Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne radujem se njihovoj nesreći ali moram da konstatujem da su insistirali na njoj.

U proces katarze i obnove ne mogu da nas povedu ljudi koji su što činjenjem što ćutanjem decenijama čupali i relativizovali te korene.

Eno recimo Lompar se 2023. dosetio da nam je potrebna sinteza građanskog i nacionalnog previđajući da je ona postojala pre dolaska horde koja je i njega dovela odnosno 1944.

Ne smemo da dopustimo da nas spašavaju isti oni koji su nas decenijama bacali u bunare.
А сетио се на гласилу БИЕ званим Србин Инфо.

Добро, он барем уме да нешто напише и да се полемисати са њим озбиљно.

Čuj, Ćirjaković ga naziva najvećim živim srpkim intelektualcem što je netačno i neozbiljno kao i naslednikom Dobrice Ćosića, što je bar iz moje perspektive potpuno tačno.
Мистик ми рече да зна Ћирјака и да се он у пола текстова опасно заебава. Док га не видим уживо и не разговарам са њим нећу му веровати.

@bmaxa
"Nego ovi unakaziše bgd... u vreme žutih je bilo bolje,
vraćam sad žute..."

Vrijema haosa ili vrijeme nade, sam procjeni na čijoj si strani.
tweet.jpg

Slažem se.. previše je to za Srbiju.
Dovoljno je da pogledaš BG u vrijeme žutih i danas.. skoro neprepoznatljiv. Kako da ti ne prevrši, to je za povraćanje.
Па, сви ти жути вам седе у СНС, о чему ви причате и против кога? Колико је тих лопова код Вучића тренутно, знате ли или сте само научили да понављате ,,жути, жути, жути"?

Где си ти овде видео мишљење?

Кад би скенирао неауторизоавне Бете коју као шлајмаре избацују без да погледају креш логове, остало би 5. људи на теми.
Pa dobro, sad samo jedan cilj imam, ni[ta me drugo ne zanima ;>P

Mozda bi ovo vise pristajalo na temi o pucnjavi u skoli nego na temi o protestima, ali posto je tesno povezano stavicu ovde. U klipu dole majka 3 dece iz Ribnikara, od kojih ni jedno hvala Bogu nije stradalo, "vristi" koliko je bolesna skolski sistem povodom ovih dogadjaja. Ne dao Bog, a da vidi tek kako je kad upadnes u bolnicki sistem (hvala lekarima, smrt piscima administrativnih propisa u zdravstvu!), da vidi kako je u javnim preduzecima (ucene itd) i tako te slatkoce Srbije.

NARODE, KAKO VAM NIJE JASNO U KAKVOM LOGORU ZIVITE? TREBALO OVAKO NESTO DA SE DESI DA VAM DODJE IZ STRAZNJICE U GLAVU? PA LJUDI 3 GODINE VEC UPOZORAVAJU DA MORAMO OVE DA MENJAMO POD HITNO, 3 GODINE, KOLIKO SU SR@NJ@ NAPRAVILI SAMO U POSLEDNJE 3 GODINE, I VI JOS RAZMISLJATE STA DA RADIMO I CUDITE SE GDE ZIVIMO?
(upuceno prvenstveno ovoj mami, ali i svima koji dele njeno cudjenje u kakvoj dzungli od drzave zivimo)

Da nisam deo ovog naroda, i da mi vas IPAK nije zao, bukvalni bih rekao sve ste zasluzili, kad cutite i trpite.

OVI NECE ICI MILOM JER ZNAJU GDE CE DA ZAVRSE. KOME TO NIJE JASNO TAJ JE GLUP.

Mozda bi ovo vise pristajalo na temi o pucnjavi u skoli nego na temi o protestima, ali posto je tesno povezano stavicu ovde. U klipu dole majka 3 dece iz Ribnikara, od kojih ni jedno hvala Bogu nije stradalo, "vristi" koliko je bolesna skolski sistem povodom ovih dogadjaja. Ne dao Bog, a da vidi tek kako je kad upadnes u bolnicki sistem (hvala lekarima, smrt piscima administrativnih propisa u zdravstvu!), da vidi kako je u javnim preduzecima (ucene itd) i tako te slatkoce Srbije.

NARODE, KAKO VAM NIJE JASNO U KAKVOM LOGORU ZIVITE? TREBALO OVAKO NESTO DA SE DESI DA VAM DODJE IZ STRAZNJICE U GLAVU? PA LJUDI 3 GODINE VEC UPOZORAVAJU DA MORAMO OVE DA MENJAMO POD HITNO, 3 GODINE, KOLIKO SU SR@NJ@ NAPRAVILI SAMO U POSLEDNJE 3 GODINE, I VI JOS RAZMISLJATE STA DA RADIMO I CUDITE SE GDE ZIVIMO?
(upuceno prvenstveno ovoj mami, ali i svima koji dele njeno cudjenje u kakvoj dzungli od drzave zivimo)

Da nisam deo ovog naroda, i da mi vas IPAK nije zao, bukvalni bih rekao sve ste zasluzili, kad cutite i trpite.

OVI NECE ICI MILOM JER ZNAJU GDE CE DA ZAVRSE. KOME TO NIJE JASNO TAJ JE GLUP.

Hoce milom, sigurno. Gandijevski metodi rade!

Back