Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prijatelju, evo oglasio se i Nikolić da će u četvrtak ili petak da saopšti neke informacije vezano za krađu na izborima, videćemo šta će reći.

Где се огласио? Линк? :hahaha1:

И зашто одмах није рекао шта има, а не овако ... значи, тражи паре ...

A kako su Dveri dobile u Vojvodini gde nije bilo teorije da dobiju? :)

Od kako postoje izbori, postoje i izborne kradje.

Ali, neke od njih su ozbiljne i teske i UTICU NA REZULTATE izbora, a ove su bile male i benigne.....

To što ti vidiš Vojvodinu kao nezavisnu državu ne znači da većina stanovnika Vojvodine misli tako.

LDP kakav je da je, već treći put zaredom ulazi u parlament sa približno istim rezultatom , tako da to i nije čudno ,dalje za njih je glasao verovatno i dobar deo eurofanatičnih glasača koji su razočarani DS-ovom očajnom vlašću pa su na republičkom glasali za LDP ,a na drugim nivoima nisu,jer realno osim Miše Vrebalova u Novom i starom Bečeju LDP nema nijednog jakog čoveka na lokalu u Srbiji .
Mnogo je neravoratnije da je jedan časopis kome su ankete davale oko 2-3 % izbora očekuje da će tek tako preći cenzus ,pa se još iščudjava kako se to nije desilo .

Где се огласио? Линк? :hahaha1:

И зашто одмах није рекао шта има, а не овако ... значи, тражи паре ...

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/nikolic-politicari-na-vlasti-ogrezli-u-kriminalu-1/

Nikolić je odbio da odgovori koji su političari „ogrezli u kriminal”, ali je najavio da će za dva-tri dana o tome izneti više podataka.

Da li ti pratiš išta od vesti ili samo pišeš šta ti pada na pamet

To što ti vidiš Vojvodinu kao nezavisnu državu ne znači da većina stanovnika Vojvodine misli tako.

Prvo, ja NE VIDIM Vojvodinu kao nezavisnu drzavu.

Ti vidis ono sto NE POSTOJI.

Jedino znam da Vojvodina NIKADA nije bila ni mnogo religiozna ni mnogo nacionalisticka, pa mi je VEOMA CUDNO da jedna fasisoidna sekta kao sto su Dveri moze da sakupi 5.5% glasova!?

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/nikolic-politicari-na-vlasti-ogrezli-u-kriminalu-1/

Nikolić je odbio da odgovori koji su političari „ogrezli u kriminal”, ali je najavio da će za dva-tri dana o tome izneti više podataka.

Da li ti pratiš išta od vesti ili samo pišeš šta ti pada na pamet

Ово само значи да му требају паре

„Kada ovako nastupam, to znači da imam nešto u rukama i videćete šta se dogodilo u nedelju, na izborima”, kazao je on.

Па СНС ако је заиста опозиција, као што причају, треба да се побуне, зар не? Па онда радикали, па онда деесесовци, па онда има ту још ко може да се побуни .. а не само звери које нису ушле у парламент, па сад не знају како да врате паре

sto bi SNS bunio? zamisli da SRS i Dveri predju cenzus, oni bi gubili mesta u skupstini, plus bi morali da trpe radikale jos 4 godine... DSS je prosao otprilike kako se i ocekivalo, tako da jedino mogu da budu u gubitku... za SRS vec ne znam

Jedino znam da Vojvodina NIKADA nije bila ni mnogo religiozna ni mnogo nacionalisticka, pa mi je VEOMA CUDNO da jedna fasisoidna sekta kao sto su Dveri moze da sakupi 5.5% glasova!?

Ovo su bili izbori gladnog naroda protiv onih uhlebljenih u raznim odborima.
Tu malo igra religija i nacija.
A varaš se mnogo, Vojvođani (kao geografska odrednica) su uvek bili veliki patrioti i rodoljubi. Možda su videli u pokretu Dveri ono što nisu u drugima i dali im podrštu u vidu tih par procenata koje neki doživljavaju kao fijasko dok je realno da je neko novi u politici uzeo 20% spram rezultata DS ili opozicije koja se vuče već 20 godina na sceni Srbije.

Poslednja izmena:

Ovo su bili izbori gladnog naroda protim onih uhlebljenih u raznim odborima.
Tu malo igra religija i nacija.
A varaš se mnogo, Vojvođani (kao geografska odrednica) su uvek bili veliki patrioti i rodoljubi. Možda su videli u pokretu Dveri ono što nisu u drugima i dali im podrštu u vidu tih par procenata koje neki doživljavaju kao fijasko dok je realno da je neko novi u politici uzeo 20% spram rezultata DS ili opozicije koja se vuše već 20 godina na sceni Srbije.

sto bi SNS bunio? zamisli da SRS i Dveri predju cenzus, oni bi gubili mesta u skupstini, plus bi morali da trpe radikale jos 4 godine... DSS je prosao otprilike kako se i ocekivalo, tako da jedino mogu da budu u gubitku... za SRS vec ne znam

Ма дај бре .... Ено МенаЂер каже да има нешто у рукама :hahaha:

A kako su Dveri dobile u Vojvodini gde nije bilo teorije da dobiju? :)

Od kako postoje izbori, postoje i izborne kradje.

Ali, neke od njih su ozbiljne i teske i UTICU NA REZULTATE izbora, a ove su bile male i benigne.....

kako nije bilo teorije da dobiju? pa ovi moj i ja smo glasali za Dveri, a imas i mnogo Bosanaa, Krajisnika i ostalih koji su glasali za njih

podseticu te da ne tako davno SRS je bila najjaca stranka u Novom Sadu

sad da su bas male, nisu... prosecna izlaznost na izborima je bila nesto manje od 60%, a u nekim mestima izlasnost je bila i preko 100%... to je ogromna kradja ako se ponovi par puta

Докле више,видиш да су ови Војвођанери заборавили да живе у Војводску Српском,а да је Нои Сад -Српска Атина.Шта ће мо морају се потсећати с времена на време,тако су се и прошли пут изненадили.

Pokrajinska skupština- na osnovu obrađenih 84,5 odsto glasova u pokrajini, vodi DS sa 20,68 odsto osvojenih glasova, druga je SNS sa 18,09 odsto, dok je LSV treća sa 11,51 odsto osvojenih glasova. Koalicija oko SPS osvojila je 11,18 odsto, SVM 6,33 odsto, SRS 6,21 odsto, dok je iznad cenzusa još jedino DSS sa 5,86 odsto osvojenih glasova. Koalicija Preokret, Dveri i URS su ispod cenzusa.

Изборна крађа !
09 мај 2012 Вести

Очекује се ускоро заједничко саопштење опозиционих странака о великој изборној крађи 6. маја.

Како незванично Видовдан сазнаје крадени гласови од опозиције су плански додељивани СПС (као изборно изненађење 2012) док је ДС намерно умањен број мандата у односу на СНС ( да све буде реалистично) те да би на крају СПС и ДС формирали владу. Тренутно је у току седница главног одбора СНС-а , док су Двери позвале на протесте. Очекује се да ће званично саопштење за новинаре дати представници свих опозиционих странака заједно ( СНС, СРС, Двери, ДСС).

http://www.vidovdan.org/index.php?o...2012-05-09-13-36-58&catid=48:vesti&Itemid=103

Back