Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.898
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sunce ti... tajlandjanski nacionalisti su ala snsovski nacionalisti
sto se vidi po sednici skupstine i ortodoksnih zamena teza premijerke na RTS2
ali bolje je tako... bolje za buducnost srbije.
Може с још ведрије стране да се посматра - 27000 људи је против СНС-а, али осталих 8 милијарди светске популације није.
dobijamo bombardovanje!!!!
Oko obmane moras da znas , ljudi vole obmanu i to redovno. Npr gledaoci dnevnika gledaju dnevnik jer zele da ih svaki dan neko ubedi da ce sutra biti garantovano isto kao danas....Njihovo višegeneracijsko iživljavanje nad Srbijom je najzamenjenija teza ikada.
Nakon što su pobili pametne ljude po prispeću pokušali su da glume pamet a i sam vrlo dobro znaš na šta takva ćorava posla izađu.
Gradili su društvo na obmani i nasilju umesto na slobodi i kreativnosti.
Oko obmane moras da znas , ljudi vole obmanu i to redovno. Npr gledaoci dnevnika gledaju dnevnik jer zele da ih svaki dan neko ubedi da ce sutra biti garantovano isto kao danas....
Dnevnik tu ima ulogu da pokaze da je sutra isto kao danas..
ono sto treba organizatorima nije postignuto,
pa sloboda je i proleceČemu onda kontramiting?
pa, i mi volimo, nego ne kapiram sta je natasenjka htela da kaze, kao oni su nacionalisti, bore se za srbiju koju vole, a mi smo globalisti koji bi razyebali zemlju da mozemo - umesto njih?sunce ti... tajlandjanski nacionalisti su ala snsovski nacionalisti
vole radikali tajland da mi je samo znati zasto
ej. pa oni obecavaju preko veze lecenje samo clanovima sns-a, tj, ko dodje na njihov kontramiting! - pa, koji su to neljudi da ucenjuju za egzistenciju, zdravlje , a podsmevaju se pogibiji najmilijih? ja vam kazem satanisti, samo niko jos nije svestan, bice dana, stize osvescenje, ali globalno, srbija je kaput, nisam optimistakako da se lece oni koji imaju vezu a kako ostali da misle da im je sve dostupno , ali skoro nikad nece stici do kvalitetnog uputa, mislim lekara, mislim nacekaces se mislim idi privatno...
ja sam imao sve veze u srbiji, i da kupim diplomu, kao mnogi, i da imam posao sa tom diplomom, i da se lecim preko reda itd, ali dusu ne bih sacuvao, pa sam pobegao, da dusu spasim, a pare i standard zapadni obaska, ... ne zalim se, ko zna bolje, siroko mu polje, sto rece moja pok. baba.kako moze veza da bude blagodat, nemas vezu, crkni? neljudi.
mora jos kritike, i samokritike, malo je ovo.Mnogo toga sam video na ovim prostorima, a nista nije dovelo do stvaranja stanja koje povlaci dijagnozu...
E ali tesko je to uspeti, mnogo tesko......da sam samo gledao , i osecao , odavno bi gorcinu u sebi imao....ili klasicni srbin patoloski sociopatoloski slucaj bio...
U Srbiji je uspeh ostati normalan da mozes da odlazis iz Srbije kao normalan....i da te drugi osete i vide kao normalnog....
Sad si u merici primio "novu normalnost", verovatno ljubiš cipele crncima i pripremaš se za operaciju da postaneš seka ....mora jos kritike, i samokritike, malo je ovo.
ja priznajem, da sam ostao u srbiji, cisto sumnjam da bih ostao normalan, odavno bih prsao.
eh, pa mozes ti bolje od pukog vredjanja, ajde ne razocaravaj me, znas i sam da se visoko kotiras kod meneSad si u merici primio "novu normalnost", verovatno ljubiš cipele crncima i pripremaš se za operaciju da postaneš seka ....
Naravno da bi u Srbiji prso
A zašto te vredjameh, pa mozes ti bolje od pukog vredjanja, ajde ne razocaravaj me, znas i sam da se visoko kotiras kod mene
daj mi materijal da ja tebe opljunem, ako hoces, pa da budemo 1:1
p.s. ja znam i da gubim, ali i da dobiojamdobijam, kako mi prdne
mi ameri namerno gubimo ratove, npr. avganistan, ali opet ti ne shvatas - zasto? objasni mi nesto nauci me ako si neko i nesto.
Sad si u merici primio "novu normalnost", verovatno ljubiš cipele crncima i pripremaš se za operaciju da postaneš seka ....