Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vaša nova normalnost podrazumeva da otmete školski autobus učenicima iz Knića, Guče i Lučana kako bi ste dovezli ucenjene duše na miting protiv razuma.

Ili da častite bosansku pevaljku sa milion i po evra dok deca umiru od leukemije pošto roditeljima ne pođe za rukom da skupe novac za operaciju.

Tako da je svaka nova normalnost i dalje normalnija od vas.
To se u merici radi odavno ... samo umesto bosanske pevaljke dovedeš tzv Madonu u pocepanim čakširama.
I još nešto ... svaka bosanska pevaljka bolja je riba od Madone.
Što se tiče dece u merici ... pedofilije, adrenohroma, organa, epštajnovih ostrva ... još uvek mi (hvala Bogu), merikancima dorasli nismo.
Do kolena im nismo.

To se u merici radi odavno ... samo umesto bosanske pevaljke dovedeš tzv Madonu u pocepanim čakširama.
Što se tiče dece u merici ... pedofilije, adrenohroma, organa, epštajnovih ostrva ... još uvek mi (hvala Bogu), merikancima dorasli nismo.
Do kolena im nismo.
Дај ћути, леба ти, читање оваквих будалаштина изазива одумирање сивих ћелија. :roll:

Ali ste im za petama. Recimo onaj vaš član iz Odžaka.

To ti je sve produkt merikanskog malignog uticaja.
I Marinika i Brnaba i pedofilija i ...

Evo, stižu i pare:
-------------------------

Kako "ubiti" Rusiju na Balkanu za 108 miliona dolara​

Američki predsednik Džozef Bajden tražio je od Kongresa 108 miliona dolara za borbu protiv "malignog ruskog uticaja na Zapadnom Balkanu".
IZVOR: SPUTNJIK SREDA, 24.05.2023. | 11:41 -> 17:55

Tanjug/AP Photo/Manuel Balce Ceneta, File

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=05&dd=24&nav_category=78&nav_id=2338774

Što :eek:
Hoćeš da kažeš da je tzv Madona dobra riba?
Не, хоћу да кажем да лупаш глупости, а да тога ниси ни свестан. Ето нпр. шта ти значи ово ,,тзв Мадона"? Она није некаква ,,лажна" Мадона, она јесте Мадона, то јој је уметничко име и стављање под знаке наводника је бесмислено и офира те као незналицу, баш као и претходна објава у којој си се налупетао о нечему што ни са чим овде нема везе и у којој си суштински само рекао ,,има тога и у Америци" као да то нико не зна и као да је тај податак нешто релевантно за дискусију.

Не, хоћу да кажем да лупаш глупости, а да тога ниси ни свестан. Ето нпр. шта ти значи ово ,,тзв Мадона"? Она није некаква ,,лажна" Мадона, она јесте Мадона, то јој је уметничко име и стављање под знаке наводника је бесмислено и офира те као незналицу, баш као и претходна објава у којој си се налупетао о нечему што ни са чим овде нема везе и у којој си суштински само рекао ,,има тога и у Америци" као да то нико не зна и као да је тај податак нешто релевантно за дискусију.
A gde sam ja stavio znakove navoda kod tzv Madone?
Možda je ti smatraš umetnicom ali za mene je obična fuxa i to satanistička.

A gde sam ja stavio znakove navoda kod tzv Madone?
Možda je ti smatraš umetnicom ali za mene je obična fuxa i to satanistička.
Ја нигде нисам рекао да ли је уметница или није. Рекао сам да јој је то уметничко име и да је дебилно називати је такозваном Мадоном што би било исто као и називати Светлану Ражнатовић такозваном Цецом.

А, за твоје мишљење ме стриктно заболе ћошак колико и за Мадону.

:zper::zper::p:lol:Možda i treba da nas nema kad trpimo da mts daje milion i po evra bot mentolki a novac za operacije dece se prikuplja smsom u koji se opet ugradila mentolka.

Ima se može se.
Srbija i kad je najviše čerupaju može i za mentole da da novac
Bolje i Jeleni mentolki nego agramskim protivama

Nego reci mi da li su se u Agramu razočarali? I opet ih Srbi navukli?

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
I jesu bili zapenili..ponadali se

Ne veruj Srbinu čak i kad glavu svog vladara na tacni nosi

:zper::zper::p:p:p:zper::p:zper:

Ima se može se.

Toliko si prohisterisala da ne samo što krivotvoriš citate već u porukama imaš više emotikona nego slova.

Spusti loptu, idi sutra i viči - Tako je! i - *** Srbine!

Ima se može se.

Da. Srbin: lukav, pametan, spreman, okretan, snažan, uporan.

Zato smo toliko dobro prošli kroz istoriju i sve pobedili.

Do kolena im nismo.
Jesi ti u merici ili Srbiji? U merici drzavu boli ona stvar za madonu i ostale spodobe, imaju oni vaznija posla. Tamo je sve biznis, a to znaci da madona novac moze da dobije jedino od privatne inicijative, nikako od drzave. Znaci, vasa normalnost je ako je u merici gore nego u Srbiji, a nije, onda smo mi na konju. Koliko blesavog svijeta ovde ima to je veoma zabrinjavajuce.

To ti je sve produkt merikanskog malignog uticaja.
I Marinika i Brnaba i pedofilija i ...

Evo, stižu i pare:
-------------------------

Kako "ubiti" Rusiju na Balkanu za 108 miliona dolara​

Američki predsednik Džozef Bajden tražio je od Kongresa 108 miliona dolara za borbu protiv "malignog ruskog uticaja na Zapadnom Balkanu".
IZVOR: SPUTNJIK SREDA, 24.05.2023. | 11:41 -> 17:55

Znaci 100 milki za njega, ovih 8 za jadnike ovde koji treba da propagiraju antirusko glediste.

Back