HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
al bi onda tek bilo zanimljivo raditi hipnotichku regresiju ili kako se vec zove proces kroz koji se vracamo u proshli zivot...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

al bi onda tek bilo zanimljivo raditi hipnotichku regresiju ili kako se vec zove proces kroz koji se vracamo u proshli zivot...![]()

Evo me,tu sam....
konachno...:-D valjda sam zasluzila da mi prvoj pogledash? 8-)![]()
nemojte me zaboraviti :-(konachno...:-D valjda sam zasluzila da mi prvoj pogledash? 8-)![]()
i ja sam tu....nemojte me zaboraviti :-(

hvala, hvala...![]()

Kako je na poslu ima li nekih prosirenje i novina?
Sledi mnogo lepa ljubav koja ti dolazi..
Mnogo si u ovom periodu razdrazljiva...opusti se malo sve ide svojim tokom....
Uzivaj malo ....opusti se...
Ima li nesanica pomalo?
nikad nisam imala problem sa nesanicom, al zato imam problem sa jutarnjim ustajanjem... (spavalica sam)...i ja sam tu....nemojte me zaboraviti :-(
na poslu je sve ok... manje posla, shto mi bash i ne odgovara jer volim hektiku, ali je sve ok... ljubav? teshko mi je zamisliti hehe ali, sve je moguce... nisam razdrazljiva uopshte, u stvari nema shta da me nervira...:-? opushtena manje-vishe i jesam, samo mi je malo dosadno...nikad nisam imala problem sa nesanicom, al zato imam problem sa jutarnjim ustajanjem... (spavalica sam)...
![]()

Ide malo specificniji period za tebe ali nece dugo trajati,..zato i pitam![]()
Helena...
Znas li da si zivela u Japanu u prosloj inkarnaciji..
Bila si magneticna zavodnica koja je bila neobicno lepa.
Vodila si vrlo zanimljiv i neobican zivot.
Poducavala si ljude da kroz svoje telo upoznaju sebe...kroz neki ples si ih poducavala...
Svaki detalj si naglasavala na telu i zahtevala od ljudi da ga upoznaju i koriste...neguju
Imala si neobicne oci,boja jako cudna(poput boje izvora)...neobican pogled bistar...neobicne pokrete tela...
Ljudi su te obozavali...tvoje prisustvo ih je dovodilo do neobicnog stanja...
Izuzetno si emotivna ,saosecajna...
Ubijena si u proslom zivotu jer si bila slobodnih shvatanja a tada nazalost vecina naroda koja je tada zivela nije mogla da razume i prihvati ta siroka i neobicna shvatanja koja si imala i negovala pokusavajuci najpozitivnije da ih prenosis ljudima.
Mozda zbog toga imas jako cudne i teske snove....
zvezdana, molim te za moju karmicku analizu. negde sam procitala da sam bila sluzavka, ili slicno, ali da sam ipak zasnovala porodicu.
http://img164.imageshack.us/my.php?image=cartephpro9.png
hvala, unaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapreeeeeeeeeeeeeeeed :-)
i ja sam tu....nemojte me zaboraviti :-(

Ja sam od kada znam za sebe bila fascinirana Egiptom i grckom mitologijom.
Ma stvarno od mojih prvih secanja,kasnije kada sam posla u skolu prosto sam gutala svu literaturu koju sam mogla da nadjem o tome.
nemojte mene da zaboravite:-))))))
oko te sluzavke me muci, i do da sam bila razlozna osoba, bez mnogo emocija, sve crno na belo, pa sada mi se to vraca sa kamatom, emocijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ili je ipak nesto drugo????
neobichan pogled imam i u ovom zivotu...(oshtar) sam bila emotivna i saosecajna ili sam to sada? svoje snove dozivljavam teshko samo kada ne umem da ih rastumachim...:-? a, shto sam se rodila opet zvezdana? shta je to shto mogu da uradim u ovom a nisam uradila u proshlom zivotu?

Ponovo si se rodila jer si koristila i svoju moc koju si posedovala...manipulisala si nekim odredjenim ljudima kojima sada moras da das svoj dug.
I tada si bila emotivna a takodje i sada ...
Snove posmatraj,povezuj i odgovori ce se pojaviti jednom...
Ti sama znas kakva si koje su tvoje vrline i manice...tako da te male manice poravi i karmica ce zasijati pozitivno![]()
:-D
Ne brini ovde niko nece ostati zaboravljen...