AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.919
Najstariji akeri ze sećaju prve probne verzije
09.03.
Да се све/и у Протесте
претворимо
не би Власти ручка осолили
.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najstariji akeri ze sećaju prve probne verzije
09.03.
Ovde raja ima pamćenje kao kišna glista !!!
Vučić i Brnabićka nikada nisu pobedili na izborima i bili volja naroda
Pobedio je Nikolić koji je svoju pobedu skupo prodao Vučiću za beneficije i vilu na Dedinju , a potom je vučić odnekud izrodio ovu drsku i mutavu ikebanu od brnabićke
Niko živ ne zna ko je i šta je i šta je to aplicira za presednicu vlade .
Njena lupanja glupost i drskost su nevideni , ali je važno da se baškari u Jovankinoj vili koja je adaptirana za nju
Dalje se nizala mafijaška struktura kao panjtličara pod stvaraocem ( Bossom ) Aleksandrom Vučićem dok nije stvorio neku nakaznu tvorevinu od vlade , skupštine i države - Kao Hidra neka
Obesmislio je i obežbožio sve u državi srbiji
Da li će ga -ih ikada stići zaslužena kazna , a to je u najmanju ruku dugogodišnja robija i zaplena sve imovine stečene mešetaranjem i kradjama .
Jedino tako Srbija može napred i da se vrati medj normalne i civilizovane nacije
zadnji protesti i ljudi mi ulivaju nadu u to![]()
![]()
Yebo protest gde imaš toliku gomilu, a jedan od glavnih zahteva ti je da se ukinu dva TV kanala.
Bezidejno, nemaštovito i čisto zloupotrebljavanje energije mase nezadovoljnih i razvodnjavanje te iste energije.
Jel gledaju ljudi sa protesta te kanale?kad ukines dve debilne HIPNOZE za ovce lako ces da "usmeris" energiju na realne probleme koje imamo u drzavi.
Slazes se?
Jel gledaju ljudi sa protesta te kanale?
A što njih i tebe briga šta će drugi da gledaju? I odakle pravo da se to zabranjuje drugima?verujem da kao i ja NE NIKAKO ! Nikad
ni onda ni danas ni SUTRA kad opet svane dan
vucic zagovara sorosevu agendu, slika se sa sorosevim sinom kao da su najbolj pajtasii, sta vise ti trazis? ko je strani agent osim vucica koji sprovodi sorosevu agendu?Očekuju da ćemo mi ovako glupi i ludoglavi uleteti u tu njihovu zamku ?
ko je strani agent osim vucica koji sprovodi sorosevu agendu?Šta kaže Mutava? Strane agenture vršljaju po zemlji.
A što njih i tebe briga šta će drugi da gledaju? I odakle pravo da se to zabranjuje drugima?
vucic zagovara sorosevu agendu, slika se sa sorosevim sinom kao da su najbolj pajtasii, sta vise ti trazis? ko je strani agent osim vucica koji sprovodi sorosevu agendu?
ko je strani agent osim vucica koji sprovodi sorosevu agendu?
vi lazete samo! prodali ste srbiju u roblje zaduzivsi pokoljenja , izdali kosovo,. i sada trazite da nas ubijaju, jer ne damo oruzje. dno dna ste! radite za siptare, i za rudarenje, da srbija sidje i kopa za strani interes, i to praznih stomaka,. kako poljoprivrednici kazu, blokirajuci saobracaj..
branko, ne daj me moderaciji, vi'is da djavo odneo salu
sns sekta je gotova, badava se nadaju da ce preleteti u novu vucicevu stranku, jer to se nece desiti, nismo mi sisali vesla, nego ce apsana da radiThousands protest against violence in Serbia for third time in a month | WION

Ja tebe ne teram da diskutuješ, a ni ne zabranjujem ti. Shvati da je 21. Vek, a te autoritarne navike da se ljudi teraju i da im se zabranjuje (poput izbora šta da gledaju) ostavi u 19om.cim me pitas ovako nesto tupavo smatram da nema o cemu da diskutujemo.
Aaaa, ti se toga plašiš. Pa onda ne gledaj te kanale i nećeš postati sendvičar. Problem rešen.bolest mozga se ne dobija od sendvica i flasice vode vec od "sadrzaja" koji se servira ponajvise sa ta dva kanala
sns sekta je gotova, badava se nadaju da ce preleteti u novu vucicevu stranku, jer to se nece desiti, nismo mi sisali vesla, nego ce apsana da radi![]()
sta ce biti sa sns-om ako, kada vucic oformi novu stranku? ocete da preletite?
aljek izdajnik je gotov, gledajte da ne budete u njegovom kolu.
РЕЦИКЛАЖА: Хркаловић међу ботовима на Вучићевом митингу у Панчеву (ФОТО)
Ja tebe ne teram da diskutuješ, a ni ne zabranjujem ti. Shvati da je 21. Vek, a te autoritarne navike da se ljudi teraju i da im se zabranjuje (poput izbora šta da gledaju) ostavi u 19om.
Aaaa, ti se toga plašiš. Pa onda ne gledaj te kanale i nećeš postati sendvičar. Problem rešen.
A da li će drugi da postanu sendvičari nije tvoja briga, niti treba da bude.
ma ja ne citam uopste sns, automatski znam da je opozitna strana u pravu, u ovom slucaju si to tiTREBA da bude moja briga i tvoja i svih razumnih ljudi sa iole mozga u glavi.
I MOJE dece ne "nase" MOJE bre ... i zato smo tu gde jesmo ! Jos malo do izbora.
Naravno da ne gledam "te" i slicne kanale za ispiranje mozga koje ne mozes da blokiras , ali ih uredno prekacem kad drndam daljinski
UCENJUJETE LJUDE, NASUPROT OSNOVNOM LJUDSKOM PRAVU NA RAD? KAKO JE TO LEGALNO DA SE LJUDIMA DAJE SLOBODAN DAN I BRANI PRAVO NA RAD? to je ilegalno, sto radi sns! case closed.Aaaa, ti se toga plašiš. Pa onda ne gledaj te kanale i nećeš postati sendvičar. Problem rešen.
Ne treba se opterećivati time. Cilj je sada jasan. Apsolutno rušenje diktature....
Овако ћу сада да псујемN e jedi Vucica.

gle tog mitinga mozda nece ni biti. Recimo Vucic bi mogao da ga otkaze zbog nemogucnog stanja na Kosovu ili poplave.
i opet nikom nista