Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.925
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nece da dozvole udbaskim drukarama da udju. Potpuno opravdano.ti si rekao "nijednom drugom studentu"
pokazao sam ti da nisi u pravu.
ono sta meni smeta u celoj prici je sto su teoretski plenumi mesto gde svako moze da kaze sta misli a onda se studentima koji drugacije misle branilo da odu na plenum..
plenum je uvek imao 100% ljudi da je glasalo za blokaderske predloge..to je gore od sevrene koreje.. kim jong um je imao 99.8% a blokaderi 100% to je prosto nemoguce..to pokazuje da nesto nije kako treba..
problem je sto meni cela ova prica sve vise lici na severnu koreju..ili mislis kako ja hocu ili si najveci neprijatelj koga treba zabraniti, istuci, ubiti...
slusam sinoc na N1 kako ljudio prete policajcima u kordonu "sazacemo gde zivite, videcete kako ce vasa deca proci ..itd itd"..to je strasno
a ova devojka na drugom klipu?Naravno da nece da dozvole udbaskim drukarama da udju. Potpuno opravdano.
To i nije vise student kad je krenuo da druka za pandure, to je pandurska drukara - dakle cisto zlo.
vidjao sam i obrnute snimke.. zato to meni budi samo osecaj da nasilnici treba da budu privedeni..ali svi..problem je sto bi ti privodio samo jednu stranu.Pogledaj jos jednom video iz Valjeva gde 20 pandura prebija momka koji bespomocan lezi na zemlji.
Ako ti taj video ne budi zelju da im se nacestitas mile nove godine (da se najblaze izrazim), onda ti nisi ljudsko biće i svaka rasprava je suvisna, idi gledaj informer i pink, citaj alo, kurir i novosti, i uzivaj.
Isto. Cim je dosla sa ekipom informera - udbaske kreacije - znaci da je udbasica.a ova devojka na drugom klipu?
odakle ti da je dosla sa ekipom informera?Isto. Cim je dosla sa ekipom informera - udbaske kreacije - znaci da je udbasica.
ovo je snimak od juce pre podne.. ko zna sta je ovo.Vratili se studenti i građani u zgradu Filozofskog fakulteta u NS-u![]()
![]()
Vučić nemoćanZborovi građana su prejaki za njega svuda i na svakom mestu to se pokazalo
Pa da od juče pre podne je Vučić nemoćan jer su Studenti u zgradi fakulteta od tadovo je snimak od juce pre podne.. ko zna sta je ovo.
Pa ko je to iza nje i snima u prvom planu, hahahahaodakle ti da je dosla sa ekipom informera?
kolega?Pa ko je to iza nje i snima u prvom planu, hahahaha
Covece, ne kopcaju se studenti pozadi.
Koje snimke, gde navijaci zvezde napadaju policiju, gde placenici SNS-a gadjaju narod na Bulevaru u NS-u a policija reaguje tako sto krene da napada taj narod, kada narod krene da se brani od placenika?vidjao sam i obrnute snimke.. zato to meni budi samo osecaj da nasilnici treba da budu privedeni..ali svi..problem je sto bi ti privodio samo jednu stranu.
i kad bi ti sad opet okacio link ti bi rrekao "to je udbas, zasluzio je" kao sto si rekao malopre.Koje snimke, gde navijaci zvezde napadaju policiju, gde placenici SNS-a gadjaju narod na Bulevaru u NS-u a policija reaguje tako sto krene da napada taj narod, kada narod krene da se brani od placenika?
Nemoj, molim te.
i kad bi ti sad opet okacio link ti bi rrekao "to je udbas, zasluzio je" kao sto si rekao malopre.
daj molim ter![]()
Teško je to objasniti nekom ko misli da je on zakon.po zakonu dekan ima prava da pozove policiju da udje na fakultet..
ne ulazim sad u razloge, objektivnost ili potrebu..ali realno zakon nije narusen.
Ovi su prekršili sve stavke i treba sa su na hlađenju.mrzelo me je da trazim pa sam pitao chagpt a ti reci gde gresi.. koliko vidim cetvroka je osnov za ovaj poziv.
Evo primera kada uprava fakulteta ili zaposleni mogu (i treba) da pozovu policiju:
- Narušavanje javnog reda i mira – nasilno ponašanje, galama, tuča, agresija ili bilo kakvo ugrožavanje drugih ljudi.
- Fizički sukobi ili pretnje – kada postoji opasnost od povrede studenata, nastavnika ili drugih zaposlenih.
- Uništavanje imovine – namerno oštećivanje prostorija, opreme ili drugih sredstava fakulteta.
- Neovlašćen ulazak ili zadržavanje – kada osoba bez dozvole boravi u prostorijama fakulteta, ili odbija da napusti objekat i time remeti rad ustanove.
- Alkohol i narkotici – ako neko koristi ili distribuira zabranjene supstance na fakultetu.
- Krađa ili vandalizam – ako postoji osnovana sumnja da je počinjeno krivično delo.
- Terorističke ili bezbednosne pretnje – dojave o bombi, opasnim predmetima, nasilju ili oružju.
- Neizvršavanje odluka fakulteta – na primer, ako neko fizički sprečava održavanje nastave ili rada uprave, i odbija da postupi po pravilima.
Nego, kako ti sad dobar Bačulov i Pigačar, a pre ni pomenuti uz studente.90% ljudi u Srbiji zeli da vidi umobolnika u instituciji zatvorenog tipa.
Ako je tvoj umobolnik siguran da nas ima samo 300, neka raspise izbore.![]()
gledao sam na N1 sinoc uzivo, ljudi su napali kordon koji je mirno stajao.Nikad nijedan student nije prvi napao pandura, iskljucivo u samoodbrani.
Policija je kriva za nerede i placenici rezima, koji napadaju studente i gradjane a policija ih cuva (a ti se pravis lud kao da to nije istina, a teski je zlocin u pitanju).
Jako je bitno ko je sve inicirao, jako je bitno ko je inicijalni napadač.
A inicijalni napadači su iskljucivo SNS placenici i panduri.
Uvek!
Hahahahahagledao sam na N1 sinoc uzivo, ljudi su napali kordon koji je mirno stajao.