Proteini u raznim formama

Neverovatno da whey vade iz surutke ( kompletan lanac aminokiselina ) ,a sama surutka na 100 grana ima 0,9 proteina.... Treba progutati litru te odvratne tekućine da uneseš manje od prosečne pola merice whey praška....
A od praška samo kenjjjas i prdiš i radi te placebo ...

Jedi piletinu mrateeeeee

Možda u njenom slučaju bolje onaj što polako otpušta (npr. milk & egg), osim ako trenira.
Da, bravo! Samo sam hteo da joj pojednostavim jer ipak to nije neka razlika koliko je reklamira fitnes industrija. Nema tu neke prevelike razlike koja se oseti osim kod profija.
Ima i masa biljnih proteina, ja sam uzimao svašta kao dodatak ishrani ali ni jedan, barem za mene, nije mogao da pridje klasičnom whey proteinu po pitanju ukusa. Ako je ukus gadan onda sve pada u vodu.

Neverovatno da whey vade iz surutke ( kompletan lanac aminokiselina ) ,a sama surutka na 100 grana ima 0,9 proteina.... Treba progutati litru te odvratne tekućine da uneseš manje od prosečne pola merice whey praška....
A od praška samo kenjjjas i prdiš i radi te placebo ...

Jedi piletinu mrateeeeee
Ja obožavam sirutku, pogotovo ljeti.
Svaki put dobijem preko litru i po kada pravim grčki jogurt, samo je onda tako ohlađenu pijem kao nespašen pa dobijem žgaravicu.

Kakvo mišljenje imate o proteinskim pudinzima, enerdži barovima, hlebovima, sladoledima i sl?
Kupih neki čoko puding, visok sadržaj proteina, 5 grama ugljenih hidrata od toga 4 grama šećera na 100g, itd. Na ukus isti kao bilo koji "normalni" puding.

Jedete li takve stvari? Da li su opasne na neki drugi način?
slobodno jedi, nisu opasne ni na koji način..
možeš sladoled da napraviš
iseckaš bananu, zamrzneš pa je staviš u nutribulet sa mericom proteina od čokolade ili koji već imaš

Back