Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovde raja ima pamćenje kao kišna glista !!!
Vučić i Brnabićka nikada nisu pobedili na izborima i bili volja naroda
Pobedio je Nikolić koji je svoju pobedu skupo prodao Vučiću za beneficije i vilu na Dedinju , a potom je vučić odnekud izrodio ovu drsku i mutavu ikebanu od brnabićke
Niko živ ne zna ko je i šta je i šta je to aplicira za presednicu vlade .
Njena lupanja glupost i drskost su nevideni , ali je važno da se baškari u Jovankinoj vili koja je adaptirana za nju
Dalje se nizala mafijaška struktura kao panjtličara pod stvaraocem ( Bossom ) Aleksandrom Vučićem dok nije stvorio neku nakaznu tvorevinu od vlade , skupštine i države - Kao Hidra neka
Obesmislio je i obežbožio sve u državi srbiji
Da li će ga -ih ikada stići zaslužena kazna , a to je u najmanju ruku dugogodišnja robija i zaplena sve imovine stečene mešetaranjem i kradjama .
Jedino tako Srbija može napred i da se vrati medj normalne i civilizovane nacije
zadnji protesti i ljudi mi ulivaju nadu u to :heart: :klap:

Nikolic je uvek bio njonja u sustini kilavko i ziheras koji nije ni planirao da bude predsednik vec se vukao po parlamentu drpao tu i tamo i tako...

Jedva je docekao da ostavi stranku Vucicu.

Vucic na izborima 2012 nije bio planiran za premijera vec je trcao trku za gradonacelnika i popusio od Djilasa. A Jorgovanka je bila planirana za premijerku.

LJUDI, PA NEMOJTE DA STE LUDI, jer vucica puni sorosev sin sa $$$ da raskanta srbiju - imate slike, imate sumnje da su ljubavnici, a u stvari se radi o propasti srbije. zasto ste ludi, ja ne shvatam? kome je soros dobra doneo? ko je strana agentura osim sns sekte?

Poslednja izmena od moderatora:
Očekuju da ćemo mi ovako glupi i ludoglavi uleteti u tu njihovu zamku ?
vucic zagovara sorosevu agendu, slika se sa sorosevim sinom kao da su najbolj pajtasii, sta vise ti trazis? ko je strani agent osim vucica koji sprovodi sorosevu agendu?
Šta kaže Mutava? Strane agenture vršljaju po zemlji.
ko je strani agent osim vucica koji sprovodi sorosevu agendu?
vi lazete samo! prodali ste srbiju u roblje zaduzivsi pokoljenja , izdali kosovo,. i sada trazite da nas ubijaju, jer ne damo oruzje. dno dna ste! radite za siptare, i za rudarenje, da srbija sidje i kopa za strani interes, i to praznih stomaka,. kako poljoprivrednici kazu, blokirajuci saobracaj..

vucic zagovara sorosevu agendu, slika se sa sorosevim sinom kao da su najbolj pajtasii, sta vise ti trazis? ko je strani agent osim vucica koji sprovodi sorosevu agendu?

ko je strani agent osim vucica koji sprovodi sorosevu agendu?
vi lazete samo! prodali ste srbiju u roblje zaduzivsi pokoljenja , izdali kosovo,. i sada trazite da nas ubijaju, jer ne damo oruzje. dno dna ste! radite za siptare, i za rudarenje, da srbija sidje i kopa za strani interes, i to praznih stomaka,. kako poljoprivrednici kazu, blokirajuci saobracaj..

branko, ne daj me moderaciji, vi'is da djavo odneo salu

Jel misliši na ovo?

https://www.danas.rs/vesti/politika/soros-od-neprijatelja-postao-partner-vlasti/

0101foto_FoNet_Sluzba_za_saradnju_sa_medijima-1.jpg

Thousands protest against violence in Serbia for third time in a month | WION​

sns sekta je gotova, badava se nadaju da ce preleteti u novu vucicevu stranku, jer to se nece desiti, nismo mi sisali vesla, nego ce apsana da radi :bravo: :mafijas:

sta ce biti sa sns-om ako, kada vucic oformi novu stranku? ocete da preletite?
aljek izdajnik je gotov, gledajte da ne budete u njegovom kolu.

РЕЦИКЛАЖА: Хркаловић међу ботовима на Вучићевом митингу у Панчеву (ФОТО)

cim me pitas ovako nesto tupavo smatram da nema o cemu da diskutujemo.
Ja tebe ne teram da diskutuješ, a ni ne zabranjujem ti. Shvati da je 21. Vek, a te autoritarne navike da se ljudi teraju i da im se zabranjuje (poput izbora šta da gledaju) ostavi u 19om.
bolest mozga se ne dobija od sendvica i flasice vode vec od "sadrzaja" koji se servira ponajvise sa ta dva kanala
Aaaa, ti se toga plašiš. Pa onda ne gledaj te kanale i nećeš postati sendvičar. Problem rešen.

A da li će drugi da postanu sendvičari nije tvoja briga, niti treba da bude.

sns sekta je gotova, badava se nadaju da ce preleteti u novu vucicevu stranku, jer to se nece desiti, nismo mi sisali vesla, nego ce apsana da radi :bravo: :mafijas:

sta ce biti sa sns-om ako, kada vucic oformi novu stranku? ocete da preletite?
aljek izdajnik je gotov, gledajte da ne budete u njegovom kolu.

РЕЦИКЛАЖА: Хркаловић међу ботовима на Вучићевом митингу у Панчеву (ФОТО)

Jesi ti meni dobro ovako?

Ja tebe ne teram da diskutuješ, a ni ne zabranjujem ti. Shvati da je 21. Vek, a te autoritarne navike da se ljudi teraju i da im se zabranjuje (poput izbora šta da gledaju) ostavi u 19om.

Aaaa, ti se toga plašiš. Pa onda ne gledaj te kanale i nećeš postati sendvičar. Problem rešen.

A da li će drugi da postanu sendvičari nije tvoja briga, niti treba da bude.

TREBA da bude moja briga i tvoja i svih razumnih ljudi sa iole mozga u glavi.
I MOJE dece ne "nase" MOJE bre ... i zato smo tu gde jesmo ! Jos malo do izbora.
Naravno da ne gledam "te" i slicne kanale za ispiranje mozga koje ne mozes da blokiras , ali ih uredno prekacem kad drndam daljinski

TREBA da bude moja briga i tvoja i svih razumnih ljudi sa iole mozga u glavi.
I MOJE dece ne "nase" MOJE bre ... i zato smo tu gde jesmo ! Jos malo do izbora.
Naravno da ne gledam "te" i slicne kanale za ispiranje mozga koje ne mozes da blokiras , ali ih uredno prekacem kad drndam daljinski
ma ja ne citam uopste sns, automatski znam da je opozitna strana u pravu, u ovom slucaju si to ti

da gresim, oni bi argumentovali,. ali nemaju oni nista osim ucena jadnih i ponizenih, za nedelju dana ce pasti, i ima da kukaju

UCENJUJETE LJUDE, NASUPROT OSNOVNOM LJUDSKOM PRAVU NA RAD? KAKO JE TO LEGALNO DA SE LJUDIMA DAJE SLOBODAN DAN I BRANI PRAVO NA RAD? to je ilegalno, sto radi sns! case closed.
izdajnik cija rec vredi manje od potpisa, plus ruganje anino ozaloscenima koji traze stop nasilju, je sasvim dovoljno da ga srusimo, videce se kada se prebrojimo ciji miting ima vise ljudi, case closed,. vi ste prsli, protiv naroda nije ni milosevic mogao. 200 hiljada ce vas opasuljiti!~pacovi vec napustaju sns titanik. sve je jasno, samo se vi pojedini pravite ludi.

N e jedi Vucica.
Овако ћу сада да псујем :lol:

Имамо ми пријатеље, са мањом децом. Док су били још мањи, када неће у кревет и да спавају, мама им викне "Ко задњи- Вучић!".
И овај мали једно вече рида у кревету, дошла она, шта је било а он кроз сузе "Нећу да будем Вучић".
:rotf:

А ви се не свађајте бзвз. Сви сте у праву, реално. Само да се решимо зла. И да не пустимо уместо њих разне Маринике, Ђиласе и исто смеће попут ових.

Back