Prostatitis, upala prostate

• Začetnik teme Začetnik teme zlobo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro probacu Protamol Uno pa javljam dal ima promema.

Posebna upozorenja

Prostamol uno kapsule poboljšavaju teškoće kod uvećane prostate, bez uklanjanja uvećanja. Zato pacijenti treba redovno da posećuju svog lekara, a posebno u slučaju pojave krvi u urinu, prevelikog zadržavanja urina ili akutne urinarne retencije.
U slučaju pojave krvi u spermi, bolova u kostima ili ukoliko uz ranije navedene simptome benigne hiperplazije prostate dođe do gubitka apetita i telesne mase ili povišene telesne temperature, potrebno je odmah potražiti savet lekara.
Pre lečenja preporučuje se konsultacija sa lekarom osobama koje uz poteškoće sa mokrenjem pate od čestih uiroinfekcija, urolitijaze (formiranje i prisustvo kamenca u urinarnom traktu) ili pušačima. Za pušače postoji veći rizik od raka urinarnog sistema.
Osobe koje imaju porodičnu istoriju raka prostate, pre lečenja moraju se savetovati sa lekarom. Prijavljen je jedan slučaj krvarenja tokom operativnog zahvata povezan sa primenom Serenoa repens. Produženo vreme krvarenja možda je bilo izazvano poremećajem funkcije trombocita zbog inhibicije ciklooksigenaze posredovane Serenoa repens. Kao mera opreza, potrebno je prekinuti primenu Serenoa repens i proveriti funkciju trombocita pre operativnog zahvata.

Kao što stoji u ovom uputstvu, Serenoa nije baš bezazlena biljka.
A podatak da samo olakšava tegobe i ne rešava problem upale, po meni je diskutabilan sam po sebi. Pa ljudima treba sredstvo koje će smiriti upalu i vratiti žlezdu koliko toliko u prvobitno stanje ? Nije ona ni jeftina, da bi se koristila samo kao sredstvo za lakše ispishavanje.

Piše da je treba koristiti najmanje 3 meseca da bi se pokazali efekti.
Koji efekti ?
Hoće li prestati simptomi nakon tri meseca ?

Baš me interesuje da li je neko koristio palmu 3 meseca u kontinuitetu ?

Kakvi su rezultati ?

Možeš li malo precizirati to "ublažilo mi je tegobe dosta" ? Mislim, jesi li se rešio prostatitisa ili nisi ?

Koje simptome si imao, koji su simptomi nestali a koji nisu ?

Ljudima je ovde preko potrebno iskustvo iz prve ruke.

Da ne kupuju raznorazne suplemente (koji i nisu sasvim bezazleni) koji nemaju željeni efekat.

To bi trebalo biti i svrha ovog pdf-a, zar ne ?

Pa, mogli bi smo ovde ustanoviti neke osnovne parametre kako bi ljudi imali nekakvu osnovnu orjentaciju kada je prostatitis u pitanju.
Ja sam imao dosta izražene simptome prostatitisa, a nakon terapije ruskim čajem, i stotina i stotina sati "sauniranja" simptomi su nestali, ne svi u potpunosti, ali ipak dovoljno da kažem sebi da sam izlečio prostatitis.

SIMPTOMI PROSTATITISA SIMPTOMI POSLE TERAPIJE
Bol u krstima koji se spustao do repnih pršljenova i prostate. - Nestao je u potpunosti
Oštar bol prilikom napora da se izbaci poslednji mlaz mokraće (periodično se javljao) - Nestao u potpunosti
Bol prilikom ejakulacije (takođe periodično) - Nestao u potpunosti
Potpuni do delimični izostanak libida - Nije se više nikada ponovilo
Gubitak kontrole nad ejakulacijom (totalna nepredvidivost trajanja odnosa) - Nije se više dešavalo
Osećaj da imate lopticu za golf među nogama, kojoj smeta pravilno sedenje (trudite se da je ne pritisnete) - Ostala je navika krivog sedenja, zauzimanja položaja koji ne pritiska prostatu.
Problemi sa mokrenjem, osećaj nedovoljnog izmokravanja, nemogućnost zadržavanja mokraće - Nije se više nikada ponovilo tako nešto
Jaka neuroza, uslovljena nekom čudnom tenzijom koja je dolazila od prostate. - Nestala u potpunosti.
Čudan bol koji je polazio sa dna krsta, spustao niz nogu, do listova i završavao u peti - Nestao u potpunosti
Čudan osećaj, praktično senzor za jezive situacija (priče o povredama staklom, limom, žiletom) - Pulsiranje u prostati - Ostao je i danas
Peckanje prilikom mokrenja - Nestao je, ali ne tako brzo. Dugo godina posle nestanka svih simpt. Mislim da je bio psihološki indukovan ?

Ostala mi je još jedna "posledica" prostatitisa koju sam kasnije detektovao. Ne trpi forsiranje.
Čak nekoliko puta sam osetio nelagodnost koja se graničila sa nekom vrstom tupog bola niskog intenziteta kod višestrukog seksualnog odnosa? Naročito kod treće ejakulacije (u vremenskom rasponu od 10 h na primer). - Moglo bi se reći da mi je ovaj simptom takođe ostao.

Ne znam da li sam naveo baš sve simptome, davno je to bilo, ali mislim da su tu najvažniji.

pozz.... gdje se moze nabaviti taj ruski caj

U Josifu Pancicu, biljna apoteka kod Kalemegdana i kosta oko 210 dinara.

- - - - - - - - - -

Moj cale to pije stalno i pomaze mu sa prostatom.

- - - - - - - - - -

epilobium angustifolium i epilobium parvifolium - ista stvar u sustini.

- - - - - - - - - -

mala mlecika ili vrbovica.

- - - - - - - - - -

Мала млечика? је ли то врбовица?

jeste

Pozdrav ,problema imam u vidu cestog mokrenja i cestog kuvanja- pucketanja u delu predela besike i donjeg stomaka.

Nisam to mnogo mario dok mi nije odskoro pocelo da se odrazava na erekciju.
Ne dobija erekciju prostim uzbudjivanjem.Tesko je postizem posle duzih dodirivanja rukom i nprestanog uzbudjivanja.Sami penis je uvecan i kao da nikako posle polovicne erekcije da dodje do najmanjeg obima u skroz opustenom stanju.
Cim popijem velike kolicine tecnosti tera me da se ispraznim.
Prokleti urolog kaze da je mi je sve to zbog nervoze i da izmedju ostalog i pad pptencije je zbog ankcioznosti.
35 godina mi i eto trazim neke savete pomoc jel sam bas ocajan.

menjaj urologa - ovo mi ne deluje kao prost problem.

moguce je da ti motorika besike nije okej i cuo sam da urolozi to lako proveravaju, ali treba naci dobrog doktora

Da, da, da. Samo se pitam koji to "intelektualac" stavlja za avatara pogrešno napisanu reč .

Ko to reč MOZAK ne ume pravilno da napiše na engleskom ?

Pa umesto BRAIN napiše BREINE ?

:zcepanje:
Radovane, ti si živi diuretik!

Vidi koliko je tek varijacija na tu temu:

Breine.00.M.jpg

Ovo sve pisali oni neenglezi, što se prave Englezi kad smišljaju lična imena, ali im engleski slab!

:D

:zcepanje:
Radovane, ti si živi diuretik!

Vidi koliko je tek varijacija na tu temu:

Breine.00.M.jpg

Ovo sve pisali oni neenglezi, što se prave Englezi kad smišljaju lična imena, ali im engleski slab!

:D

Malo sam pregeldala po netu i nasla da :Име Бреине је јидиш име бебе . На јидишу значење назива Бреине је: Благословљено

ovo je za Radovana ..da vise ne pise gluposti i proziva Breine zbog njenog korisnickog imena

brisano je vise postova ..molite se posledji put da se vise ne prepucavate po temi a za pricu o cajevima; ruskim, eskmskim ili marsovskim imate temu Alternativa

Evo i ja da dodjem posle dugo vremena.
Moj problem prostate je sve bolji,a sacekacu jos malo da bi rekao da me je skroz proslo.
Moj glavni uzrok je Kandida koja mi je napravila haos u organizmu iako sam se resio i sve negativno ona mi se i dalje nalazila u prostati. Dijetama je sve vise i vise nestajalo tako dacu se javiti,ako mi se ne bude vracalo.
Ja sam potrosio gomile para na svakojake preparate i doktore sirom EU.
Provao sam milion cajeva i tableta itd.
Povrsno sam procitao,ali sam primetio da neko gore uzima prostamol uno. Prostamol uno je dobar preparat,ali su doze smesne. Te doze su toliko male da ne moze da se ocekuju neki spec rezultati. Preporucujem preparat koji sam ja uzimao Saw Palmetto Berries 1600din prati upustvo i to je to. Ako ti to ne pomogne posle na primer jedne kutije..trazi dalje,ali to je preparat kojima je mnogima pomogao.
Ima nus pojave,tako da obrati paznju ako ti se pojave da prestanes da uzimas. Ja sam imao male nus pojave kao vrtoglavica,ali sma nastavio da ih uzimam pa su posle i nestale ili bile jako male.
Ruski caj sam probao i nista..sto ne znaci da ne pomaze.
Treba sve probati i traziti i traziti i citati..bar je taj ruski caj jeftin.
Kad bi vam ja rekao da sma samo na cajeve potrosio izmedju 500i 1000eu.. ne biste mi verovatli:D

Poslednja izmena:
Jbt gde ste otisli sa ovim komentarima. Tema ne treba da se zakljucava jer sam se ja prikljucio posle par godina od postojanja i ovde upoznao dva druga sa kojima se i dan danas cujemo i razmenjujemo iskustva. Kome se ne svidja ne mora da ulazi ovde.
Ovde dolaze raznorazne osobe koje lupaju i koje govore neke bitne informacije. Na vama je da provalite ko prica gluposti a od koga mozete da cujete nesto pametno.Tako je na svim forumima pa je tako i ovde.
Temu ne treba zatvoriti jer se ja kacim s vremena na vreme i pisem svoja iskustva.
Potrebno je samo obrisati ove gore komentare koji nemaju veze sa problemom kojim se tema bavi.
Poz

Jbt gde ste otisli sa ovim komentarima. Tema ne treba da se zakljucava jer sam se ja prikljucio posle par godina od postojanja i ovde upoznao dva druga sa kojima se i dan danas cujemo i razmenjujemo iskustva. Kome se ne svidja ne mora da ulazi ovde.
Ovde dolaze raznorazne osobe koje lupaju i koje govore neke bitne informacije. Na vama je da provalite ko prica gluposti a od koga mozete da cujete nesto pametno.Tako je na svim forumima pa je tako i ovde.
Temu ne treba zatvoriti jer se ja kacim s vremena na vreme i pisem svoja iskustva.
Potrebno je samo obrisati ove gore komentare koji nemaju veze sa problemom kojim se tema bavi.
Poz
Ti si ovde stekao prijatelje, sve samo pisuci 11 prostoprosirenih recenica, ono, nije da nije moguce,
ali ti nista ovde nisi napisao sto bi moglo da bude od pomoci i koristi obolelima. Prvo su imao jedne bakterije, onda druge, svasta si probao,
sada ti je sve bolje i bolje, ali ocigledno nisi probao caj ( ruski) ili mozda jesi.
A to sto imas ovde drugare, to je ipak tvoja privatna prica, nas to ne zanima.

Koja je to travka koja resava probleme za 150din?

Ne postoji to tako covece.

Razmisli sam. Uvek ti takvi nude takva resenja - Jeftina, prosta lece 100% sa 0% efekta. Ta takva UTOPIJA ne postoji. Tako samo razmisljaju infantilna deca, koja veoma brzo nauce stvari u zivotu i steknu zivotno iskustvo pa ne mozes doveka da ih obmanjujes da postoji Deda Mraz. Provale da je to caletov kolega sa posla premaskiran.

Tako i ovo. Sad kao celokupna nauka i medicina ne moze olako da ti pomogne, a tamo neka travka od 150din ce da ti uradi ciribu ciriba i ti kao nov.

Malo naivno poverovati u to zar ne? Eno i onaj sto ti cak reklamirao jedinu travku na svetu navodno sto "pomaze" - Kanadski Putin caj - kaze da ga pio 20 godina i ceo zivot bio "kilavi radovan" i bolovao... Da to radi izlecio bi se za 2 meseca.

Nego pusti te fore. Sta treba da te sisa neko 20 godina da ga finansiras ?

Samo uvek imajte na umu da ce bolestan covek sve da uradi, samo da se izleci, uradice svaki iracionalnu stvar, a prepordavac, sarlatan i onaj koji zaradjuje na bolesnim ljudima TO DOBRO ZNA i uradice SVE i kazace vam SVE samo da zaradi na vama.

Pa makar i na sitno - 150 po 150 po 150.....

Sa ruskim čajem se družim već više od 20 godina . Pomogao mi je da se rešim prostatitisa, a danas ga povremeno koristim preventive radi. zbog opšteg zdravlja.
Već sam pisao da mi je pritisak 120/80 i enzimi jetre 14 i 17.
To mi je dovoljno.
A to, što se nekome ne sviđa Putin ?
To nema veze sa ovom temom o prostatitisu.

jel ko imao priliku da se sa ovim susrece i da koristi:
Prostata- Kamenoe maslo
15 $
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

KAMENO ULJE PROSTATA
Ljekovite kamene suze sa Altaja
Rijec je o senzacionalnom daru prirode,kome
priznanje odaju i narod i ruski naucnici.
Na Altaju,na jugu Sibira"rastu" kamene ,planinske,suze, ili kako se ovo cudo prirode jos naziva - kameno ulje.
Odredjene altajske stijene luce kamencice koji
podsjecaju na kredu i potpuno se rastvaraju u
vodi.Boja varira od bijele preko crvenkaste do zelenkaste u zavisnsti od kolicine minerala koje sadrze.
Stanovnici Sibira ga koriste u lijecenju svih
zdravstvenih poremecaja.Mora se rastvoriti u kljucaloj vodi.
U Sibiru nema oboljelih od PROSTATE
Na Altaju se rijetko koji muskarac susreo sa
upalom prostate,ito zahvaljujuci kamenim
suzama.Ne samo sto ih piju vec od njih prave i obloge,koje drze u predjelu prostate,minimum jedan sat dnevno.
sadrzi kalcijum, cink, fosfor, magnezijum,kobalt,selen,jod,vanadijum
Primjena
piti 3 puta na dan pola sata prije jela 0.05ml.tri dana pa praviti pauzu tri dana.
Piti izmedju 5 i 10 nedelja u zavisnosti od stepena oboljenja

Sa ruskim čajem se družim već više od 20 godina . Pomogao mi je da se rešim prostatitisa, a danas ga povremeno koristim preventive radi. zbog opšteg zdravlja.
Već sam pisao da mi je pritisak 120/80 i enzimi jetre 14 i 17.
To mi je dovoljno.
A to, što se nekome ne sviđa Putin ?
To nema veze sa ovom temom o prostatitisu.

Da, a sta cemo sto se to isto zove i "kanadski caj" i imaju ga cak i na zastavi !!!! "Putim" je samo metafora za caj da ga svojatas samo Rusima te navodis da je to samo original, a vidis vise je kanadski nego ruski. A i ti bese rece da ga sadis ili tako nesto, znaci i srbski je.

Celo ovo moje aludiranje oko "Putina" i "Rusije" koje svi primecuju, svi osim tebe, je zapravo ismevanje sarlatanstva. Naime, sarlatani imaju veoma poznat obicaj i dobro utvrdjenu strategiju da na bilo sta nadenu naziv "RUSKO TO I TO", i odmah ide prodaja jer se ljudi loze bez ikakve kriticke misli. Tako imamo rusko ovo, rusko ono i ljudi se prze, kao sto se isto prze kada se kaze "njemacki auto, njemacki lek" ili "spanska gitara", a ono sranje zivo. Da li bi pre neko kupio akusticnu flamenko gitaru iz Finske, Azerbejdzana ili iz Spanije? - Iako je u spaniji najgori kvalitet gitare recimo i izuzetno je losa, a umece gradjenja gitare - lose i amaterko? Pa naravno kupice iz spanije jer je to "SPANSKA GITARA" sto znaci mora da je najbolje to.

E tako i za "rusko" u svetu alternative.

Eno cak ima i onaj medij da li novina ili internet sajt, valjda se zove "Ruski doktor", i ljudi se loze na cudotvorna resenja i lecenja a zapravo opasno sarlatanstvo i gluposti, svaki moralan naucnik i lekar iz Rusije se grozi takvih medija i predstavljanja Rusije i ruskog.

E to meni smeta kada ti kazem "Putin caj" a ne sam Putin, to nema veze sa politikom uopste, mada i sam Putim mi nije ok drzavnik i vodja jedne nacije, jos malo pa kao ono dete u Koreji sto se igra nuklearnim naoruzanjem....

Poslednja izmena:
Pa dobro rođo, ne znaš ti valjda bolje od mene odakle sam pre 25 godina nabavljao taj čaj ?
Iz Novgorada direktno.

E sad, kako Novgorad ne pripada Kanadi već Rusiji, sasvim je valjda logično da su ga ovde u to vreme zvali RUSKI ČAJ .

Šta sad tu ima loše ?

I čemu ta RUSOFOBIJA kod tebe ?

Daj nagazi na loptu malo, upašćeš u oči baćuškama sine, a oni nisu baš puno tolerantni. Mislim Putina si ovde nazvao fašisoidnom spodobom ?

Našeg CARA pravoslavno-slovenskog ?

Sreća tvoja što su ti onaj post obrisali na vreme.

- - - - - - - - - -

jel ko imao priliku da se sa ovim susrece i da koristi:
Prostata- Kamenoe maslo
15 $
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

KAMENO ULJE PROSTATA
Ljekovite kamene suze sa Altaja
Rijec je o senzacionalnom daru prirode,kome
priznanje odaju i narod i ruski naucnici.
Na Altaju,na jugu Sibira"rastu" kamene ,planinske,suze, ili kako se ovo cudo prirode jos naziva - kameno ulje.
Odredjene altajske stijene luce kamencice koji
podsjecaju na kredu i potpuno se rastvaraju u
vodi.Boja varira od bijele preko crvenkaste do zelenkaste u zavisnsti od kolicine minerala koje sadrze.
Stanovnici Sibira ga koriste u lijecenju svih
zdravstvenih poremecaja.Mora se rastvoriti u kljucaloj vodi.
U Sibiru nema oboljelih od PROSTATE
Na Altaju se rijetko koji muskarac susreo sa
upalom prostate,ito zahvaljujuci kamenim
suzama.Ne samo sto ih piju vec od njih prave i obloge,koje drze u predjelu prostate,minimum jedan sat dnevno.
sadrzi kalcijum, cink, fosfor, magnezijum,kobalt,selen,jod,vanadijum
Primjena
piti 3 puta na dan pola sata prije jela 0.05ml.tri dana pa praviti pauzu tri dana.
Piti izmedju 5 i 10 nedelja u zavisnosti od stepena oboljenja

Pre će biti da oni umesto kafe (poput nas ) pune svakodnevno samovare ruskim čajem, a ne tim mineralnim napitkom od stena.

radovane, raso ja stvarno ne znam na cemu si ti... malo se otidji i prekontrolisi ali posebno vugla, jer ti najvecu fobiju imas od rusa. evo i ovaj njihov proizvod osporavas i nazivas ruskim cajem
drugo zamolio bih te nemoj uopste ni pozitivno ni negativno komentarisati sto ja napisem.... a ovdje su fino lijepo ljudi napisali sta je, odakle je i kako se koristi ova kamena sol (i gle cuda i ona ruska).. mene samo interesuje jel ko imao priliku da se susrece sa ovim ako jeste da napise svoj komentar i nista vise, ne treba mi palamudjenje o ruskom caju... HVALA

Back