Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odlučujuća bitka protiv rušitelja civilizacije u Srbiji.
Znaš kakva im je odbrana:
[ 22 May 2023 16:14 ] ⁨Tata Android⁩: Neproverenim i lažima ne verujem!?
[ 22 May 2023 16:15 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: pa onda proveri, pa daj odgovor
[ 22 May 2023 16:16 ] ⁨Tata Android⁩: Gde: u danasu , N1 , novoj i ....
[ 22 May 2023 16:18 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: pa ne, nego nadji info sa treće strane
[ 22 May 2023 16:18 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: Srbija je u mraku, medijskom mraku koji truje razum
[ 22 May 2023 16:20 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: Milošević je isto radio, isto lagao, al ništa nije vredelo...

[ 22 May 2023 16:23 ] ⁨Tata Android⁩: Pa kakav je to mrak, kad mogu naći na 3 strani!! Mrak je na zapadu, gde ništa neznaju šta se dešava u svetu!!
[ 22 May 2023 16:24 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: imaš internet pa, proveri

Bez n1 i nove bio bi bukvalno u mraku , ovako smo u sumraku ...
боље и у мраку него у "осветљен" лажима!

не знам да ли људи схватају шта су лажи?... то је нешто типа
налазиш се у новом саду и хоћеш за београд, а они те упуте за суботицу!

дакле, поптпуно те контра ориентишу информацијама!

Masa se uvećava stalno ;>P

Mislio sam na Indijce - mali smo mi za njihove mase.

Ali daj Boze da i ova nasa masa postigne cilj, ali sve se bojim da su izdali. Poslednji protest je to jako lepo pokazao - cista sabotaza.

Na sledecem protestu narod da izvizdi ove cirkusante koji su navodno vodili protest i da preuzmemo protest u svoje ruke - ispred Skupstine i Predsednistva, a tu je i Ustavni sud a blizu i Vlada (moze to i sve da se blokira koliko je ljudi bilo) - I NEMA MRDANJA DO ISPUNJENJA ZAHTEVA!!!

Samo ovaj put, POSTO SE VLAST PRAVI LUDA, dodati novi zahtev:

OSTAVKA VLADE I ALEKSANDRA VUCICA

Po principu svaki-sledeci-protest-dodajemo-novi-zahtev (mada protest treba napraviti jednom i zavrsiti stvar).

Videcemo koliko ce nas biti sledeci put.

боље и у мраку него у "осветљен" лажима!

не знам да ли људи схватају шта су лажи?... то је нешто типа
налазиш се у новом саду и хоћеш за београд, а они те упуте за суботицу!

дакле, поптпуно те контра ориентишу информацијама!
ok otvori openbox.rs novi portal istine ch. p.

Eto , moze da se nadje i snimak.
Znaci nece biti posledica.

FwuiIZwXgAA_FWH.jpg

Mozda je neko postavio, evo pa pogledajte:

https://forum.krstarica.com/threads....com&utm_medium=text_link&utm_campaign=notice

Ukratko, neka lujka, navodna doktorka sa neuropsihijatrije KBC-a (!!!), inace potpuna lujka, pustala deci u Ribnikaru neke nebuloze kao terapije. A onda ekspresno trazila da neko njeno udruzenje postane drzavna ustanova i dobije drzavnu pomoc (citaj: DA BUDE PLACENA IZ BUDZETA).

Narode, krenulo je da isplivava ludilo u kome zivimo a o kome POJMA CAK NISMO NI IMALI, ja pisah nesto ranije o zeni koja sva besna prica kako skola/drzava ne zna da organizuje sta da se radi posle ove tragedije a MI ZIVIMO U POTPUNOM HAOSU, o ovome verovatno masa ljudi nije imala pojma, A I OVO JE VEROVATNO SAMO VRH LEDENOG BREGA STA SE SVE RADI.

Ja ne znam stvarno sta vise cekamo, mi ili cemo ove da pocistimo ili nas stvarno nece biti. I samo mi je neshvatljivo kome to vise nije jasno?! Jel' narod toliko glup?

Evo jos cu malo na ovoj temi, mozda je neko pisao, ne pratim pomno temu, ali...

Moram da iznesem svoje veliko razocaranje intelektualcima Srbije (podrazumevam tu sve fakultetski obrazovane strucnjake) DRUSTVENIH NAUKA, prvenstveno prava, ali i drugih, KOJI RAZOCARAVAJUCE MALO I MLAKO REAGUJU na sav haos koji se u Srbiji desava evo vec 30+ godina.

Kao tehnicko lice bicu, a moze mi se, vrlo direktan i bezobrazan (mada ovo sto tvrdim je tacno). Svi znamo ko sta upisuje od fakulteta, i znamo koji fakulteti spadaju u najteze. Drustveni su daleko od toga, spadaju u najlakse i dosta njih je zapravo sprdacina od studija (u poredjenju sa tehnickim i prirodno-matematickim fakultetima ili medicinom, na primer). DA LI JE TO RAZLOG STO CUTE - NE ZNAJU? ILI SU POTKUPLJENI?

Ne znam i preterano me ni ne zanima, sto se mene tice "drustvenjaci" su definitivno OUT za mene, A I GLAVNI KRIVCI ZA OVAKVO STANJE U DRUSTVU.
Da li nam rade vodovodi, telekomunikacije, imamo elektricnu energiju, pa cak i putevi na kraju krajeva? IMAMO I RADE. Cak rade solidno, mogu da kazem, u uslovima u kojima se radi u Srbiji.

Da li nam funkcionisu DRUSTVENI SISTEMI - pravosudje, ekonomija, skolstvo itd? RASPAD RASPADA!!!

I koji se zakljucak namece? AKO HOCETE DA VAM NESTO FUNKCIONISE STAVITE TEHNICKA LICA DA VODE STVAR.

Strasno razocaravajuce. A ti isti drustvenjaci su prvi da lupetaju (a ocigledno pojma nemaju) o ekonomskim promenama (Zuta ekonomska mantra: ZASTO DA PROIZVODIMO KADA MOZEMO DA UVOZIMO!?!?!?!?!??! :udriglavu: :udriglavu: :udriglavu:), ludackim pravilima o rodovima i polovima, LGBT nebuloze i ostala @#$@#, o pravnoj drzavi a ovde vlada samo KRIMINAL a posten svet se zatvara kako se kome digne, itd itd.

Drugari, NEKO JE OVDE - ALI STVARNO - IZDAJNIK, PLACEN DA RADI TO STO RADI. U najboljem slucaju NE ZNA NISTA/NE ZNA STA RADI. Iskreno, ne znam sta je gore po njih.

No problem je u IQ. Evo moj šurak, je zaostao u razvoju, njemu su lako isprali mozak. No radim i na njemu, da mu udje u potsvest.
Samo ti nemoj da radiš na njemu.
Bilo bi ti pametnije da završiš OŠ i naučiš pravopis.
Kaže se (a i piše) "podsvest", a ne "potsvest".

Više veruje pinku i informeru nego meni.
Izgleda da je ipak dosta inteligentniji od tebe...

Back