Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.328
Lonac pasulja za 3 dana ,da vidis kako se gazi potrosacko drustvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Је ли брате....Kilo pasulja 400-500 dinara kilo rebaraca 2000 din kilo luka 150 din 200 grama aleve 600 din.
Pasulj za četvoro 3000 din.
Evo malo jeftinije. Paradajz supa, Ajnper juha, krompirusa, sataras, palenta, solo pasulj u sezoni paradajza...Је ли брате....
А јесте се сетили мало Овсене Каше,па Просо,па Качамак,па Ланено семе које туриш у Јогурт и које у потпуности замењује више него штетни бели Хлеб а НЕУПОРЕДИВО здравији..
Мислим,да је бар то јефтино?
Стављаш парадајз у Пасуљ?Evo malo jeftinije. Paradajz supa, Ajnper juha, krompirusa, sataras, palenta, solo pasulj u sezoni paradajza...
Ja uvijek imam bar jedan paket tortilja i napravim od onoga što nadjem u frižideru.
Salata.Стављаш парадајз у Пасуљ?
Неће пасуљ се разболи,том Приликом?![]()
Kupuju na dozvoljeni minus.lud narod
evo iz prve ruke
puni rafovi, puni magacini - kupuju ko kreteni
korisno samo za dugotrajne proizvodeKupuju na dozvoljeni minus.
Koliko žive imaš u tijelu?korisno samo za dugotrajne proizvode
konzerve i testenine
tako sam ja pretprošle godine pazario za 17.000 što na akciji što ovako, već krajem meseca to bilo 24.000
p.s. ostalo još malo od tih mega zaliha
Jel možeš ovo malo pojasniti, na što se točno misli? Samo na jednu plaću ili na primanja cijelog kućanstva? Da li se misli na hranu za jednu osobu ili po jednoj osobi ili na hranu za cijelo kućanstvo? Koliko to kućanstvo ima članova?
Ovo je jedna plata. Minimalna plata je 50 000 din. 70 80 je nesto malo iznad minimalna neka prosečna.Jel možeš ovo malo pojasniti, na što se točno misli? Samo na jednu plaću ili na primanja cijelog kućanstva? Da li se misli na hranu za jednu osobu ili po jednoj osobi ili na hranu za cijelo kućanstvo? Koliko to kućanstvo ima članova?
Evo npr. nas je četvero i mi mjesečno na hranu trošimo oko 650-700€. Ali tu mislim i na kozmetiku, higijenu, čišćenje, pizze vani, ćevape, tople sendviče...
Pa dobro. Kod nas je medijalna plaća oko 1200€. Nas je četvero i kažem trošimo oko 650-700€ na hranu, špeceraj mjesečno. To bi bilo oko 58% medijalne plaće (jedne plaće) za nas četvero. Kažem, bitno je koliko je članova kućanstva, koliko imaju primanja u tom kućanstvu...Ovo je jedna plata. Minimalna plata je 50 000 din. 70 80 je nesto malo iznad minimalna neka prosečna.
Dodaj na tu platu kiriju 300 400 evra i računi dodje još 200 evra.Pa dobro. Kod nas je medijalna plaća oko 1200€. Nas je četvero i kažem trošimo oko 650-700€ na hranu, špeceraj mjesečno. To bi bilo oko 58% medijalne plaće (jedne plaće) za nas četvero. Kažem, bitno je koliko je članova kućanstva, koliko imaju primanja u tom kućanstvu...
Onda hranu moze samo da sanjaš i crtaš.Pa dobro. Kod nas je medijalna plaća oko 1200€. Nas je četvero i kažem trošimo oko 650-700€ na hranu, špeceraj mjesečno. To bi bilo oko 58% medijalne plaće (jedne plaće) za nas četvero. Kažem, bitno je koliko je članova kućanstva, koliko imaju primanja u tom kućanstvu...
Stan je moj, ne plaćam ništa, računi za režije su oko 220-230€ mjesečno, bez mobitelaDodaj na tu platu kiriju 300 400 evra i računi dodje još 200 evra.
Samo kazem da ovde nije samo hrana problem. I ja imam svoje u drugom gradu i sa tom platom bih solidno ziveo u svome.Stan je moj, ne plaćam ništa, računi za režije su oko 220-230€ mjesečno, bez mobitela
Što da sanjam i crtam? Pa kažem ti da prosječno mjesečno trošimo oko 650-700€, nekad više, nekad manje. Ne kužim.Onda hranu moze samo da sanjaš i crtaš.
Pa i moji starci su u drugom gradu, ne žive u ovom gdje ja živim. Oni imaju svoje. Ja i žena imamo svoja primanja.Samo kazem da ovde nije samo hrana problem. I ja imam svoje u drugom gradu i sa tom platom bih solidno ziveo u svome.
Ne kazem da ti sanjas i crtaš. Nisi me razumeo. Mi u Srbiji mozemo da sanjamo i crtamo.Što da sanjam i crtam? Pa kažem ti da prosječno mjesečno trošimo oko 650-700€, nekad više, nekad manje. Ne kužim.
E ako nemas 700 dinara za pasulj Marijo , prebaciću ti na racun ,bitno je da se ti lepo isprdišKilo pasulja 400-500 dinara kilo rebaraca 2000 din kilo luka 150 din 200 grama aleve 600 din.
Pasulj za četvoro 3000 din.
Aha, OK. Evo vjerovao ti meni ili ne, ali evo recimo katalog od Plodina pred 12 godina, kad je Hrvatska ušla u EU.Ne kazem da ti sanjas i crtaš. Nisi me razumeo. Mi u Srbiji mozemo da sanjamo i crtamo.