Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 13.018
daj bOze ovako 26.5.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко има више Земље-њему јаче Субвенције.Јасно као дан,јер се његова роба пласира где сама Дрђава убире јачи ПДВNe,samo oni koji nisu dostigli nivo ovih sto imaju skupu mehanizaciju.Ovi drugi da se otkace sa iste.

E da si znao otišao bi do Pančeva, turio crni kačket i približio bi se Dixi dok Vučić parla.@Straks92 @Cosmopolite
A cekaj brate a zasto mi to sad radite, pa znate da i ja imam dusu, cak sta vise vrlo sam senzibilan (hipersenzibilan rekao bi) i eto sad bez ikakve potrebe osecam kako mi trnci idu niz kicmu, kako sam se zajapurio, kako mi krv brze struji (to je ta vrela blokovsko-juznoamericka krv) i kako sam sav onako naelektrisan a taman sam se ponadao kako cu malo da prilegnem posle vecere i malo se opustim. : (
E nego vidim meni se pojavila neka manja masnica na ruci, ne znam otkud ali sad pretpostavljam da me je Diksi onako daljinski prebila.![]()

DOBROTVORNA VIKEND AKCIJA "KRSTARICE"Preko 150.000 sigurno.
Stojko, bre, sto si takva kifla sa margarinom i podrigusom?DOBROTVORNA VIKEND AKCIJA "KRSTARICE"
UPLAĆUJEMO NA NAMENSKI RAČUN DONACIJE DA OVOM ČLANU KUPIMO NAOČARE SA DIBIDUZ DIOPTRIJOM!
HVALA SVIM DOBRIM LJUDIMA
MUKA
Ne verujem. Mislim da reaguje kao osoba koja ima ptsd od 5.oktobra. Skoro svi slobovci reaguju panicno na velike proteste.Zasela na drzavnu sisu jbg, sprda se.
Zapravo to je KURTON NICK izvesnog člana sa kojim kao prži raju na paljevinskim temama, inače ga nećete videti čak ni na LJiSStojko, bre, sto si takva kifla sa margarinom i podrigusom?
Ciji, sapni mi?Zapravo to je KURTON NICK ozvesnog člana sa kojim kao prži raju
A meni smešno koliko je jadno
Ne mislim na kurton nick nego na činjenicu da se ovakvim nastupom ofiraju maksimalno i da je sve režirano
Око западњачких Кредита(задужио нас 2 Милијарде у Новембру ,прошле Године),Vidite koliko je ono umanjivanje broja ucesnika protesta bilo pogresno. Svaki put ih je bilo sve vise,verovatno su iritirali mnoge koji su se premisljali da i oni izadju. Sad imaju problem i jedni i drugi. Opoziciji se ne zuri ,sto rece kolega forumas dok ne zavrsi Kosovo,pa ce onda probati da ga skinu. Opet vlast ima par frakcija neke su ostale kratkih rukava.

Kako je moguće da nema teme o sadašnjem protestu?
Ima li nekog sa lica mesta?
Dometi? Koliko ljudi? Zahtevi? Šta se zbiva nek kaže neko za nas koji nismo mogli ići.
Najbitnije je da ne moram ni na čiji miting jer imam UGOVOR ZA STALNOCiji, sapni mi?

Ne poznajem rad doticne, ali da si joj zapao za zube, to potpisujem.Nataša ne želi da prizna da već nekoliko godina unazad nije u pravu iako i sama zna da je tako. Ima mnogo takvih ljudi u gravitacionom polju poremećene hunte. Znaju da ne valja ali ne znaju kako izaći iza začaranog kruga.

Najstariji akeri ze sećaju prve probne verzijeШтам наслов ....
Доже му као нека софтвер верзија програма Протест
рецимо био један верзија 27.04
па онда 05.10.
а овај је 19.05 ...а биће 26.05
Какавје резултат програма .. свихверзија Протест
па програм Власт 14.14 је заузела скоро све процерско време .... и ждере енергију више него копајући витуалновалутни софтвер ....
Najstariji akeri ze sećaju prve probne verzije
09.03.
Ti imas referencu koja god vlast da dodje.Najbitnije je da ne moram ni na čiji miting jer imam UGOVOR ZA STALNO
Sad, posao je takav kakav je, niko mi bolji nudio nije iako se udaraju u yaya junačka po forumu![]()

IMAM kapu breTi imas referencu koja god vlast da dodje.
Dodju zuti, ti samo c/p sta si ko Iron Lord pisao i banovao patriote.
Ostanu ovi, tu imas za rat i mir. Laganica, levom rukom.
Jedino nemas kapu kad dodje Kralj.
E tad nastupaju trojke, M3, Mistik, Mijak i Marlon u koznjacima. U svakom Maxiju vrse reciklazu kadrova koji kriju kape po dzepovima.![]()
Pa moracete i vi za stalno u sledeci petakNajbitnije je da ne moram ni na čiji miting jer imam UGOVOR ZA STALNO
Sad, posao je takav kakav je, niko mi bolji nudio nije iako se udaraju u yaya junačka po forumu![]()
Ko da su je iz kreveta poćerali do Pančeva, nije se ni umila, sa krmeljive oči hitno na miting. Za kontramiting 26 će se srediti top, tražićemo je u masi. Samo locirati crne kačkete i tu je ona.@Straks92 @Cosmopolite
Nego taj lik koji je okacio sliku je zapravo onaj urbani gerilac koga je ona isamarala kako kaze na Makisu zapravo.
Haha Diksic ima tesku ruku, teska ruka Skajvokera Luka.
Joooj ja svaki put kad cujem nesto novo vezano za nju meni je sve sladja i simpaticnija ( jos pogotovo ovako bez sminke kad je namrstena i onako malo umorna i mrzovoljna), mislim ajd sad kako ne voleti takvu devojku ?![]()
Ali taj lik i ta scena :
Pogledajte prilog 1344828

Kada dostignu neki nivo,kada mogu sebi da priuste tako nesto moderno,da se otkace,a da se pomazu oni koji imaju manje.Razumeo?Ко има више Земље-њему јаче Субвенције.Јасно као дан,јер се његова роба пласира где сама Дрђава убире јачи ПДВ
и они као такви такође ПОЛАЖУ ПУНО ПРАВО на скупљу,модернију Механизацију.
У чему је Проблем?
Ja radim u firmi koju drže svetski masoni.Pa moracete i vi za stalno u sledeci petak
Ja nikoga ne osudjujem, svako prema svojoj savesti.Ja radim u firmi koju drže svetski masoni.
Neuništivi smo!