Proteran zbog tri prsta iz Hrvatske i EU

Znaš kada je počeo rat?
Kad ste odlučili da vam je "manje prava" dovoljno opravdanje da dignete oružje i razarate gradove.

Promjena formulacije u Ustavu nije razlog za rat, ali je vama poslužila kao izgovor da tenkom rješavate ono što se drugima rješava na izborima.

Ako je deterioracija statusa bila toliki problem, onda se to rješava u saboru, sudu, institucijama. A ne pokoljem u Borovu Selu, logorima u Begejcima i minobacačima po Vukovaru.

I da, Hrvatska je nacionalna država hrvatskog naroda, kao što je i Srbija nacionalna država srpskog naroda. Razlika je u tome što mi zbog toga nismo razarali Novi Sad.

Biserko: Srbi su rat protiv Hrvatske pripremali od Titove smrti!​

Objavljeno: 29.12.2019

https://www.glasgacke.hr/?ispis=detalji&novost=25604&kat=69

3 prsta jesu na popisu uvredljivih i zabranjenih znakova. Na hrvatskom popisu. Svatko tko bude dizao tri prsta u Hrvatskoj, a da ga se ulovi, doživjeti će isto. Plaćanje novčane kazne + izgon iz Hrvatske i cijele EU na određeni vremenski rok. :kafa:
jer su strasna zlodela vrsena sa 3 prsta ( tupili vam srpski vratovi nozeve)
Nije nevin pozdrav kao ustaski pozdravi uz koje ni milion nije ubijeno

jer su strasna zlodela vrsena sa 3 prsta ( tupili vam srpski vratovi nozeve)
Nije nevin pozdrav kao ustaski pozdravi uz koje ni milion nije ubijeno
Srbi su išli iz Beograda klati po Vukovaru i Hrvatskoj s tri uzdignuta prsta.

463181582_2548589248674462_5895367290768328072_n.jpg

463181582_2548589248674462_5895367290768328072_n.jpg

Прво, то је објавио режимски бљиц, тако да у старту мислим да је измишљено, посебно што нема никаквих доказа.
Не кажем да се то није дешавало, јер и овде се протерују шипци који покажу орла.

Реално, замисли колико нормалне Србе боли к...ц да летују у Хрватској, а замисли тек колико нас боли к...ц што је неки ћаци отишао тамо, па га онда ови протерали. Пуцање к...а на макс.

Ubijeno 2 hilj prognano 200 hilj - ne, to je humanitarna akcija
Hm. Na suđenju Gotovini, odvjetnici su prošli sve jedno ime s Veritasova popisa. Od 2000 pobrojanih utvrdilo se da je stvarno ubijeno 68 civila. Varivode, gdje su počinitelji uhvaćeni i osuđeni i Dvor na Uni gdje su ubijeni pacijenti psihijatrijske bolnice, a počinitelj je nepoznat, budući da su tim krajem švrljale kojekakve muslimanske i srpske paravojne snage su najpoznatiji slučajevi. Ostali su ili bili djelatne vojne osobe i legitimno su ubijeni, zatim stradali u saobraćajkama po Srbiji, umrli od raka, ili su naprosto još uvijek bili živi.

Hm. Na suđenju Gotovini, odvjetnici su prošli sve jedno ime s Veritasova popisa. Od 2000 pobrojanih utvrdilo se da je stvarno ubijeno 68 civila. Varivode, gdje su počinitelji uhvaćeni i osuđeni i Dvor na Uni gdje su ubijeni pacijenti psihijatrijske bolnice, a počinitelj je nepoznat, budući da su tim krajem švrljale kojekakve muslimanske i srpske paravojne snage su najpoznatiji slučajevi. Ostali su ili bili djelatne vojne osobe i legitimno su ubijeni, zatim stradali u saobraćajkama po Srbiji, umrli od raka, ili su naprosto još uvijek bili živi.

Sram bilo činjenice.

"I opet toples u Omišu. Omiš grad slučaj".

Kako to obično biva, neki od tviteraša iskoristili su situaciju da "opletu po Srbima".

"Meni bi sto puta gore bilo, da mi dijete gleda tetovaze sa Dražom Mihailovićem, i kojekakvim svetosavskim rugobama, nego ženu u toplesu. Gledao sam i ja u si*e, buljio ko tele u šarena vrata, al' mog starog i staru bilo je baš briga. Niko nije ni obraćao pažnju. Goli, pa šta ?"

"I opet toples u Omišu. Omiš grad slučaj".

Kako to obično biva, neki od tviteraša iskoristili su situaciju da "opletu po Srbima".

"Meni bi sto puta gore bilo, da mi dijete gleda tetovaze sa Dražom Mihailovićem, i kojekakvim svetosavskim rugobama, nego ženu u toplesu. Gledao sam i ja u si*e, buljio ko tele u šarena vrata, al' mog starog i staru bilo je baš briga. Niko nije ni obraćao pažnju. Goli, pa šta ?"
Hajde ti kao Srbin, objektivan i neopterećen reci jel ljepše gledati u ženske sise ili u tetovaže Draže i svetaca i u što bi ti osobno radije gledao?

Back