Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidite koliko je ono umanjivanje broja ucesnika protesta bilo pogresno. Svaki put ih je bilo sve vise,verovatno su iritirali mnoge koji su se premisljali da i oni izadju. Sad imaju problem i jedni i drugi. Opoziciji se ne zuri ,sto rece kolega forumas dok ne zavrsi Kosovo,pa ce onda probati da ga skinu. Opet vlast ima par frakcija neke su ostale kratkih rukava.

Ne,samo oni koji nisu dostigli nivo ovih sto imaju skupu mehanizaciju.Ovi drugi da se otkace sa iste.
Ко има више Земље-њему јаче Субвенције.Јасно као дан,јер се његова роба пласира где сама Дрђава убире јачи ПДВ
и они као такви такође ПОЛАЖУ ПУНО ПРАВО на скупљу,модернију Механизацију.
У чему је Проблем?

@Straks92 @Cosmopolite

A cekaj brate a zasto mi to sad radite, pa znate da i ja imam dusu 🙂, cak sta vise vrlo sam senzibilan (hipersenzibilan rekao bi) i eto sad bez ikakve potrebe osecam kako mi trnci idu niz kicmu, kako sam se zajapurio, kako mi krv brze struji (to je ta vrela blokovsko-juznoamericka krv) i kako sam sav onako naelektrisan a taman sam se ponadao kako cu malo da prilegnem posle vecere i malo se opustim. : (

E nego vidim meni se pojavila neka manja masnica na ruci, ne znam otkud ali sad pretpostavljam da me je Diksi onako daljinski prebila. :)

@Straks92 @Cosmopolite

A cekaj brate a zasto mi to sad radite, pa znate da i ja imam dusu 🙂, cak sta vise vrlo sam senzibilan (hipersenzibilan rekao bi) i eto sad bez ikakve potrebe osecam kako mi trnci idu niz kicmu, kako sam se zajapurio, kako mi krv brze struji (to je ta vrela blokovsko-juznoamericka krv) i kako sam sav onako naelektrisan a taman sam se ponadao kako cu malo da prilegnem posle vecere i malo se opustim. : (

E nego vidim meni se pojavila neka manja masnica na ruci, ne znam otkud ali sad pretpostavljam da me je Diksi onako daljinski prebila. :)
E da si znao otišao bi do Pančeva, turio crni kačket i približio bi se Dixi dok Vučić parla. :lol:

Vidite koliko je ono umanjivanje broja ucesnika protesta bilo pogresno. Svaki put ih je bilo sve vise,verovatno su iritirali mnoge koji su se premisljali da i oni izadju. Sad imaju problem i jedni i drugi. Opoziciji se ne zuri ,sto rece kolega forumas dok ne zavrsi Kosovo,pa ce onda probati da ga skinu. Opet vlast ima par frakcija neke su ostale kratkih rukava.
Око западњачких Кредита(задужио нас 2 Милијарде у Новембру ,прошле Године),
ти мораш тачно им представиш како ће такј Новац буде употребљен.
Око кинеских кредита,мош да радиш шта хоћеш(ту су пале оне Паре Становништву---100--50--20--евра),међутим и кинески Дугови доспели на Наплату, тако да је он узимао од западњака да би санирао Кинеза.
Шта се сад дешава?
Нећеш Рио Тинто,узимаш од јенкија,Кинезу и даље дужан,амери те већ разапели по њиховиј Медијима....
значи Брате ,ти си за Одстрел....Новогодишње вече 2024 дочекати нећеш :lol:

Kako je moguće da nema teme o sadašnjem protestu?
Ima li nekog sa lica mesta?
Dometi? Koliko ljudi? Zahtevi? Šta se zbiva nek kaže neko za nas koji nismo mogli ići.

Штам наслов ....

Доже му као нека софтвер верзија програма Протест

рецимо био један верзија 27.04

па онда 05.10.

а овај је 19.05 ...а биће 26.05

Какавје резултат програма .. свихверзија Протест

па програм Власт 14.14 је заузела скоро све процерско време .... и ждере енергију више него копајући витуалновалутни софтвер ....

Nataša ne želi da prizna da već nekoliko godina unazad nije u pravu iako i sama zna da je tako. Ima mnogo takvih ljudi u gravitacionom polju poremećene hunte. Znaju da ne valja ali ne znaju kako izaći iza začaranog kruga.
Ne poznajem rad doticne, ali da si joj zapao za zube, to potpisujem.

Znam kako 4umasice sacuju dobru priliku a ti to jesi. Kad cile mile i treptanje ne prolazi, onda se ide djoncinom :rotf:

Штам наслов ....

Доже му као нека софтвер верзија програма Протест

рецимо био један верзија 27.04

па онда 05.10.

а овај је 19.05 ...а биће 26.05

Какавје резултат програма .. свихверзија Протест

па програм Власт 14.14 је заузела скоро све процерско време .... и ждере енергију више него копајући витуалновалутни софтвер ....
Najstariji akeri ze sećaju prve probne verzije
09.03.

Јер како узмеш неки Кредит и када паре легну на Рачун,
Људи то је таква једна комуњарска стока,ја сам уверен да њих 77 Кумова+ 300 неке Братије опуштено увуче руку у Бисаге
и тако узме..по 100,200К долара...
а ти се Сиротињо пати кроз веће Дажбине,Порезе и сл.

Значи,наш Концепт је од почетка погрешан...
Западњак то зна..зато нас и јуубе око Космета,око уласка у ЕУ...

Наше тзв. Елите су НОТОРНЕ ЛОПИНЕ!
Уколико пре то схватимо-лакше ће нам падну ови Понори којима смо изложени 23+ Година.

@Straks92 @Cosmopolite

Nego taj lik koji je okacio sliku je zapravo onaj urbani gerilac koga je ona isamarala kako kaze na Makisu zapravo. 😅
Haha Diksic ima tesku ruku, teska ruka Skajvokera Luka. 😄

Joooj ja svaki put kad cujem nesto novo vezano za nju meni je sve sladja i simpaticnija ( jos pogotovo ovako bez sminke kad je namrstena i onako malo umorna i mrzovoljna), mislim ajd sad kako ne voleti takvu devojku ? :) 😍

https://twitter.com/protivdictature/status/1659964135952510980

Ali taj lik i ta scena :

A2DA7D1A-782E-47FA-9182-907A7B06F8DD.jpeg

Najbitnije je da ne moram ni na čiji miting jer imam UGOVOR ZA STALNO

Sad, posao je takav kakav je, niko mi bolji nudio nije iako se udaraju u yaya junačka po forumu :kafa:
Ti imas referencu koja god vlast da dodje.

Dodju zuti, ti samo c/p sta si ko Iron Lord pisao i banovao patriote.

Ostanu ovi, tu imas za rat i mir. Laganica, levom rukom.

Jedino nemas kapu kad dodje Kralj.

E tad nastupaju trojke, M3, Mistik, Mijak i Marlon u koznjacima. U svakom Maxiju vrse reciklazu kadrova koji kriju kape po dzepovima. :lol:

@Straks92 @Cosmopolite

Nego taj lik koji je okacio sliku je zapravo onaj urbani gerilac koga je ona isamarala kako kaze na Makisu zapravo. 😅
Haha Diksic ima tesku ruku, teska ruka Skajvokera Luka. 😄

Joooj ja svaki put kad cujem nesto novo vezano za nju meni je sve sladja i simpaticnija ( jos pogotovo ovako bez sminke kad je namrstena i onako malo umorna i mrzovoljna), mislim ajd sad kako ne voleti takvu devojku ? :) 😍

Ali taj lik i ta scena :

Pogledajte prilog 1344828
Ko da su je iz kreveta poćerali do Pančeva, nije se ni umila, sa krmeljive oči hitno na miting. Za kontramiting 26 će se srediti top, tražićemo je u masi. Samo locirati crne kačkete i tu je ona. :lol:

Ко има више Земље-њему јаче Субвенције.Јасно као дан,јер се његова роба пласира где сама Дрђава убире јачи ПДВ
и они као такви такође ПОЛАЖУ ПУНО ПРАВО на скупљу,модернију Механизацију.
У чему је Проблем?
Kada dostignu neki nivo,kada mogu sebi da priuste tako nesto moderno,da se otkace,a da se pomazu oni koji imaju manje.Razumeo?

Back