Protest ispred Filozofskog u NS: Policija gura građane što dalje od fakulteta, bačen suzavac i topovski udari

ti si rekao "nijednom drugom studentu"
pokazao sam ti da nisi u pravu.
Naravno da nece da dozvole udbaskim drukarama da udju. Potpuno opravdano.
To i nije vise student kad je krenuo da druka za pandure, to je pandurska drukara - dakle cisto zlo.
ono sta meni smeta u celoj prici je sto su teoretski plenumi mesto gde svako moze da kaze sta misli a onda se studentima koji drugacije misle branilo da odu na plenum..

plenum je uvek imao 100% ljudi da je glasalo za blokaderske predloge..to je gore od sevrene koreje.. kim jong um je imao 99.8% a blokaderi 100% to je prosto nemoguce..to pokazuje da nesto nije kako treba..

problem je sto meni cela ova prica sve vise lici na severnu koreju..ili mislis kako ja hocu ili si najveci neprijatelj koga treba zabraniti, istuci, ubiti...
slusam sinoc na N1 kako ljudio prete policajcima u kordonu "sazacemo gde zivite, videcete kako ce vasa deca proci ..itd itd"..to je strasno

Prvo, odakle ti taj pausalni podatak da je sve izglasano sa 100%, kad ja znam odlicno, jer mi je sinovac tamo, da skoro nista nije izglasano sa 100%.

Drugo, naeavno da je narod ogorcen na policiju, jer onaj ko treba da stiti zakon, konstantno ga krši i to najgrublje moguće.

Pogledaj jos jednom video iz Valjeva gde 20 pandura prebija momka koji bespomocan lezi na zemlji.
Ako ti taj video ne budi zelju da im se nacestitas mile nove godine (da se najblaze izrazim), onda ti nisi ljudsko biće i svaka rasprava je suvisna, idi gledaj informer i pink, citaj alo, kurir i novosti, i uzivaj.

Pogledaj jos jednom video iz Valjeva gde 20 pandura prebija momka koji bespomocan lezi na zemlji.
Ako ti taj video ne budi zelju da im se nacestitas mile nove godine (da se najblaze izrazim), onda ti nisi ljudsko biće i svaka rasprava je suvisna, idi gledaj informer i pink, citaj alo, kurir i novosti, i uzivaj.
vidjao sam i obrnute snimke.. zato to meni budi samo osecaj da nasilnici treba da budu privedeni..ali svi..problem je sto bi ti privodio samo jednu stranu.

Profesori pokušali da uđu na Filozofski fakultet u Novom Sadu, ali bez uspeha​

Nastavnici i profesori Filozofskog fakulteta u Novom Sadu okupili su se jutros ispred zgrade fakulteta, posle incidentata koji su se u sredu uveče dogodili na tom mestu. Asisten na tom fakultetu Norbert Šinković rekao je za N1 da među zaposlenima ne postoji raspoloženje da se u ovakvim uslovima održi bilo kakav ispit.

Dekan Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Milivoj Alanović i dalje se, zajedno sa policijom, nalazi u zgradu fakulteta, dok je ispred prisutno nekoliko pripadnika policije.
Profesori su se okupili ispred zgrade oko devet sati I pokušali da uđu na fakultet, ali nisu uspeli u tome.
Asistent na Filozofskom Norbert Šinković rekao je za N1 da su nastavnici odlučii da se u manjem sastavu okupe jutros i porazgovaraju o daljim koracima. Kako je rekao, oko 140 nastavnika, odnosno jedna trećina nastavnog osoblja na fakultetu, uputila je zahtev upravi fakulteta da konačno pokrene pravi dijalog i sa zaposlenima i sa sudentima, a da dijalog prestane da se naziva ultimatumom.
--

Normalno da ne postoje uslovi. I ne treba nastava da pocne dokle god se cetnicka drzava ne urazumi.

vidjao sam i obrnute snimke.. zato to meni budi samo osecaj da nasilnici treba da budu privedeni..ali svi..problem je sto bi ti privodio samo jednu stranu.
Koje snimke, gde navijaci zvezde napadaju policiju, gde placenici SNS-a gadjaju narod na Bulevaru u NS-u a policija reaguje tako sto krene da napada taj narod, kada narod krene da se brani od placenika?

Nemoj, molim te.

Koje snimke, gde navijaci zvezde napadaju policiju, gde placenici SNS-a gadjaju narod na Bulevaru u NS-u a policija reaguje tako sto krene da napada taj narod, kada narod krene da se brani od placenika?

Nemoj, molim te.
i kad bi ti sad opet okacio link ti bi rrekao "to je udbas, zasluzio je" kao sto si rekao malopre.

daj molim ter :D

i kad bi ti sad opet okacio link ti bi rrekao "to je udbas, zasluzio je" kao sto si rekao malopre.

daj molim ter :D

Nikad nijedan student nije prvi napao pandura, iskljucivo u samoodbrani.

Policija je kriva za nerede i placenici rezima, koji napadaju studente i gradjane a policija ih cuva (a ti se pravis lud kao da to nije istina, a teski je zlocin u pitanju).

Jako je bitno ko je sve inicirao, jako je bitno ko je inicijalni napadač.
A inicijalni napadači su iskljucivo SNS placenici i panduri.
Uvek!

mrzelo me je da trazim pa sam pitao chagpt a ti reci gde gresi.. koliko vidim cetvroka je osnov za ovaj poziv.

Evo primera kada uprava fakulteta ili zaposleni mogu (i treba) da pozovu policiju:

1. Narušavanje javnog reda i mira – nasilno ponašanje, galama, tuča, agresija ili bilo kakvo ugrožavanje drugih ljudi.
  2. Fizički sukobi ili pretnje – kada postoji opasnost od povrede studenata, nastavnika ili drugih zaposlenih.
  3. Uništavanje imovine – namerno oštećivanje prostorija, opreme ili drugih sredstava fakulteta.
  4. Neovlašćen ulazak ili zadržavanje – kada osoba bez dozvole boravi u prostorijama fakulteta, ili odbija da napusti objekat i time remeti rad ustanove.
  5. Alkohol i narkotici – ako neko koristi ili distribuira zabranjene supstance na fakultetu.
  6. Krađa ili vandalizam – ako postoji osnovana sumnja da je počinjeno krivično delo.
  7. Terorističke ili bezbednosne pretnje – dojave o bombi, opasnim predmetima, nasilju ili oružju.
  8. Neizvršavanje odluka fakulteta – na primer, ako neko fizički sprečava održavanje nastave ili rada uprave, i odbija da postupi po pravilima.
Ovi su prekršili sve stavke i treba sa su na hlađenju.

1756386609359.webp

Ahahaha

Nikad nijedan student nije prvi napao pandura, iskljucivo u samoodbrani.

Policija je kriva za nerede i placenici rezima, koji napadaju studente i gradjane a policija ih cuva (a ti se pravis lud kao da to nije istina, a teski je zlocin u pitanju).

Jako je bitno ko je sve inicirao, jako je bitno ko je inicijalni napadač.
A inicijalni napadači su iskljucivo SNS placenici i panduri.
Uvek!
gledao sam na N1 sinoc uzivo, ljudi su napali kordon koji je mirno stajao.

Back