Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uf.. uff. ufff... Odmah neki ratoborni narativ...

Jel to dans bio kvaran sendvič?

Ne znam da li je protest bio masovniji nego prethodni ili nije. Svakako sa slika i snimaka vidim da je bio baš ali baš masovan.

Ni ja ne želim da mi realnost kreira neko, posebno ne predsenik koji od 150 0000 ljudi vidi 10 000 ljudi. Verovatno bi 100 000 zajedno sa svojim sinom bacio u mašinu za mlevenje mesa.

Vidi realno bilo je 20k ljudi, računaj da je bar 3k bilo raznih u civili koje čijih i bar 2k gostiju iz Kroacije

Svaka čast hrabrim ljudima koji su izašli na protest i pokazali nezadovoljstvo.

Nadam se da će vlast imati dovoljno sluha za građene te da će ispunit makar zahtev koji se po treći put traži da se nasilje i kriminalci cenzuršu na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

To je najmanje što su građani tražili a i najmanje što vlast može da uradi.

23:33

Policajci u civilu na kružnom toku kod Arene​

Reporter N1 javlja da u blizini dela auto-puta koji je blokiran nisu primećeni uniformisani pripadnici MUP-a, ali je na kružnom toku kod Arene oko 23 sata bilo desetak policajaca u civilu.

Po zakonu se odgovara ako vredjas bilo koga pa i predsednika,naravno.Nasilnici iz opozicije a na protestu su:Velja Ilic(napao svojevremeno novinara) Srdjan Nogo(pretio svojevremeno vesanjem)Nebojsa Zelenovic(incident sa prebijanjem vozaca bagera na mostu u Sapcu)Mladen Obradovic(vodja zabranjenog pokreta Obraz)Damjan Knezevic,Dragana Rakic iz DS poznata po nasilnom ponasanju u skupstini.Nema tv veze s nasiljem,to je do vaspitanja.I do roditelja,naravno.Pa gledao sam i ja kojekakve filmove kao klinac pa nisam nikoga ubo nozem ili pomislio da nabavim pistolj.

Nije bio Velja Nevolja sa vučićevim sinom. A mogli su doći sa mašinom za mlevenje mesa. Nisu bili vučićevi huligani i batinaši.

Taj što je vozi bager u Šapcu je vučićev batinaš. Cela ona ekipa navijača što su došli u škodama da razbijaju proteste. Praktično vučićeva privatna banda.

Jel bio onaj narkoman Vulin?

Bilo ih je par njih tamo koji su napravili neki incident. Ne može da prođe to bez vučićevih navijača i huligana.

Svkako su protesti bili mirni i dostojanstveni koliko mi je poznato. Mada novinari kažu da je bilo ovoga puta puno njih sa zviždaljkama i da su se uzvikivalo "Vučiću odlazi" i tako.

Fwg3-NDXoAIG5dD
Fwg39b7WIBI_akG

23:33

Policajci u civilu na kružnom toku kod Arene​

Reporter N1 javlja da u blizini dela auto-puta koji je blokiran nisu primećeni uniformisani pripadnici MUP-a, ali je na kružnom toku kod Arene oko 23 sata bilo desetak policajaca u civilu.

Autovali se policajci u civilu ... "t

1684532452982.jpeg

N1 uradila veliki posao sa gostom iz ZG, pa sada mogu opušteno da nastave u stilu

Back