Prostatitis, upala prostate

• Začetnik teme Začetnik teme zlobo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
radovane, raso ja stvarno ne znam na cemu si ti... malo se otidji i prekontrolisi ali posebno vugla, jer ti najvecu fobiju imas od rusa. evo i ovaj njihov proizvod osporavas i nazivas ruskim cajem
drugo zamolio bih te nemoj uopste ni pozitivno ni negativno komentarisati sto ja napisem.... a ovdje su fino lijepo ljudi napisali sta je, odakle je i kako se koristi ova kamena sol (i gle cuda i ona ruska).. mene samo interesuje jel ko imao priliku da se susrece sa ovim ako jeste da napise svoj komentar i nista vise, ne treba mi palamudjenje o ruskom caju... HVALA

Bravo., Upravo tako druze. To je ono sto ja "napadam" ali Radovan to ne percipira, misli to ima nekakvih veza sa Putinom. A zapravo lepo si rekao, vidis- svakom proizvodu nadenu ime - RUSKI TO I TO, i ljudi przenice, loze se. Zasto? - Pa rusofilija.

Da li ja imam rusofobiju? - Ne. Nemam ni homofobiju ali nisam za zabranu koje su u rusiji povodom ovoga. Dakle nije to rusofobija nego neki BUNT, bunt zbog UGROZENIH. Tamo su gejevi ugrozeni, a ovde kod nas su ugrozeni naivni bolesni ljudi koji misle da prefix "ruski" cini neku alternativnu splacinu cudotvornom jer - "pa to je rusko to i to, znaci nema sumnje, znaci leci sve, pomaze mnogo pre i bolje nego da je finsko, ili portuglasko.

Isti trip kao sto se nasa raja lozi i na njemacki auto i cuveni Vw golf je golf Vw. Na ovaj nacin se MANIPULISE LJUDIMA, a ja sam mrzitelj manipulacije ljudi iz bilo kog razloga, a ponajvise mrzim kada se manipulise bolesnima RADI NOVCANE ZARADE.

jel ko imao priliku da se sa ovim susrece i da koristi:
Prostata- Kamenoe maslo
15 $
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

KAMENO ULJE PROSTATA
Ljekovite kamene suze sa Altaja
Rijec je o senzacionalnom daru prirode,kome
priznanje odaju i narod i ruski naucnici.
Na Altaju,na jugu Sibira"rastu" kamene ,planinske,suze, ili kako se ovo cudo prirode jos naziva - kameno ulje.
Odredjene altajske stijene luce kamencice koji
podsjecaju na kredu i potpuno se rastvaraju u
vodi.Boja varira od bijele preko crvenkaste do zelenkaste u zavisnsti od kolicine minerala koje sadrze.
Stanovnici Sibira ga koriste u lijecenju svih
zdravstvenih poremecaja.Mora se rastvoriti u kljucaloj vodi.
U Sibiru nema oboljelih od PROSTATE
Na Altaju se rijetko koji muskarac susreo sa
upalom prostate,ito zahvaljujuci kamenim
suzama.Ne samo sto ih piju vec od njih prave i obloge,koje drze u predjelu prostate,minimum jedan sat dnevno.
sadrzi kalcijum, cink, fosfor, magnezijum,kobalt,selen,jod,vanadijum
Primjena
piti 3 puta na dan pola sata prije jela 0.05ml.tri dana pa praviti pauzu tri dana.
Piti izmedju 5 i 10 nedelja u zavisnosti od stepena oboljenja

Ja bih se pre opredelila za Radovanov kanadsko-ruski caj jer za taj caj zaista svuda stoji da pomaze kod bolesti prostate.
Ovo kameno ulje cenim da je petrolej, ima toga i u Tirolu , i tamo ( ukljucujuci Austriju, Bavarsku, Svajcarsku) ljudi su to nekada
koristili, ali za neke kozne bolesti, reumu, kozmetika itd.
Ovi u Tirolu koriste to ulje dobijeno iz kamenih stena jos od 14.veka, prvo za lampe, a onda su otkrili i lekovita dejstva,
ali samo za spolja.

https://www.medpex.de/testbericht/tiroler-steinoel-hautbalsam-p2679237/
Te laze i paralaze iz Rusije i saveti u kojima naftu nazivaju romaticno i poeticno nekakvim suzama , okaci macku o rep.

"Ne samo sto ih piju vec od njih prave i obloge,koje drze u predjelu prostate,minimum jedan sat dnevno.
sadrzi kalcijum, cink, fosfor, magnezijum,kobalt,selen,jod,vanadijum"
.....................................................................................................................................................
Pa evo nama leka za prostatu.
Mineralne obloge.
Pa to je veliki napredak. Koji vidim i zli podržava.

Samo bih voleo da mi neko objasni koji od ovih elemenata ima antiinflamatorno dejstvo, a koji je alfa 5 inhibitor ?

@Bruzli
Smesno je i besmisleno uopste i diskutovati da neko mrzi ili voli neki narod, drzavu, civilizaciju ( A Rusija je to sve sa sve jel Putinom;))
Ti naroCki recepti, cajevi svuda postoje i postojali su jer su ljudi lecili nekim biljkama pa tako imamo i neke savete kako su se Indijanci
lecili, a naravno i Kinezi, Japanci, ljudi iz Sibira ili iz Afrike.
Danas je medicina drugacija ( medicina je i farmacija, hemija, a danas narocito i savrsena elektrotehnika kombinovana sa digitalizacijom)
tako da ako neko ( imamo slucajeve sa ovog foruma ovde) ceka na neki gama noz ( koji je iz Svedske) da mu operise glavu, ili na hemoterapiju,
ili na neki pregled skenerom , onda to sve sa naroCkom medEcinom nema nikakve veze nego iskljucivo i samo sa naukom i tehnologijom
koja nikako nije iz Rusije. U siromasnim drustvima, ali i totalitarnim ( a Rusija jeste i jedno i drugo) nazalost niko ne ulaze u studije, projekte,
svako grabi za sebe licno ( sada, s Putinom to i nema veze, ali je to taj mentalitet) pa tako nije moguce da neko ulozi 100 miliona u neki projekat
kao sto to na primer Siemens decenijama u Nemackoj radi i samo tako moze razvoj i nauka da funkcionise.

Ti si ovde stekao prijatelje, sve samo pisuci 11 prostoprosirenih recenica, ono, nije da nije moguce,
ali ti nista ovde nisi napisao sto bi moglo da bude od pomoci i koristi obolelima. Prvo su imao jedne bakterije, onda druge, svasta si probao,
sada ti je sve bolje i bolje, ali ocigledno nisi probao caj ( ruski) ili mozda jesi.
A to sto imas ovde drugare, to je ipak tvoja privatna prica, nas to ne zanima.

Imam dva prijatelja koji imaju isti problem kao i ja i prenosimo iskustva jedno drugom vec minimum godinu dana.Prvi kontak je napravio decko iz vojvodine kog je interesovalo kako sam prosao u italiji na direktnoj inekciji u prastatu.Hrvat je prijatelj sa njim i onda mi se on javio tako da odrzavamo kontakt. Koliko znam ni jedan ni drugi vise ne ucestvuju na forumu jer ovde nemas sta da cujes pametno, jer ljudi kao sto si ti ubijaju vreme viseci na forumu i na svaku temu imaju nesto da napisu. Ocigledno nemas pametnija posla vec da po ceo dan citas razne teme i piskaras iz dosade. Ko sa obavezama moze da napise 39.208 poruke sa dnevnim prosekom od 10,02 i jos kao zensko da ucestvuje na forumu za prostatu.

Da si sa namerom usla na ovu temu i da imas problem mozda bi ti nesto i pomoglo od svega sto sam pisao. Ja mogu da tvrdim da sam najvise prosao (u vezi prostate)od svih ovih koji su ucestvovali na ovom forumu. Da si citala a ne lupala videla bi da sam pisao opsirno sta sam radio i sta sam probao.
Mislim da je suvisno da se dopisujem sa tobom jer od kad si usla na ovu temu nisi napisala nista vezano za temu vec pises gluposti koje tebe ne doticu.
Da probao sam ruski caj. Da si citala moje komentare videla bi sta sam pisao o caju.
Ubijas vreme ovde i pises iz dosade.Tako da sa tobom vise necu komentarisati.Jednostavno te necu primecivati.
Ovde jednostavno treba moderator koji bi uredjivao ovu temu i brisao glupe komentare.

Poslednja izmena:
Hvala sto si podelio sa nama isjustvo iz Italije, citao sam i na stranim sajtovimada treba biti oprezan sa intraprostaticnim injekcijama.

Slazem se sa tobom u svim navodima u ovom postu. Dedelim pozitivno iskustvo sa tobom u vezi dr. Vinke.

Kako ti je ustanovljena hlamidija?

Ja nemam ni gljivica ni bakterija u ejakulatu, urinokultura sterilna, klasicne tegobe za prostatitis, a profesionalnu sumnju na potpuno drugu etiologiju simptoma. Jedino lecio ureaplazmu koju su ustanovili preko PCR urina.

Sve najbolje!

Meni nisu nasli nista u ejakulatu,a radio sam ga i u Srbiji, Italiji i Spaniji. U italiji je radjen na bukvalno sve sto ima. Nikakve gljivice mi nisu nadjene.
Jednostavno mi je bolje kad smanjim ugljene hidrate i pojacam malo proteine.Ne znam da li sam napisao do sad. Kad uzmem aktivni ugalj.. svaki simptomi nestaju
Hlamidija mi je pronadjena jednostavnim uzimanjem uzorka iz uretre oni stapicem.

Poslednja izmena:
Dzoki kazes koristio si i "ruski" caj tj kanadski caj... tj kako mu bese pravo ime nesto Epi bla bla. I kakva su iskustva, je l te izlecio, je l to lek, kao sto Radovan tvrdi?

Nije, koristio sam ga mozda 3nedelje i odustao sam(ne secam se bas najbolje). Problem prostate je kod svih razlicit tako da ja verujem da morate sve i svasta da probate i nadjete sta vam odgovara. Mozda je njemu pomogao Ruski caj,ali u mom slucaju nije delovao uopste.Sad mozda sam ga koristio prektratko,ali ovo sto sam ga uzimao.. nije delovalo.
Ljudi pisu svasta,ali da ima univerzalnog leka za sve odavno bi se proculo i resio bi se problem. Kao sto je Radovan pisao,ni sami naucnici ne znaju cemu sve sluzi prostata i kako ceo problem nastaje.
Morate da trazite sta vam odgovara i da citate iskustva.
poz

radovane, raso ja stvarno ne znam na cemu si ti... malo se otidji i prekontrolisi ali posebno vugla, jer ti najvecu fobiju imas od rusa. evo i ovaj njihov proizvod osporavas i nazivas ruskim cajem
drugo zamolio bih te nemoj uopste ni pozitivno ni negativno komentarisati sto ja napisem.... a ovdje su fino lijepo ljudi napisali sta je, odakle je i kako se koristi ova kamena sol (i gle cuda i ona ruska).. mene samo interesuje jel ko imao priliku da se susrece sa ovim ako jeste da napise svoj komentar i nista vise, ne treba mi palamudjenje o ruskom caju... HVALA

Ви из Конфедерације сте баш чудни.
Дођете на Крсту, избаците нам некакву наводно руску креду на растварање и забраните нам да о њој пишемо негативне коментаре ?
Да ли је то у Сарајеву уобичајено ?

ja te stvarno ne mogu shvatiti a i necu uopste da se trudim da te shvatim... ali ako te vec interesuje kod nas je normalno da covjek kaze i iskaze svoj stav i da ostane pri tome i to postujemo, ali ako vec tako nastupas onda nemoj da kritikujes druge koji rade isto sto i ti... ne znam ko je tacno ali je znaci postavio post da ova kamena sol lijeci probleme prostate i to je neko drugi pisao a ne JA... i ja pitam nekog da li je probao i da li ima efekta, isto kao i ti koji reklamiras taj ruski caj i nemoj onda da meni stvaljas u prilog da ja nesto o tome, imas post i stranicu i sa njima razglabaj o toj kamenoj soli i dejstvu ja stvarno ne znam kako to i da li djeluje zato sam i pitao... a ujedno procitao sam par ovdje komentara ljudi koji su probali taj ruski caj i nisu bas nekog odusevljenja da pomaze...
i da se vratim na temu moji problemi su prostatitis i najbolje se u pomaganju oko problema prostate pokazao caj od vrbovice i caj od koprive ili zzare sa korjenom... et toliko od mene

ja te stvarno ne mogu shvatiti a i necu uopste da se trudim da te shvatim... ali ako te vec interesuje kod nas je normalno da covjek kaze i iskaze svoj stav i da ostane pri tome i to postujemo, ali ako vec tako nastupas onda nemoj da kritikujes druge koji rade isto sto i ti... ne znam ko je tacno ali je znaci postavio post da ova kamena sol lijeci probleme prostate i to je neko drugi pisao a ne JA... i ja pitam nekog da li je probao i da li ima efekta, isto kao i ti koji reklamiras taj ruski caj i nemoj onda da meni stvaljas u prilog da ja nesto o tome, imas post i stranicu i sa njima razglabaj o toj kamenoj soli i dejstvu ja stvarno ne znam kako to i da li djeluje zato sam i pitao... a ujedno procitao sam par ovdje komentara ljudi koji su probali taj ruski caj i nisu bas nekog odusevljenja da pomaze...
i da se vratim na temu moji problemi su prostatitis i najbolje se u pomaganju oko problema prostate pokazao caj od vrbovice i caj od koprive ili zzare sa korjenom... et toliko od mene

Caj od vrbovice je taj ruski caj koji i Radovan ovde propagira, predlaze, kune se u njega.
Sad, ta vrbovica ima u svakom jeziku svoje ime, ima i latinsko, ali je sve to jedna te ista biljka.
Caj od te vrbovice i caj od kopriva odavno se koriste i kod zapaljenja besike i kod nekih nezgodacija sa prostatom.
Ja nisam recimo ni znala ( sada cuh od tebe ) da se na srpskom zove vrbovica, na engleskom je fireweed, na nemackom weidenrösschen,
pri cemu je Weiden takodje vrba, a weed je i na engleskom vrba). Prema tome Radovan je u pravu samo sto zeza sa ovim nazivom " ruski caj",
a pod tim nazivom stvarno svaki covek pomisli na pravi ruski caj koji ne leci nista, pije se kao kafa.

A koji je sad pa to "ruski caj" koji ne leci nista i pije se kao kafa a koji je "Ruski caj Radovana" ?

A kako je moguce da bojs71 kaze da pio "ruski caj " i ne pomaze ne deluje, a zatim pio "caj od vrbovice" koji je samo drugo ime za ruski caj i navodno POMAZE.

Haha, onda on ispade kao oni ljudi iz kontrolnih i experimentalnih grupa, pa kada jednoj grupi daju placebo ona se istripuje da leci, tj kada daju lek a ono osoba dozivi nocebo efekat pa istice da ne leci lek i da je osobi jos gore nego sto jeste (a zapravo nije joj gore nego je nocebo efekat u pitanju).

Eto toliko o tim cajevima, dokazano u praksi da ne pomazu mnogo, cim mu promenis ime i das "Secernu vodicu" pacijentu da se ne cuje ono magicno "ruski" odmah ne leci.

I eto bio sam izgleda u pravu - cim ljudi cuju da je nesto "rusko to i to" odmah se naprze kao przenice i tripuju da to mora da pomaze. Isto tako i za nemacki auto, pa neka je star i 30godina ili francuski parfem, "italijansku modu (iako je nesto najsmesnije iskreirano ali to je italijanska moda mora da je mnogo dobro" itd.

Ljudi se iracionalno prze na razne stvari, a istina i objektivni fakti ih mnogo ne interesuju.

Evo ja se przim na Svajcarsku, sto nema neki caj da se zove svajcarski caj, ili pak svajcarski kakao, ili svajcarska kafa, odmah bi mogli da uvalite bRu zLiju da kupi 10 kg-a caja, kafe i kakaa.

Ето, видите колико људи мало познају ову проблематику. Сви су чули по нешто, али нико није сигуран шта је шта овде у ствари.

Једини сам на овом пдф-у који за себе може рећи да је излечио простатитис.

Сви остали учесници (изузев ових подхебавача) то за себе не могу рећи.

И лечење је трајало доста година, не могу сада прецизно да тврдим, али од друге године факса, па до 30-те или 31-е. Знам да сам се оженио са 29 и имао пар година проблема са супругом, која никако није могла да схвати да ми није до онога. Мада се ту радило о можда неколико краткотрајних напада које сам брзо санирао (5-7 дана). Али, хебига, кад те стисне, не пада ти секс ни на памет, а жена млада, гледа ме подозриво и мисли "ма овај мене зеза, сигурно има швалерку".
И тако настаје хаос. Још је знала да сам имао буран момачки живот ?
На моју срећу, то је кажем трајало само пар првих година брака и потом су сви симптоми простатитиса нестали.

Факултет сам завршио у року, оженио се у 29-тој, што значи да сам се са простатитисом носио 7-8 година.
Ако изузмемо године потрошене на узалудно леченје антибиотицима, (3-4), остаје можда исто толико на лечење чајем и саунама.
Сад, то лечење је морам признати, било симптоматично, што је била моја грешка. Кад ме стисне ја прионем на терапију, а чим ме попусти ја престанем. Мада сећам се, у почетку сам кувао чајеве чак и 3-4 месеца, током целе зиме сећам се. Касније по месец - два дана, потом по десетак дана, и при крају је било довољно и само неколико дана да се простата умири.

Трајало је то годинама синовци.

То је истина, од које се не може побећи.

И сад овде неко рече да је пио неки чај (наводно руски) петнаестак дана , није му помогао, и распитује се даље о некаквој креди која се размути у води и попије ?

Ало бре људи. Па није човек Lumbricus terrestris.

..................................................................................................
Прави руски чај је кипровина, врбица. Врбица се зове зато што има листове идентичне врби.

А "руски чај" о ком Рајела пише, који се пије уместо кафе је камелија, чајна биљка, чајевац, пуна кофеина, и стварно ништа не лечи.

Мала млечика је трећа биљка, многи је користе, али се још нико овде није похвалио да је са њом излечио простатитис. Исувише је блага изгледа ми.

Poslednja izmena:
Hahaha Radovane a koji si ti faks zavrsio to, kada vec napisa? Ajde kazi da i tebi udarimo navodnike. Rekao si da si studirao nesto kao Mikelo pre 30ak godina pa malo i zaboravio kako se pisu liNfociti.

U Svakom slucaju, koji god faks da si zavrsio, tvoje pisanje ovde, i pisanje autora sajta ruskicaj tacka kom (il kako vec) imaju iste identicne pravopisne i strucne greske, sto je lepo provalio "@Mozak na engleskom" "forumasica".

da te ispravim bruce lee... ja nisam rekao da sam JA koristio "ruski" caj, vec da sam od par forumasa ovdje koji su pisali da su koristili i nisu pod nekim dojmom da im je pomogao.. Ja jesam koristio i koristim i dalje kad malo osjetim nelagodu ili kad su zimski dani caj od vrbovice i vjeruj da sam iskusio da pomaze, ublazuje tegobe ali ne lijeci....
i koliko vidim da si uz radovana i njegovo stajaliste, Ja postujem radovanovo misljenje kad je rekao da je bolovao i izlijecio se "ruskim" cajem, ali ne mogu da shvatim da covjek pobija sve druge teorije i metode lijecenja i samo je djelotvoran taj njegov caj... i to postujem i ko hoce prihvatit ce tu njegovu sugestiju i pokusati se lijeciti kao i on, ali da toliko uporan bude da sve ovdje forumase ubjedjuje da je samo ispravan nacin lijecenja ruskim cajem je vec pretjerivanje na ovom chatu...
i molio bih te ako si ti u mogucnosti da mi objasnis FENOMEN .. internet, svi travari pa cak i poznata travarka Marija iz Austrije, pa svi urolozi na interenetu i u stvarnosti ( ja sam pisao cetiri urologa sam posjetio) i svi su dali istu dijagnozu prostatitis i fino lijepo ljudi kazu prostatitis je NEIZLJECIVA bolest.... ccccc ono radovan se izlijecio
drugo uzmi sa ekonomskog stajalista pa da neko ima taj lijek bilo da su rusi, kinezi, indijanci .. koliko ljudi u svijetu boluje ili ima problema sa prostatom zar ne bi vec neko to bacio u industriju i zaradio ogrmone svote novca... o cemu pricamo onda
HVALA ....

Ето, видите колико људи мало познају ову проблематику. Сви су чули по нешто, али нико није сигуран шта је шта овде у ствари.

Једини сам на овом пдф-у који за себе може рећи да је излечио простатитис.
Сви остали учесници (изузев ових подхебавача) то за себе не могу рећи.

И лечење је трајало доста година, не могу сада прецизно да тврдим, али од друге године факса, па до 30-те или 31-е. Знам да сам се оженио са 29 и имао пар година проблема са супругом, која никако није могла да схвати да ми није до онога. Мада се ту радило о можда неколико краткотрајних напада које сам брзо санирао (5-7 дана). Али, хебига, кад те стисне, не пада ти секс ни на памет, а жена млада, гледа ме подозриво и мисли "ма овај мене зеза, сигурно има швалерку".
И тако настаје хаос. Још је знала да сам имао буран момачки живот ?
На моју срећу, то је кажем трајало само пар првих година брака и потом су сви симптоми простатитиса нестали.

Факултет сам завршио у року, оженио се у 29-тој, што значи да сам се са простатитисом носио 7-8 година.
Ако изузмемо године потрошене на узалудно леченје антибиотицима, (3-4), остаје можда исто толико на лечење чајем и саунама.
Сад, то лечење је морам признати, било симптоматично, што је била моја грешка. Кад ме стисне ја прионем на терапију, а чим ме попусти ја престанем. Мада сећам се, у почетку сам кувао чајеве чак и 3-4 месеца, током целе зиме . Касније по месец - два дана, потом по десетак дана, и при крају је било довољно и само неколико дана да се простата умири.

Трајало је то годинама синовци.

То је истина, од које се не може побећи.

И сад овде неко рече да је пио неки чај (наводно руски) петнаестак дана , није му помогао, и распитује се даље о некаквој креди која се размути у води и попије ?

Ало бре људи. Па није човек Lumbricus terrestris.

..................................................................................................
Прави руски чај је кипровина, врбовица. Врбовица се зове зато што има листове идентичне врби.

А "руски чај" о ком Рајела пише, који се пије уместо кафе је камелија, чајна биљка, чајевац, пуна кофеина, и стварно ништа не лечи (за јачање организма).

Мала млечика је трећа биљка, многи је користе, али се још нико овде није похвалио да је са њом излечио простатитис. Исувише је блага изгледа ми.

Кад се погледа са стране, овде влада прилична конфузија, што нормално збуњује људе. Покушавам да мало појасним ситуацију, јер како видим, имам најдужи стаж што се простатитиса тиче, а понављам - једини сам овде са излеченим простатитисом.

Епилобиум анг. је дивља биљка севера, у Србији позната као руски чај (јер нам је одувек долазила из Русије). За време СССР-а и старе Југе могла се наћи код нас у продаји. И како ми је ћале причао, није била јефтина. Причало се да је била јако добра и лековита (као чај). Има лист идентичан врби (90% људи не би уопште направило разлику) и зове се ВРБОВИЦА баш из тог разлога.

Епилобиум пар. или мала млечика је данас плантажно гајена биљка умерено континенталне климе, (има је и код нас поред река, језера, мочвара), јефтина је али знатно блажег дејства од руског чаја.

Овде имамо прву ПРЕВАРУ коју је још Марија Требен направила.

Вероватно, како би избацила јаку руску конкуренцију - епилобиум анг. који је доминирао Европом у то време , и у игру убацила свог фаворита (који је слободно растао њој надохват руке), она напише да се руски чај не сме користити за лечење простате ( БЕЗ ОБРАЗЛОЖЕНЈА ЗАШТО ) а свом фавориту малој млечики додели име ВРБОВИЦА ?
Јако лукав потез, дотадашнји корисници врбовице која је стизала из Русије (и била јако скупа) настављају да користе "врбовицу" по истој цени (коју је Марија набављала за багателу). Сад, што дејство није било исто, боже мој, нема везе, важно је да се Марија обогатила и постала позната траварка и списатељица.

Тако да ми и данас купујемо лепо упаковане чајеве од мале млечике -"врбовице" , која није ни прићи правој врбовици.

Да је ова моја констатација истинита, може се свако уверити. Довоњно је погледати фотографију једне и друге биљке. Јасно се види која од њих има лист идентичан врби, а која не. Али шта да се ради, у Маријино време није било интернета, па јој је превара прошла, а ко ће у кеси самлевеног чаја знати какав је био лист ?

Неко је овде поменуо јефтин чај од 150 дин, наводно од Епилобиум анг. - руског чаја. Који је евидентно јефтинији него што се продаје у Русији где је дупло скупљи.
Значи да се мала млечика данас већ отворено продаје под лажним именом - још једна ПРЕВАРА?

Рајела се дотакла и оне НАЈВЕЋЕ ПРЕВАРЕ, која је данас уобичајена. Западна индустрија чаја (мултинационалне комп) већ дуже од сто година ваља камелиа син. чајну биљку, чајевац, под брендом - руски чај. Биљку чија је постојбина Индија. Плантажну биљку која се данас највише узгаја на тлу Африке.

И њу вам нуде као руски чај ?

Када се каже руски - мисли се на географско порекло. Српска малина, кинеска свила, персијски тепих, египатске пирамиде, енглески штоф, немачко пиво, француско вино и тд и тд.

Како сад може нека афричка или индијска биљка одједном постати руска, обзиром да се клима драстично разликује.
..........................................................................................................................................................................................................

Верујем да нема човека који је више прочитао у вези простатитиса, и лековитих биљака које су са њим повезане, тако да сматрам себе искусним аналитичарем ове тематике. Али, остављам простора за неко боље и ефикасније решење од мог.

Под условом наравно, да овде иступи са позиције излеченог простатитиса.

А до тада, оставите се ПЕТРОЛЕЈА, КРЕДА и БОДЕЊА ДИРЕКТНО У ПРОСТАТУ, јер би вас због тога неко могао упутити на разговор са психологом.
..................................................................................................................................................................................................

И на крају пар питања за размишљање:

ШТА МИСЛИТЕ, ЗАШТО СЕ СВИ ТРУДЕ ДА НА СВОЈ ПРОИЗВОД НАКАЧЕ ОВАЈ ПРЕФИКС РУСКИ ?

ШТА ЈЕ ТО ПРОВЕРЕНО ДОБРО ШТО ЈЕ ДОЛАЗИЛО ИЗ РУСИЈЕ, И БИЛО ГАРАНЦИЈА КВАЛИТЕТА, У ТОЈ МЕРИ ДА СЛАВУ ТОГ БРЕНДА И ДАНАС МНОГИ КОРИСТЕ КАКО БИ ПРОДАЛИ СВОЈЕ ПРОИЗВОДЕ ?

Poslednja izmena:
Питам се само када ће Амери на ове њихове производе од тестерасте палме ставити префикс РУСКИ ?
Nikada, jer su jos Indijanci koristili tu biljku protiv raznoraznih zapaljenja, a tu je i prostata.
Zasto bi stavljali ljudi iz Tirola kod kojih je ta biljka takodje poznata i raste gde stigne, a ima i svoje ime od kako i narodi, jezici postoje za tu biljku,
sada nekakv pridev "ruski". Pa to sa Rusijom nema veze. Raste verovatno i na Severu Kine.
Ja sam te upozorila da ne koristis bzvze izraz " ruski caj" jer se pod ruskim cajem podrazumeva samovar i mesavina caja koji uspeva samo na Cejlonu, Severu Indije
i nekim delovima Kine, a sluzi za uzivanciju, nikako za lecenje.

Fireweed has been embraced by many cultural groups. Northwest Native People from Alaska all the way down the West Coast use fireweed for food and medicine
. Skokomish elder Bruce Miller also recommended fireweed tea for sore throats and lung congestion. Fireweed was used by early trappers, fur traders and pioneers for a variety of purposes. In the late 1800’s to early 1900’s popular American doctors called Eclectic Physicians and Physiomedicalists incorporated herbal medicine and other modalities into their practice. They used fireweed root and leaf as an astringent and soothing tonic. Through evidence-based practice they found fireweed useful for chronic diarrhea, recovering from food poisoning, prostate inflammation, sore mouth and swollen gums. It was also used for hemorrhages from the lungs, nose, bladder or uterus. According to WM.H Cook in 1869, “They (fireweed leaves) will not meet sudden cases with much prostration; but are excellent for their mild and yet effective influence when the loss of blood is not large but continuous.” (from the Physio-Medical Dispensatory, 1869). Cook recommends 2 ounces of leaves steeped for half an hour in a quart of water. Take 2 ounces every 4-6 hours.

e stvarno ti se mora odati priznanje da si toliko uporan sa tim svojim ruskim cajem i svaka ti cast.... ali bar pokazi malo postovanja prema drugima a po ovom tvom komentaru (zadnjem) ti si popisao sve urologe i mora im se reci da nemaju pojma a za instrukcije oko lijecenja problema sa prostatom da se obrate tebi....

Nikada, jer su jos Indijanci koristili tu biljku protiv raznoraznih zapaljenja, a tu je i prostata.
Zasto bi stavljali ljudi iz Tirola kod kojih je ta biljka takodje poznata i raste gde stigne, a ima i svoje ime od kako i narodi, jezici postoje za tu biljku,
sada nekakv pridev "ruski". Pa to sa Rusijom nema veze. Raste verovatno i na Severu Kine.
Ja sam te upozorila da ne koristis bzvze izraz " ruski caj" jer se pod ruskim cajem podrazumeva samovar i mesavina caja koji uspeva samo na Cejlonu, Severu Indije
i nekim delovima Kine,
a sluzi za uzivanciju, nikako za lecenje.

Fireweed has been embraced by many cultural groups. Northwest Native People from Alaska all the way down the West Coast use fireweed for food and medicine
. Skokomish elder Bruce Miller also recommended fireweed tea for sore throats and lung congestion. Fireweed was used by early trappers, fur traders and pioneers for a variety of purposes. In the late 1800’s to early 1900’s popular American doctors called Eclectic Physicians and Physiomedicalists incorporated herbal medicine and other modalities into their practice. They used fireweed root and leaf as an astringent and soothing tonic. Through evidence-based practice they found fireweed useful for chronic diarrhea, recovering from food poisoning, prostate inflammation, sore mouth and swollen gums. It was also used for hemorrhages from the lungs, nose, bladder or uterus. According to WM.H Cook in 1869, “They (fireweed leaves) will not meet sudden cases with much prostration; but are excellent for their mild and yet effective influence when the loss of blood is not large but continuous.” (from the Physio-Medical Dispensatory, 1869). Cook recommends 2 ounces of leaves steeped for half an hour in a quart of water. Take 2 ounces every 4-6 hours.

Кево, брате, ти се баш напалила на "едукацију".

Обрати пажњу на горе болдирано, што си сама написала ?

Руски чај који расте само на Цејлону, Индији и Кини ? (Camelia sinensis)

[B]ПА КАКО ЈЕ ОНДА РУСКИ [/B]?

Реци нам зашто замајаваш ове људе овде, који имају стварних проблема са простатом ?

Зашто их и ти лажеш ?

КАКО МОЖЕ ЦЕЈЛОНСКА И ИНДИЈСКА БИЉКА БИТИ РУСКА?

Кад Русије није ни видела ?

e stvarno ti se mora odati priznanje da si toliko uporan sa tim svojim ruskim cajem i svaka ti cast.... ali bar pokazi malo postovanja prema drugima a po ovom tvom komentaru (zadnjem) ti si popisao sve urologe i mora im se reci da nemaju pojma a za instrukcije oko lijecenja problema sa prostatom da se obrate tebi....

Не него ћеш ти да нам овде продајеш неку земљу испод Требевића накопану, као РУСКИ ЕЛИКСИР за лечење простате.
Као онај твој земљак што масовно лечи људе од рака са некаквим кинеским сочиненијима.

Мислиш, Срби су глупи, свашта им се може увалити а ?

Кево, брате, ти се баш напалила на "едукацију".

Обрати пажњу на горе болдирано, што си сама написала ?

Руски чај који расте само на Цејлону, Индији и Кини ? (Camelia sinensis)

[B]ПА КАКО ЈЕ ОНДА РУСКИ [/B]?

Реци нам зашто замајаваш ове људе овде, који имају стварних проблема са простатом ?

Зашто их и ти лажеш ?

КАКО МОЖЕ ЦЕЈЛОНСКА И ИНДИЈСКА БИЉКА БИТИ РУСКА?

Кад Русије није ни видела ?
Radovane, ako cemo tim ( lingvistickim) putem onda ni turska kafa nije turska, a ni engleski caj jel engleski.
Nego prestani stvarno da zamajavas ljude koji stvarno imaju problem sa upalom prostate i da im objasnjavas kako taj ruski caj svemocan.
Covek je lepo napisao da mu je bolje kad pije ovaj caj od vrbice i to je zaista tako, ali taj caj ne leci nista nego smanjuje tegobe.
Prostatis je jako komplikovana bolest jer u vecini slucajeva nastaje od nekih bakterija, ali ima slucajeva, a nije ih malo
gde se ne zna zasto i kako nastaje, a ljudi imaju zestoke probleme.
Prvo je potrebna detaljna analiza da bi se utvrdilo o kojim se bakterijama radi pa se onda prepisuju odredjeni antibiotici,
ali kod ove druge grupe ne pomazu ni oni.

Back