poslednja izmena:
Жандармерија, САЈ и ПТЈ треба да употребе сва расположива средства против хулигана.
Ивице, задај им такав ударац од којег се фашистички хулигани никад неће повратити!

Sve stranke opozicije su pokradene, a policija (i vojska ako treba) će stati na stranu naroda.

Nema vecih fasista od LSVa i LDPa pa im niko nije zabranio rad. Neka milicija samo pokusa da uradi bilo sta. Izacice milion ljudi na ulice. Sloba je malo dete za ove.

Sve stranke opozicije su pokradene, a policija (i vojska ako treba) će stati na stranu naroda.
НИЈЕ ИСТИНА, јер у том случају би се и СРС, ДСС и ЛДП огласиле да су покрадене. Само Звери су кренуле у "нови пети октобар", па су им се прикључили "напредни", и Мађари.

Nema vecih fasista od LSVa i LDPa pa im niko nije zabranio rad. Neka milicija samo pokusa da uradi bilo sta. Izacice milion ljudi na ulice. Sloba je malo dete za ove.

Милион људи? хаха
5/10/2000 НИЈЕ БИЛО ВИШЕ ОД 200 000 -250 0000 ЉУДИ ИСПРЕД САВЕЗНЕ СКУПШТИНЕ, И НИЈЕ "НАРОД СКИНУО СЛОБУ", НИТИ ЈЕ КОШТУЊАВИ ПОБЕДИО У ПРВОМ КРУГУ, ВЕЋ ЈЕ ТО БИО ПУЧ У ДРЖАВНО БЕЗБЕДНОСНИМ СТРУКТУРАМА, А УЗ ПОМОЋ ЗАПАДНОГ ФАКТОРА.

Овај пут, добродошлицу за пар хиљада (ако их и толико буде!) хулигана и скињара, друг Ивица је већ припремио ....

PTJ.jpg

На страну за кога је ко овде гласао, и за кога навија, али ако неко мисли да ће друг Ивица Дачић да дозволи нови пети октобар, љуто се вара!

Poslednja izmena:
НИЈЕ ИСТИНА, јер у том случају би се и СРС, ДСС и ЛДП огласиле да су покрадене. Само Звери су кренуле у "нови пети октобар", па су им се прикључили "напредни", и Мађари.

Aj ne lupetaj... a zasto... sam razmisli...

Милион људи? хаха
5/10/2000 НИЈЕ БИЛО ВИШЕ ОД 200 000 ЉУДИ, И НИЈЕ "НАРОД СКИНУО СЛОБУ", ВЕЋ ЈЕ ТО БИО ПУЧ У ДРЖАВНО БЕЗБЕДНОСНИМ СТРУКТУРАМА, А УЗ ПОМОЋ ЗАПАДНОГ ФАКТОРА.

Овај пут, добродошлицу за пар хиљада (ако их и толико буде!) хулигана и скињара, друг Ивица је већ припремио ....

PTJ.jpg

На страну за кога је ко овде гласао, и за кога навија, али ако неко мисли да ће друг Ивица Дачић да дозволи нови пети октобар, љуто се вара!

Najgore je to sto ti pricas jedno, a u to ni sam ne verujes.

Милион људи? хаха
5/10/2000 НИЈЕ БИЛО ВИШЕ ОД 200 000 -250 0000 ЉУДИ ИСПРЕД САВЕЗНЕ СКУПШТИНЕ, И НИЈЕ "НАРОД СКИНУО СЛОБУ", НИТИ ЈЕ КОШТУЊАВИ ПОБЕДИО У ПРВОМ КРУГУ, ВЕЋ ЈЕ ТО БИО ПУЧ У ДРЖАВНО БЕЗБЕДНОСНИМ СТРУКТУРАМА, А УЗ ПОМОЋ ЗАПАДНОГ ФАКТОРА.

PTJ.jpg

Pazi kome pretis i cime pretis...

Ja sam zaključio da dotični komšija ima oko 18 do 20 godina, čim se loži na postavljanje slika PTJ odreda koji je inače sačinjen od velikih patriota nažalost trenutno u službi veoma lošeg režima.Tako da se ubuduće neću obazirati na njegove postove.Cenim da dotični nije video ni poziv za vojsku a kamoli da je negde služio da bi znao o čemu uopšte priča.
Ako se i desi situacija da neko naredi policiji ili ne daj Bože vojsci da primeni silu protiv naroda vratiće mu se kao bumerang, jer onaj ko ima ikakva poznanstva da li u vojsci ili policiji zna da će uvek stati na stranu naroda kad je u pitanju neka "revolucija", koja inače nije zakazana za danas, već jedan miran protest.

Gledam juce reportazu iz Nisa o kradji, cak na 17 birackih mijesta bice ponovljeno glasanje.
Od 113 glasaca covjek dobio 259 glasova, na drugom procenat 150%.
Kazu da se unosenjem u kompjutere krade, zbrajaju se dvije kolone u jednu.
Toliko je bilo kradje na ovim izborima da me ne bi cudilo da se izbori i poniste.

Softverska kradja glasova je visi oblik kradje...

Gledam juce reportazu iz Nisa o kradji, cak na 17 birackih mijesta bice ponovljeno glasanje.
Od 113 glasaca covjek dobio 259 glasova, na drugom procenat 150%.
Kazu da se unosenjem u kompjutere krade, zbrajaju se dvije kolone u jednu.
Toliko je bilo kradje na ovim izborima da me ne bi cudilo da se izbori i poniste.
Kradje je bilo,kupovine glasaca takodje,ali ponistavanja izbora nece biti.Vlastodrsci su se dogovorili izmedju sebe o podeli vlasti,a i veliki deo opozicije je zadovoljan...Inace,na jednom birackom mestu,jedna stranka je dobila 104% glasova,a ostale stranke po par procenata :lol: .Ovi prkose i matematickim zakonima...

Kradje je bilo,kupovine glasaca takodje,ali ponistavanja izbora nece biti.Vlastodrsci su se dogovorili izmedju sebe o podeli vlasti,a i veliki deo opozicije je zadovoljan...Incae,na jednom birackom mestu,jedna stranka je dobila 104% glasova,a ostale stranke po par procenata :lol: .Ovi prkose i matematickim zakonima...

Davno ja rece da je demokratija samo sprdnja da masa misli da se ona nesto pita...

E pa to nikad nije bilo niti ce biti...

Znam Sojicu ali ovi nasi ne znaju da kradu glasove, u tome je problem. Nezasiti su i kada sui glasovi u pitanju,. Otuda im se desava da covjek dobije 259% glasova. Da kradu "normalno" ne bi se ni primijetilo, nego zamisli imati vise glasova dva puta nego sto jedno biracko mjesto ima biraca. Naravno da ce upasti u oko svakome ko pogleda listu a na njoj kandidat osvojio 259%.

Back