Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 62.655
1) Jos jednom ponavljam, ja ovo nikad nisam napisala, molim te da mi ne pripisujes tudje reci.Aj polako da objasnim. Štrajkujemo od kada su počeli da uništavaju plate, da ste se malo interesovali ,znali bi, umesto pročitanog i štancovanih komentara ,pu ološi kukaju samo za pare. Niko nas nikad nije pitao koji su naši zahtevi, novinski članci su pisali ono što im se naredi. Zašto, razmislite sami, kome ide u prilog da ima neobrazovani naciju. Naše radno vreme, sledeće što se objašnjava po društvenim mrežama po sistemu ,pričala mi komšinica, imam dete u školi i slično. Kao kada BiH ja komentarisala, šta fali frizerki, malo radi, malo ćaska i debelo naplati, što je po meni sramota izreći o bilo kojoj profesiji kojom se nisi bavio. Naš odmor, od 30 dana godišnje, je u samo u julu i malo avgusta. Ja ne mogu uzeti odmor usred školske god recimo. Što se tiče plate, da ponovim ,baš me briga za plat,u ako sam svesno rizikovala otkaz, zašto mislite da se plašim da će mi uzeti i platu? Uzeli su nam dostojanstvo, plata je nebitna.
2) U redu, onda, posteno, i nemam vise zamerki barem sto se tebe i tvog stava tice, on je meni ispravan kad je tako. Kraj price.