Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Pozdrav,
skydancer, mene zanima kako utiču izbori u Srbiji na situaciju u Hrvatskoj.
Pitaj nekog Hrvata ili Hrvaticu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav,
skydancer, mene zanima kako utiču izbori u Srbiji na situaciju u Hrvatskoj.

Prijatelju, evo oglasio se i Nikolić da će u četvrtak ili petak da saopšti neke informacije vezano za krađu na izborima, videćemo šta će reći.

A kako su Dveri dobile u Vojvodini gde nije bilo teorije da dobiju?
Od kako postoje izbori, postoje i izborne kradje.
Ali, neke od njih su ozbiljne i teske i UTICU NA REZULTATE izbora, a ove su bile male i benigne.....
Где се огласио? Линк?
И зашто одмах није рекао шта има, а не овако ... значи, тражи паре ...
To što ti vidiš Vojvodinu kao nezavisnu državu ne znači da većina stanovnika Vojvodine misli tako.
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/nikolic-politicari-na-vlasti-ogrezli-u-kriminalu-1/
Nikolić je odbio da odgovori koji su političari „ogrezli u kriminal”, ali je najavio da će za dva-tri dana o tome izneti više podataka.
Da li ti pratiš išta od vesti ili samo pišeš šta ti pada na pamet
„Kada ovako nastupam, to znači da imam nešto u rukama i videćete šta se dogodilo u nedelju, na izborima”, kazao je on.
I trzni centar vole.![]()

Па СНС ако је заиста опозиција, као што причају, треба да се побуне, зар не? Па онда радикали, па онда деесесовци, па онда има ту још ко може да се побуни .. а не само звери које нису ушле у парламент, па сад не знају како да врате паре
Prvo, ja NE VIDIM Vojvodinu kao nezavisnu drzavu.
Ti vidis ono sto NE POSTOJI.
Jedino znam da Vojvodina NIKADA nije bila ni mnogo religiozna ni mnogo nacionalisticka, pa mi je VEOMA CUDNO da jedna fasisoidna sekta kao sto su Dveri moze da sakupi 5.5% glasova!?
Prvo, ja NE VIDIM Vojvodinu kao nezavisnu drzavu.
Ti vidis ono sto NE POSTOJI.
Jedino znam da Vojvodina NIKADA nije bila ni mnogo religiozna ni mnogo nacionalisticka, pa mi je VEOMA CUDNO da jedna fasisoidna sekta kao sto su Dveri moze da sakupi 5.5% glasova!?
Neka ih na Uscu. Neki drugi dan neka obidju sve ostalo, pojedinacno![]()

sto bi SNS bunio? zamisli da SRS i Dveri predju cenzus, oni bi gubili mesta u skupstini, plus bi morali da trpe radikale jos 4 godine... DSS je prosao otprilike kako se i ocekivalo, tako da jedino mogu da budu u gubitku... za SRS vec ne znam

A kako su Dveri dobile u Vojvodini gde nije bilo teorije da dobiju?
Od kako postoje izbori, postoje i izborne kradje.
Ali, neke od njih su ozbiljne i teske i UTICU NA REZULTATE izbora, a ove su bile male i benigne.....
Pa kako da izmestimo onoliki shopping mall?![]()
Dobro, ajde... neka onda protest bude u nedelju.

Moze, za taj jedan dan cemo zatvoriti TC da ih ne dovede vo iskusenije.![]()

SNS se nesto ne oglasava po ovom pitanju... mora da su i oni nesto mutili
Budala je svako ko misli da su izbori bilo gdje u svijetu 100% poišteni i da sve stranke ne vrše mutljavinu sa glasovima.

Nije budala onaj koji ne zna, već onaj koji zna, a to odobrava.