Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To oko pada Vučića, nije poenta on već ceo sistem privilegija, monopola, veza, sprege politike sa svim delovima društva. To će teško ići kod nas. Možda da se zabrane prelazi is stranke u stranku? Zakonski 😊

Pad Vucica je preduslov svih preduslova.

Idealni, posteni politicari ne postoje nigde pa nece ni u Srbiji, ali ovaj je prevrsio sve mere.

Jer, ako padne sns a dođe neka druga stranka, po odborima će doći do masovnog prelaza u tu drugu ili druge koje su u novoj vlasti. Koliko u sns ima onih iz dsa, dinkićeve, itd? Znači, kako sprečiti da se to ponovo i ponovo dešava?

Jer, ako padne sns a dođe neka druga stranka, po odborima će doći do masovnog prelaza u tu drugu ili druge koje su u novoj vlasti. Koliko u sns ima onih iz dsa, dinkićeve, itd? Znači, kako sprečiti da se to ponovo i ponovo dešava?
Једино паметно што је онај шугави Ного рекао, да се потпише папир. За 6 месеци ћу урадити то и то. Ако се не испуни, одлази са те позиције и сноси одговорност.
Е, сада, ко ће то да контролише и спроводи.
Једно је теорија а друго пракса.

Једино паметно што је онај шугави Ного рекао, да се потпише папир. За 6 месеци ћу урадити то и то. Ако се не испуни, одлази са те позиције и сноси одговорност.
Е, сада, ко ће то да контролише и спроводи.
Једно је теорија а друго пракса.
Ma ja sam o tome pisala. Posle 2000. Moja drugarica je bila zamenik predsednika jedne opštine iz Dsa. Pokušala je profi da postavi neke stvari, striktna kontrola trošenja novca itd... Ali su posle nekog vremena bukvalno svi odbornici bili protiv toga ne samo sps već i iz njene stranke, radikala, svih. Tako da je to naivno gledanje da se sa vrha može nešto bitno da se uradi bez da se promene propisi ili šta znam

Ma ja sam o tome pisala. Posle 2000. Moja drugarica je bila zamenik predsednika jedne opštine iz Dsa. Pokušala je profi da postavi neke stvari, striktna kontrola trošenja novca itd... Ali su posle nekog vremena bukvalno svi odbornici bili protiv toga ne samo sps već i iz njene stranke, radikala, svih. Tako da je to naivno gledanje da se sa vrha može nešto bitno da se uradi bez da se promene propisi ili šta znam
Па тако је смењен директор болнице, заборавих које. Нису се задужили,све радило као сат, функционисали перфектно у оквирима својих могућности и - смена. Такав човек им не треба :(

Овако ћу сада да псујем :lol:

Имамо ми пријатеље, са мањом децом. Док су били још мањи, када неће у кревет и да спавају, мама им викне "Ко задњи- Вучић!".
И овај мали једно вече рида у кревету, дошла она, шта је било а он кроз сузе "Нећу да будем Вучић".
:rotf:

А ви се не свађајте бзвз. Сви сте у праву, реално. Само да се решимо зла. И да не пустимо уместо њих разне Маринике, Ђиласе и исто смеће попут ових.
Od sns sekte nema gorih, to zapamti.

Па тако је смењен директор болнице, заборавих које. Нису се задужили,све радило као сат, функционисали перфектно у оквирима својих могућности и - смена. Такав човек им не треба :(
Ali sve stranke bi to uradile, što je zabrinjavajuće... Jedni isti ljudi se bave politikom, samo prelaze iz stranke u stranku. Eno kako je jedna DS se transformisala? A po programu itd za mene je bila idealna stranka, dugo god opoziciona. I onda šta? Ko može sprečiti da se stranke ne iskoriste za ličnu dobit?

Ali sve stranke bi to uradile, što je zabrinjavajuće... Jedni isti ljudi se bave politikom, samo prelaze iz stranke u stranku. Eno kako je jedna DS se transformisala? A po programu itd za mene je bila idealna stranka, dugo god opoziciona. I onda šta? Ko može sprečiti da se stranke ne iskoriste za ličnu dobit?

Монархија.

Па све је то исто, да.
Ко би се нормалан бавио политиком?
Не каже се џабе да је политика *****.
Каже колега, јаој само да ми син не буде конобар. А ја мислим, само да не буде политичар. Добро, и цариник.

Takvi monstruozni zločini ukazuju na ozbiljan društvenim poremećaj a u našem slučaju hunta ne samo da odbija odgovornost već dodatno provocira postavljajući porodične prijatelje porodice ubice za vođe vladinog savetovališta za mentalno zdravlje
Jel se vama cini kao meni da jedva trecina ljudi moze da primeti drustvenu nakaradnost.
Trecina je optimisticka procena.
Glupost I nesvest I neobrazovanje su na balkanu uvek dominantno in.

Kod nas jednostavno po lokalu, svuda, vlast znači i novac, preko privilegija.
Tako je svuda.
Ne biraju se sredstva da dođu do cilja - vlasti, bez obzira kojoj političkoj partiji pripadaju.
Mučnina mi je od ovih forumskih glasnogovornika.
Jedni isti ostavljaju postove 24/7...
Ubeđena sam da bi se 'ladno, bez obzira na stavove, priklonili vladajućoj stranci samo kada bi imali lični interes.
Interes iznad svega!

Tako je svuda.
Ne biraju se sredstva da dođu do cilja - vlasti, bez obzira kojoj političkoj partiji pripadaju.
Ubeđena sam da bi se 'ladno, bez obzira na stavove, priklonili vladajućoj stranci samo kada bi imali lični interes.
Interes iznad svega!
Prdnuli ovi tvoji u cabar, ja da sam hteo da se slihtam politicarima mogao sam bez problema, moj rodjak bio visoki funkcioner u sns ali mene politika i lopovina ne zanima, komsija mi bio predsednik opstine takodje....

Prdnuli ovi tvoji u cabar, ja da sam hteo da se slihtam politicarima mogao sam bez problema, moj rodjak bio visoki funkcioner u sns ali mene politika i lopovina ne zanima, komsija mi bio predsednik opstine takodje....
Koji su to 'moji'?
Politika te ne zanima?
Kako to da si aktivan 24/7 na političkim temama pored toliko zanimljivih apolitičnih tema?

Tako je svuda.
Interes iznad svega!
Знаш ли шта сам помислила на протесту у петак?
Гледам људе и размишљам... Ко је ту заиста због идеала и суштине а ко само зато што му је лош стандард? И колико њих би, да им дају плату 3000 е стало на штикле, ставило перике, почело да се печи и виче како је тампон унисекс производ и прихватило ЕУ "вредности".
Стојиш тамо, имаш неки став, драго ти је због толике масе али ти се и плаче јер ниси сигуран да ли су се заиста пробудили или су само гладни.

Koji su to 'moji'?
Politika te ne zanima?
Kako to da si aktivan 24/7 na političkim temama pored toliko zanimljivih apolitičnih tema?
Ne zanima me politika kao politika sustinski nego nacin na koji se nesto radi i ne moram nikome da se pravdam ovde.
Ovo je od sustinskog znacaja za drustvo a vreme za hleba i igara smo imali koliko hoces.

Моје стопостотно искуство. Пробао сам пре десетак година у једној "опозиционој" странци да документовано укажем на, благо речено, "неправилности" у мојој фирми. Промптно сам, што је сада модерно рећи, "канцелован". Ипак, мој закључак је био да мада су сви исти или слични, не треба одустајати и треба стално инсистирати на смењивости и пре свега кажњивости и за прошли, а не само текући удружени злочиначки подухват. Румунији је ипак приметно кренуло после Лауре Ковеши, мада се и то касније разводнило, али заиста не видим други пут.

Jel se vama cini kao meni da jedva trecina ljudi moze da primeti drustvenu nakaradnost.
Trecina je optimisticka procena.
Glupost I nesvest I neobrazovanje su na balkanu uvek dominantno in.

Svakako i više od trećine nije u stanju da je primeti.

Ali ja te ljude ne osuđujem, pre ih žalim.

Uzrok te nesvesti su decenije ispiranja uma neopevanim glupostima jer je sistemu koji ovde vlada osam decenija unazad trebao polusvet za podanike a ne misleći građani pa je shodno svojim ciljevima i prilagodio društvenu doktrinu forsiranja divljaštva, nepismenosti, promocije kriminala i oduzimanja dostojanstva neprivilegovanim slojevima društva.

Iz takvog ambijenta ništa dobro ne proklija a sva odgovornost za to je na otuđenoj i bahatoj nasleđenoj nomenklaturi koja je glavni proizvođač svih zala koja su nas zadesila.,

Poslednja izmena:

Back