Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ja ne bih vise da te zadrzavam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ti to napisala u privatnoj poruci, a da se ne mucis s tom toplom vodom preporucila sam ti elektricno jastuce koje moze da koristis kad gledas TV,hvala u svakom slucaju na razumijevanju... Ja svakako prije svega zelim pomoci sebi a za to trazim savjete od ljudi koji su na slican ili istovjetan nacin u problemu. I napominjem jos jednu stvar koju ja koristim u zimskim vremenima a to je da u ona gumena jastucad ili kako se vec zovu naspem toplu vodu i stavljam na donji stomak ili jednostvano sjedem na to po preporuci jednog urologa i pomazem mi takodje umanjeje tegobe...
Ja sam ti to napisala u privatnoj poruci, a da se ne mucis s tom toplom vodom preporucila sam ti elektricno jastuce koje moze da koristis kad gledas TV,
zvrjis na netu, a narocito uvece kad legnes da spavas. Iskljucuje se samo posle dva ( ili ) sata.

Pa sta mislis, gde to jastuce ja drzim? Meni su stopala uvek hladna, bez tog jastuceta ja uopste ne bih mogla da zivim. Super je i za ledja, vrat.Je l ima tako nesto za noge?Kad dodje zima a ja na kompu a dole mi sve izmrznu stopala.
![]()
Fitomedicinari lece kukuruz i suncokret od nekih parazita. Kakve veze sada ima prostata sa botanikom?Grejanje prostate pomaze u nekoj meri, a jos bolje u kombinacija sa nekim od sredstava fitomedicine.
stvarno ne znam sta reci posle ovoga... ali bar cu pokusati da ti pojasnim radovane al cisto sumnjam da ces shvatiti???? ja sam na forumu iskljucivo zbog problema koje sam imao jer mi je konstatovan prostatitis i ukljucivsi se ovdje i citajuci takodje komentare ljudi sa istim ili slicnim problemima pokusavam da vidim sta je najbolje za prostatitis i shvatio sam da bilo ljudi da su u srbiji, hrvatskoj, bih -prostor ex jugoslavije svima su vecinom terapiju urolozi propisivali antibitike i sl. a preporuka je da se uz to sto vise pije caj od koprive, brusnice itd. ... ovdje i na interentu sam od ljudi doznao za vrbovicu ali da ne bih sa tobom dolazio u polemiku kako je to jeste ili nije ne interesuje me rusko sranje zvat cu ovu biljku mala mlecika i kazem iskreno da pomaze ali ne lijeci...
1. jos jednom shvati Ja ne prodajem niti nudim sta ... fino lijepo sam procitao taj post za tu kamenu sol iz rusije i pitao jel ko koristio i jel mu sta pomoglo, a vjeruj ne znam da li je taj posto objavio neko sa podrucja sarajeva -terbevica ili iz srbije ili sa kosova ne znam....
2. sta mislis da odem ja sad na neki drugi forum i isto ovako pitam za ruski caj i nadje se neki idiot i kaze mi da ta trava uspjeva na podrucju trebevica a da je obicna kurcevacha
3. i ***** ti lijek koji se koristi 20 i kusur godina i nisi siguran da li si izljecen jer ga moras uzimati radi preventive
4. vrati se malo unazad na ovaj forum i od 600 i nesto komentara 300 je tvojih pa se malo onak zapitaj jel to uredu...
Da bi se stiglo do fitopatologije mora valjda prvo da se uci neka fitomedicina, kao i kod humane medicine.
Studijski program Fitomedicina drugog nivoa visokog obrazovanja predstavlja studijski program diplomskih akademskih studija. Po završetku diplomskih akademskih studija student stiče akademski naziv Diplomirani inženjer poljoprivrede – master za Fitomedicinu. U dodatku diplome navodi se i grupa izbornih predmeta. Na osnovu izabranih predmeta određuje se područje istraživanja, koje može biti: fitopatologija, poljoprivredna entomologija i zoologija, pestidi, herbologija i multidisciplinarnog karaktera.
Koju si ti od ovih oblasti specijalizovao? Herbologiju?
Nina je pobrisala postove , a ti si mene pitao kakve veze ima fitomedicina sa fitopatologijom, ja sam odgovorila, a ti se sada iscudjavas?Још само да нам објасниш каквих то додирних тачака има са простатитисом ?
Jos neko sa iskustvom u vezi Supoprosta, ima li novih...

... pa ti si naveo da si se izlijecio od prostatitisa a i dalje imas simptome prostatitisa, moja ti je preporuka posjeti urologa (imas ih par u srbiji vrhunskih strucnjaka za tu oblast) ili pij caj od vrbovice, pardon male mlecike