- Poruka
- 18.293
Možeš i humus neki kvalitetniji, to su leblebije + tahini.Jedem i puter od kikirikija i tahini, obozavam oba![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš i humus neki kvalitetniji, to su leblebije + tahini.Jedem i puter od kikirikija i tahini, obozavam oba![]()
Što si se počela baviti nekim fitnessom?Jel štetno? Treba mi dosta proteina sad
Možda u njenom slučaju bolje onaj što polako otpušta (npr. milk & egg), osim ako trenira.Kupi kantu whey proteina to je zdrava dopuna proteinskoj ishrani.
Da, bravo! Samo sam hteo da joj pojednostavim jer ipak to nije neka razlika koliko je reklamira fitnes industrija. Nema tu neke prevelike razlike koja se oseti osim kod profija.Možda u njenom slučaju bolje onaj što polako otpušta (npr. milk & egg), osim ako trenira.
Ja obožavam sirutku, pogotovo ljeti.Neverovatno da whey vade iz surutke ( kompletan lanac aminokiselina ) ,a sama surutka na 100 grana ima 0,9 proteina.... Treba progutati litru te odvratne tekućine da uneseš manje od prosečne pola merice whey praška....
A od praška samo kenjjjas i prdiš i radi te placebo ...
Jedi piletinu mrateeeeee
Ja ne mogu surutku, ne ide mi nikako. Divim se i zavidim ljudima koji je piju i to još od kozijeg mlekaJa obožavam sirutku, pogotovo ljeti.
Svaki put dobijem preko litru i po kada pravim grčki jogurt, samo je onda tako ohlađenu pijem kao nespašen pa dobijem žgaravicu.
Od kozijeg ne, ali od kravljeg mi je super, pogotovo jako hladna, ali žgaravica...Ja ne mogu surutku, ne ide mi nikako. Divim se i zavidim ljudima koji je piju i to još od kozijeg mleka
Zavisi kakva je, nisu sve istog ukusa. Jedeš sir ili kiselo mleko?Ja ne mogu surutku, ne ide mi nikako. Divim se i zavidim ljudima koji je piju i to još od kozijeg mleka
Jedem ali surutku ne moguZavisi kakva je, nisu sve istog ukusa. Jedeš sir ili kiselo mleko?
Znam da smeta mnogima, ima specifičan ukus. Probao sam nekoliko, ali jedna brendirana je bila slatkasta i neutralna.Jedem ali surutku ne mogu
Meni ne smeta nego imam nagon za povraćanjem. Neki ukusi kad mi se ne svidjaju stvore mi taj nagon da ga povratim.Znam da smeta mnogima, ima specifičan ukus. Probao sam nekoliko, ali jedna brendirana je bila slatkasta i neutralna.
slobodno jedi, nisu opasne ni na koji način..Kakvo mišljenje imate o proteinskim pudinzima, enerdži barovima, hlebovima, sladoledima i sl?
Kupih neki čoko puding, visok sadržaj proteina, 5 grama ugljenih hidrata od toga 4 grama šećera na 100g, itd. Na ukus isti kao bilo koji "normalni" puding.
Jedete li takve stvari? Da li su opasne na neki drugi način?
Slaninica njet, maslinovo daSlanina
Kvalitetno maslinovo ulje
Humus pravim samaMožeš i humus neki kvalitetniji, to su leblebije + tahini.
Jedi piletinu mrateeeeee
Jedem ali nije dovoljnoPasuljem
Dovoljno za šta konkretno ? budi preciznaJedem ali nije dovoljno
Za dobijanje kg, i dalje mršamDovoljno za šta konkretno ? budi precizna
Pa uzmi whey gainer onda ,taj je pun UH ( uglj.hidrata) rokaj krompir , pirinač uz svaki obrok , ovas isto .... Nabacaj whey prašak u ovas ,dodaj jogurta,banane,rokaj sve u 16...Za dobijanje kg, i dalje mršam
Ne jedem UH, banane istoPa uzmi whey gainer onda ,taj je pun UH ( uglj.hidrata) rokaj krompir , pirinač uz svaki obrok , ovas isto .... Nabacaj whey prašak u ovas ,dodaj jogurta,banane,rokaj sve u 16...