nijevaljda
Obećava
- Poruka
- 84
da li biste bili sa partnerom za koga znate da živi od prostitucije?
Ne verujem da si ovo iskreno napisao..Sta me briga, ne kosta me nista jos mogu da upadnem preko reda.
ne bih iz više razloga...veza izmedju dvoje je intimna, vezana osecanjima , pripadanju, poverenjemda li biste bili sa partnerom za koga znate da živi od prostitucije?
Ma salim se, naravnoNe verujem da si ovo iskreno napisao..
moze da bude najbolja na svetu ..deliti svoj život sa osobom koja zivi od prostitucije je omalovažavanje samog sebeIskreno,ne znam....mozda,mozda i ne...mislim da zavisi od toga kakva je osoba
Pa gle,verujem da prostitucija nije niciji prvi izbor sto se tice profesije vec nesto kao nuzno zlo za prezivljavanje kada nema boljih opcija i da bi bar vecina ljudi koji se time bave izabrali bilo sta drugo ako im se ponudi opcija...a ja jesam neko ko bi presao preko tako neceg iz necije proslosti....jer je proslost proslost,pod uslovom da jeste proslost ili na putu da to postanemoze da bude najbolja na svetu ..deliti svoj život sa osobom koja zivi od prostitucije je omalovažavanje samog sebe
zamisli situasciju..sediš kod kuce i gledas tv dok ti zena sa kojom zivis se tog trenutka kreše u nekom hotelu, motelu , kolima i slicno
dolazi kuci , grli te i ljubi a samo sat vremena pre toga je nekom liku pušila za odredjenu sumu novca
za tako nesto morao bi da imas dobar želudac da to sve svariš i ponašaš se kao da je to najnormalnija stvar na svetu
Kakav ti je ovo naslov?da li biste bili sa partnerom za koga znate da živi od prostitucije?
Iskren odgovor pitanje nije tako neobično tijelo ili seksualni činovi se prodaju na mnogo načina preko kamere, telefona, pratnjeNije mi jasno kada neko postavi ovakvu temu,kakve odgovore ocekuje.
Pa gle,verujem da prostitucija nije niciji prvi izbor sto se tice profesije vec nesto kao nuzno zlo za prezivljavanje kada nema boljih opcija i da bi bar vecina ljudi koji se time bave izabrali bilo sta drugo ako im se ponudi opcija...a ja jesam neko ko bi presao preko tako neceg iz necije proslosti....jer je proslost proslost,pod uslovom da jeste proslost ili na putu da to postane
pitanje se odnosi na sadasnjost a ne na prošlostPa gle,verujem da prostitucija nije niciji prvi izbor sto se tice profesije vec nesto kao nuzno zlo za prezivljavanje kada nema boljih opcija i da bi bar vecina ljudi koji se time bave izabrali bilo sta drugo ako im se ponudi opcija...a ja jesam neko ko bi presao preko tako neceg iz necije proslosti....jer je proslost proslost,pod uslovom da jeste proslost ili na putu da to postane
aaa... seksualni činovi se samo računaju..Iskren odgovor pitanje nije tako neobično tijelo ili seksualni činovi se prodaju na mnogo načina preko kamere, telefona, pratnje
Zašto tema u 40+?da li biste bili sa partnerom za koga znate da živi od prostitucije?
Mislim da se stav menja što je osoba starija i to je zasnovano na činjenici straha od usamljenosti u starostiZašto tema u 40+?
ONa prostitutka a ti pošten..jad i čemer od ljubavnika.. a rogovi veći nego od bufala
![]()
a šta ako je sadašnjost u pitanju a ne prošlost ?
Neko recimo ide u firmu a neko ugovara termine za seks ?
Nije to uvek stvar licnog izbora nazalost...neko u to upadne jer bukvalno iz nekog razloga izgubi druge opcije za prezivljavanje.Na primer zavisnika/cu,bezkucnika/cu,ili tako nekog drustveno nepozeljnog/nepozeljnu ce mnogo teze primiti kao radnika/cu i za takve neke poslove....a i generalno uvek ima ljudi koji umeju da ekspoatisu one koji su na bilo koji nacin ranjivi i koje mnogu da navedu da pomisle da nemaju drugih sposobnosti ili opcija...pitanje se odnosi na sadasnjost a ne na prošlost
a ja opet mislim da je bavljenje prostitucijom licni izbor..na primer mozes da biras da peres sudove u nekom restoranu ili da se prostitišeš
Sta me briga, ne kosta me nista jos mogu da upadnem preko reda.
Pa, lepi izbor....gde da se javim u prostitutke?pitanje se odnosi na sadasnjost a ne na prošlost
a ja opet mislim da je bavljenje prostitucijom licni izbor..na primer mozes da biras da peres sudove u nekom restoranu ili da se prostitišeš
Premestiti temu na Ljis.
@Miris Pokošene Trave
Pa, lepi izbor....gde da se javim u prostitutke?
A recimo izaberes da peres sudove pored male plate, da bi opstala na tom mestu peracice sudova, mora da te kresne gazda, kuvar, menadzer poneka musterija i jos kada se kasno vracas neki prolaznik.
Kao gospodja prostitutka biras musterije....