- Poruka
- 94.840
??????zbog cega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
??????zbog cega?
ti imas lose misljenje, ja nemam.imas ruzno misljenje o postenim ali manje placenim poslovima
eto samo to pitanje: Sto je manje placen taj posao?imas ruzno misljenje o postenim ali manje placenim poslovima
ti imas lose misljenje, ja nemam.
Da nisi mozda prala sudove po kafanama pa znas sta prolaze te zene?
Ili mozda znas njihov profil?
Vidis, ja znam sta te zene prolaze i kako se osecaju i mogu da se zezam na konto toga.
To govori o vama i vasoj empatiji prema drugim zenama....samo da nije blizu vas, dok se vi borite protiv svojih muskaraca koristeci druge zene.to vise govori o vama i vasom drustvu !
Mislim da se stav menja što je osoba starija i to je zasnovano na činjenici straha od usamljenosti u starosti
??????
Jesi li na mene mislio?Kada vec komentarises i etiketiras, valjda si spremna o tome i da diskutujes?
Jesi li na mene mislio?
Ja jednostavno nemam mišljenje o tome..i zato mislim da bi tema
bolje zaživela na ljisu..eto.
Njoj kazem....imas ruzno misljenje o postenim ali manje placenim poslovima
moze da bude najbolja na svetu ..deliti svoj život sa osobom koja zivi od prostitucije je omalovažavanje samog sebe
pri tom ni zenske ni muske prostitutke ne osudjujem..to je njihov izbor i posao koji je usput receno težak
zamisli situasciju..sediš kod kuce i gledas tv dok ti zena sa kojom zivis se tog trenutka kreše u nekom hotelu, motelu , kolima i slicno
dolazi kuci , grli te i ljubi a samo sat vremena pre toga je nekom liku pušila za odredjenu sumu novca
za tako nesto morao bi da imas dobar želudac da to sve svariš i ponašaš se kao da je to najnormalnija stvar na svetu
![]()
Nije sve baš tako kako ti predstavljaš.
Svega ima kao i svuda u svemu pa i takvih situacija kakvu si navela.
Ali stvari su bitno drugačije od toga što ti predstavljaš.
Usluga je uvek sa kondomom pa i to famozno pušenje.
Naravno da može i bez prezervativa a što nije ni malo redak slučaj ali u tom slučaju i korisnik,korisnica i pružiteljaka ili pružitelj usluga idu na pregled pre odnosa o trošku korisnika/korisnice usluge.
Lekarski pregledi su u proseku jednom sedmično bez obzira na zaštitu i predhodne lekarske preglede u slučaju pružanja usluge bez zaštite.Tu se uvek radi o stalnim dobro poznatim korisnicama i korisnicima usluga sa kojima su izgrađeni odnosi.
Većina običnih partnerki ili partnera ni ne znaju čime se bavi njihov partner ili partnerka,niti mogu da posumnjaju.
Da.U svakom slučaju svi žele uslugu a niko ne želi stalan odnos.
Druga je tema i situacija u koliko se napusti posao.
To je samo posao.
Ne znam zašto bi neko napustio visoko profitabilni posao i ugrozio svoju egzistenciju zbog nekakve veze koja se može završiti bilo kada ili za koju se vidi da nije perspektivna.
Brak sa bivšim pružateljem ili pružateljkom usluga je uvek zagarantovano uspešan i vrlo stabilan.
Rizik uvek postoji od svega i svačega.ne ljubite se sa stalnim partnerom?
Skrining testovi na HIV (testovi na antitela, kombinovani testovi antitela/antigena) treba da se sprovedu da bi se otkrila infekcija ne ranije od dve do šest nedelja nakon moguće infekcije. Ako je rezultat negativan, test treba ponoviti nakon tri mjeseca.
DNK virusa hepatitisa B (HBV DNK) postaje pozitivna 20-35 dana nakon infekcije. Može se otkriti u serumu pri koncentracijama iznad 1012 kopija/ml. Koristi se za određivanje koncentracije virusa i na taj način za procjenu infektivnosti i za praćenje uspješnosti terapije.
Zbog znanja ili po cemu je to zagarantovano uspesan i vrlo stabilan ?
Rizik uvek postoji od svega i svačega.
Ni odlazak do svog kupatila nije bez rizika a ne nešto drugo.
Ljubljenje samo sa partnerom/partnerkom.
Ne ne menja činjenicu.ali ne mijenja cinjenicu da je jezik mozda dva sata pre lizao necij brezuljak ili navlacite prozirnu foliju preko vagine!?
a i ako je pusenje sa kondomom ipak je penis
šta bi bilo sigurno po tvomeNe ne menja činjenicu.
Ne nema nikakvih folija.
I šta sad?
Sad zamisli šta ja sve mogu reći i nabrojati.
Mnogo neprijatnije situacije od toga a vezano za korisnice i korisnike a ima vas mnogo.
Hoćeš da nabrojim?
Hoćeš da dozvoliš jedan takav post?
Ne verujem.
zvuči kao neka zajebancija kad se debeli lik krevelji dok peva
Meni je priča o seksualnoj prostituciji nezanimljiva. Zato ću da vam
ostavim pesmicu protiv ostalih prostitucija i odoh.
Sigurnost ne postoji.To je iluzija isto kao ravnopravnost ili sloboda ...šta bi bilo sigurno po tvome
Upravo tako.Iskreno,ne znam....mozda,mozda i ne...mislim da zavisi od toga kakva je osoba
mazohističkeNije mi jasno kada neko postavi ovakvu temu,kakve odgovore ocekuje.
Šta će ovo na ovaj pdf?
Hoces da kazes da jos u ovim godinama mogu.Pa i ovde se ljudi kresu ? Valjda ……
Hoces da kazes da jos u ovim godinama mogu.![]()
))))Hvala na detaljnom izveštaju.Ih pa znaš živimo smo još
Možda se malo proredi, mašina se ne pali često i traje dok je stroj uspostavljen ali se uživa
))))