Protest protiv izgradnje mini hidroelektrana 27. januara u Beogradu

шта лупаш ти менаџеру, Срба скоро да нема више у Лици, апдејтуј се.
остало нешто мало у Србу и Горњем и Доњем Лапцу, захваљујући далековидим потезима твог тите који је Лику припојио курватској а није направио АП као у Србији.
према томе да се не лажемо, тита треба ископати и полити киселином, кис кис вечна љубав

А вама због тога све пуцало дугме са капута, ушила га цура личка, отпала јој

А вама због тога све пуцало дугме са капута, ушила га цура личка, отпала јој

нас нико ништа није ни питао, ми смо били окупирани 44., један црвени гмаз је и јавно рекао да Срби немају чему да се надају

НЕ, то. НЕ зато што не знам каква КАТАСТРОФА се ваља иза тог ЗЛОЧИНА,
већ ЗАТО што знам каква се ЖУТА злоупотреба догодила са МХЕ катастром
који је направио ЕНЕРГОИНВЕСТ пре 40 година!!!

- - - - - - - - - -

...и због тога што ТЕК САДА медијска БАГРА потеже то питање, а када су се делили
концесије у ДОСМАНЛИЈСКА ВРЕМЕНА, иста та БАГРА је ћутала!!!

Nije to nikakva "bagra", to su stanovnici sa Stare planine iz raznih sela i mestani, kao i gradjni okolnih gradova koji zele da sacuvaju ovaj park netaknute prirode od urusavanja i pohlepe za novcem.

@ tema

Moju podrsku svakako imaju od pocetka.

Та жена је зла и деструктивна, то једноставно избија из ње, таква јој фаца, а такво и понашање.

Та жене је пре свега ГЛУПА, и то прво избија из ње, а после све остало, мада на глупост се и качи све ово што се и побројао.

Znala sam da je ova glupost oko MHE maslo Mihajlovicke.

Да би ушли у ЕУ, где нас нико није ни питао да ли оћемо, морамо да имамо толико и толико енергије из обновљивих извора енергије, што само по себи није лоше.
2010-12 неки страни улагачи су покушали да на рачун тога направе ветропаркове и сакупљаче сунчеве енергије. Отерани су ко комшијска мачка.
И онда се НЕКО сетио да би могао да и унушти србске реке успут, и да испуни тај захтев ЕУ.
Око тога се врти цела прича, иначе власницима МХЕ држава ПЛАЋА додатно ту струју, значи не по редовној него по већој цени.

Poslednja izmena:
Та жена је зла и деструктивна, то једноставно избија из ње, таква јој фаца, а такво и понашање.

Karijeristkinja bez upotrebe sopstvene pameti, nego samo "copy-paste tehnika" sa zapada, briga nju, sto da se zamara.

Та жене је пре свега ГЛУПА, и то прво избија из ње, а после све остало, мада на глупост се и качи све ово што се и побројао.

Да би ушли у ЕУ, где нас нико није ни питао да ли оћемо, морамо да имамо толико и толико енергије из обновљивих извора енергије, што само по себи није лоше.
2010-12 неки страни улагачи су покушали да на рачун тога направе ветропаркове и сакупљаче сунчеве енергије. Отерани су ко комшијска мачка.
И онда се НЕКО сетио да би могао да и унушти србске реке успут, и да испуни тај захтев ЕУ.
Око тога се врти цела прича, иначе власницима МХЕ држава ПЛАЋА додатно ту струју, значи не по редовној него по већој цен
и.

Ako je tako pnda je to dodatni uzas i pljacka.

Moram da kažem da mi je žao što ova tema ne privlači više pažnje. Manje što ovde ne privlači pažnje, a više što ljudi nisu u većem broju došli na protest.

Mislim da je ovo mnogo veći i ozbiljniji problem od Kosova i Metohije. Zašto? Pa na Kosovu i Metohiji nas skoro pa nema. A sve nas je manje u selima Srbije, naročito na jugu Srbije. Opšti trend je bežanje u gradove, posebno u Beograd.
Tamo na Staroj planini ostalo je neko stanovništvo koje se bavi uglavnom stočarstvom. Prosek godina je zabrinjavajući, ali narod ipak tamo nekako opstaje.
Ako se ostvari ovaj pakleni plan i tom se narodu oduzme voda, tamo će život postati nemoguć. I to ne samo za ljude, već i za životinje. Do kakvih će to posledica na kraju dovesti ne smem ni da zamislim.

Da li nam je cilj da se celokupno stanovništvo Srbije preseli u Beograd? Ako jeste na dobrom smo putu da to i ostvarimo.

56806427_10217369949148228_1292719666434670592_n.jpg

Back