Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
200-300.000!!!
ja mislim 300 - 350 000 uopšte se ne šalim
ljudi je bilo po celom gradu....ovo vidjeno nije
sledeći put ISPRED PINKA da nas mitar prebroji lepo sve u glavu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
200-300.000!!!
Mitrović je sad u oblasti dronova, ima više njih da polete.ja mislim 300 - 350 000 uopšte se ne šalim
ljudi je bilo po celom gradu....ovo vidjeno nije
sledeći put ISPRED PINKA da nas mitar prebroji lepo sve u glavu!
Prvi zahtev stranci u REM-u, posto nasi ne bi bili objektivni, ni pozicioni ni opozicioni. Nego da REM cine stranci, medijski radnici i da se kaznjava svaki prekrsaj.Velika masa na protestima.Ali sta dalje? Neki bi bili zadovoljni da zabrane rijaliti,drugi Pink i Happy,treci izbore,pa smenu vlade? Sta je pravi potez?
Stranci, najveća noćna mora Ljubana, surov si.Prvi zahtev stranci u REM-u, posto nasi ne bi bili objektivni, ni pozicioni ni opozicioni. Nego da REM cine stranci, medijski radnici i da se kaznjava svaki prekrsaj.
Velika masa na protestima.Ali sta dalje? Neki bi bili zadovoljni da zabrane rijaliti,drugi Pink i Happy,treci izbore,pa smenu vlade? Sta je pravi potez?
Prvi zahtev stranci u REM-u, posto nasi ne bi bili objektivni, ni pozicioni ni opozicioni. Nego da REM cine stranci, medijski radnici i da se kaznjava svaki prekrsaj.
Nataša će noćas (ako uopće zaspi) sanjati na hrvatskom![]()
još jedan pobeže...kreće,odlama se pomalo
popodne su izveli vojsku na seljake prema alibunaru...čovek odatkle je reko, vido nisam
ostavka Vucica. Vlada vec 10 godina kao diktator i vreme je da ode .
Vidis koliko je hrana skupa. Skuplja nam je hrana nego u EU. A zasto?
Zato sto Vucic ne ulaze nista 10 godina u poljoprivredu.
Pa zamislite sta bi nastalo u emisiji kad bi videli da 150.000 ide ka njima.
Jel se medij zove Informer?Hrvatski mediji izvjestavaju o 1500 do 2000 njih koji se okupilo, arlaucu, divljaju, pisu o jednom od njih koji se pijan posrao u gradski kos za smece i zaglavio se, dosla policija koja je opet zvala hitnu, a hitna ga uz pomoc policije jedva uspjela iscupati iz kante.
Jos je jedan djelatnik hitne rekao da se konzultirao s policijom u vezi toga da pozovu vatrogasce, ali onda su ga zajednickim snagama ipak uspijeli iscupati.
Lazu dok zinu.Jel se medij zove Informer?
Posto evo na HRT1 trenutno Dnevnik3 i kazu najmasovniji protest u zadnjih 10 godina.
То је СРБИЈА, није куловград.
Možda mu Čarapa nije dao reč kad je trebalo i to je cela suština njegovog odlaska. Hoće to kad se malo viskić više popije, da reč Vučićeviću a ono Krstić na redu da se dokaže Vučiću.Ali Krlo, najjaci utisak dana posle onog Brnabickinog "govnari".![]()