Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Verovatno... isto tako kad vlast broji, to je bilo možda do 2000 ljudi. I to sve ološ... finansira Soroš. Žuta patka.

Sad ih vlast zove lešinarima.

:D

Ne banalizuj i ne pokušavaj ti izanđalim metodama da namećeš da je preuveličavanje kao neka istina

Današnji protest nije bio masovniji nego onaj predhodni i to je činjenica

E sada što bi ti po SS metodi her Gebelsa da kreiraš istinu to je tvoj problem.

A kako ih valst zove i kako se međusobno časte, znaju oni najbolje međusobno ko su i šta su.. ne ulazim u njihove relacije

Lično ne želim da mi neko kreira realnost.. razumeo?

Možda izgube Beograd na sledećim izborima ali ne verujem da će van toga bilo šta izgubiti.
Nis, vrlo verovatno jer tamo imaju 3 klana koji udaraju jedno drugo medjusobno. Opet, sve zavisi verovatno od toga da li ce opozicija nesto da dobije od ovih protesta. Ako izdejstvuju nestranacki REM sa 5-5 glasova, ili gasenje jedne od dve televizije, onda ce da bude gusto.

Ne banalizuj i ne pokušavaj ti izanđalim metodama da namećeš da je preuveličavanje kao neka istina

A kako ih valst zove i kako se međusobno časte, znaju oni najbolje međusobno ko su i šta su.. ne ulazim u njiove relacije

Herr Vucic und Frau Rostova

A kako ih valst zove i kako se međusobno časte, znaju oni najbolje međusobno ko su i šta su.. ne ulazim u njihove relacije

Uf.. uff. ufff... Odmah neki ratoborni narativ...

Jel to dans bio kvaran sendvič?

Ne znam da li je protest bio masovniji nego prethodni ili nije. Svakako sa slika i snimaka vidim da je bio baš ali baš masovan.

Ni ja ne želim da mi realnost kreira neko, posebno ne predsenik koji od 150 0000 ljudi vidi 10 000 ljudi. Verovatno bi 100 000 zajedno sa svojim sinom bacio u mašinu za mlevenje mesa.

Ne lupetaj gluposti ti ćeš da oslobađaš Srbiju pišući idiotarije po krstarici

Ljotićevcu pregrejani, idi ohladi tu tikvu

Sorosevko , neprijateljko Rusije , sluskinjo NATO pakta , vasi veleizdajnicki dani su odbrojani. Narod je resio da vam vidi ledja

GOTOV JE!!!

Fwg2elGWwAEZJZA.jpg

Vlast i dalje gura taj nacin rada uvrede, bilo 5000, tuce, nasilnici, ustase, linc, silovanje , nasilje fazon. Nista nisu naucili.

Ovo vam dragi botovi nema veze sa opozicionim protestom, jer opozicija ne moze da izvede ni 30% ovih ljudi, ovo je protest koji je bio najmasovniji posle onog "Kosovo je Srbija" od 2000., i to vam je tako, i bolje vam je da vidite da je to tako i reagujete, da ne bude jos masovnije.

A ne da zabijate narodu prst u oko i dalje i merite ciji je veci.

Jel to po zakonu ideš na robiju ako vređaš predsednika ili si ti prosto sendvičar pa bi slao svakoga na robiju ko nešto kaže protiv predsednika?

Koji su to nasilnici u opoziciji izašli na ulice, na ove proteste?

Pa što ne cenzirišu rijaliti programe? Što ne zabrane promovisanje i forsiranje nasilja i koje kakvih kriminalaca po televizijama sa nacionalnom frekvencijom?

To su televizije sa nacionalnom frekvencijom. Ej, pa nije to neka tamo N1 televizija.

To je jedan od zahteva ovih protesta. Pa ajde onda bar to da ispuni.
A Vučić neće ništa da uradi po tom pitanju. Što to bar ne uradi i onako je dokon po ceo dan. Izađe u javnost i nazove narod lešinarima. Veđa narod čovek bez blama.

Pusti ti kućno vaspitanje. To je poseban problem a povezan je i sa time što se po televizijama forsiraju nasilnci i nasilje. Šta gore od toga da se predsenikov sin druži sa najvećim kriminalcem i monstrumom koji je bacao ljude u mašine za mlevenje mesa. To je primer predsenika kako treba vaspitavati decu, jel? Daj makar nemoj tovoje bandite i huligane da forsiraš na nacionalnim televizijama.
Po zakonu se odgovara ako vredjas bilo koga pa i predsednika,naravno.Nasilnici iz opozicije a na protestu su:Velja Ilic(napao svojevremeno novinara) Srdjan Nogo(pretio svojevremeno vesanjem)Nebojsa Zelenovic(incident sa prebijanjem vozaca bagera na mostu u Sapcu)Mladen Obradovic(vodja zabranjenog pokreta Obraz)Damjan Knezevic,Dragana Rakic iz DS poznata po nasilnom ponasanju u skupstini.Nema tv veze s nasiljem,to je do vaspitanja.I do roditelja,naravno.Pa gledao sam i ja kojekakve filmove kao klinac pa nisam nikoga ubo nozem ili pomislio da nabavim pistolj.

Back